Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga, Fozzie dzięki! Od dzisiaj octanisept w ruch
Aga Tobie coś mówili odnośnie dźwigania?
Mi dzisiaj prababcia (tak tak, moja prababcia) pokaże jak się szyje, zapozna z obsługą maszyny, bo do niej jedziemy
pilik, Aga9090, KateHawke, Anna Stesia, moniśka..., Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa planuję do niedzieli nie podnosić (tylko do łóżka i na matę) a jak się zagoi to będę powoli nosić bo się nie da inaczej, spytam lekarza w piątek :* Aga dzieci Ci trochę pomagają przy praniu? Wózek rozumiem że w takim miejscu, żeby bez problemu wyjść z domu? Ja mam kichę, bo mieszkam na 4 bez windy i nie wiem jak będę klocka znosić
-
nick nieaktualnyLuna wózek stoi w holu na parterze. Oczywiście, że pomagają Wiktor zanosi ta miskę (choć mi się czasem też zdarza jak jest lekka) a dziewczynki pchają się żeby wieszać i składać, bo mają z tego frajdę (nie mam pojęcia co w tym fajnego
)
Luna1993, mi88 lubią tę wiadomość
-
Luna, nie noś, bo Ci się szwy rozejdą! Zuzi nie zaszkodzi jeśli ją przez kilka dni powerandujesz przy otwartym oknie zamiast zabierać na spacer w wózku.
Melduję się z poczekalni - dziś wizyta popołogowa. Miałam wejść 15 minut temu... ale jeszcze 3 panie przede mną
Mam nadzieję że zdążę się wyrobić przed Łuśkową wizytą u dermatologa, bo jeśli się przeciągnie, to będę musiała stąd zwiać.
Wizytę u dermatologa trzeba było z góry opłacić przelewem (wtf?!), więc nie możemy jej odpuścić -
nick nieaktualnyNika kciuki!
Nie będę z nią samą wychodzić dopóki rany się nie zagoją, spokojniedo końca tygodnia mam pomoc męża, później babci. Ale chirurg mówił o nie noszeniu 3 miesiące a to już nierealne. Jak się wygoję to będziemy się uczyć pp i jakoś wyjdę
Znowu krwawi mi pępek, nie podoba mi się toWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 12:57
-
Lunaris, Jeżowa - sto lat dla obu Agatek!
Bajeczko, ucałuj proszę swoją śliczną półroczna dziewczynkę ode mnie!
Nika, pracowity dzień! Trzymam kciuki, żeby przebiegł gładko!
Lamuś, zaczyna wychodzić słoneczko! Bardzo się cieszę!
Kaczorka, właśnie miałam Cię pytać, jak i Alusi rozwój mowyBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Pilik myśl że nastąpi takie przestawienie się daje mi siły w ciągu dnia. Myślę tylko "jeszcze trochę, jeszcze trochę" i leci nam dzień za dniem.
I mam update! Po 11 dniach moja Pupcia (tak na nią mówię oprócz Cycolina ;P ) w końcu zrobiła Kupkę - przez duże K bo wylało z każdej strony
A jak lubicie oglądać cycki to dołożę swoje(póki mi śpi to moje Słońce)
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 11:44
Aga9090, pilik, Achia, Anna Stesia, blue00, Cabrera, Kaczorka, Yoselyn82, Luna1993, -Mamunia-, Jeżowa, Lena21, lamka, Minnie89, Bajkaaa, Lusesita, moniśka..., Nadzieja22, Patrycja20, Rucola, Lunaris, ibishka, malka, Emiilka, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
Cierpliwa, pieeeeekna chusta!
Mi88, ale emek paskudnie się zachował! Chyba też mieszka w tym domu i też może posprzątać bez focha!
Summer, wiem, że jest Ci przykro, ale wierz mi, że ma to swoje zalety. W pakiecie z pomocą czasami idzie daleko posunięta ingerencja i brak szacunku dla Twoich zasad. Wiem, że jesteś zmęczona i pomoc by sie przydała, ale z niewolnika nie ma robotnika. I chyba bym nie chciała, żeby ktokolwiek poza mną i mężem zmieniał mojemu dziecku pieluszke. To w sumie dość intymne.pilik, summer86, mi88, Rucola, Emiilka, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale lecicie dziś ze stronami! Czytam na raty między kolejnym podnoszeniem Anuśki z niedozwolonych miejsc i co chwile mam coś do nadrobienia
Bajeczko wszystkiego najlepszego dla półrocznej Zosieńkiślicznie wyglądacie!
Pilik, cieszę się, że jest taka poprawa u Ninki.
KateHawke, życzę dużo sił do przetrwania tych trudnych tygodni, ale tak jak pisze Pilik, z czasem powinno już być łatwiej i za to mocno trzymam kciuki! Śliczną masz córeczkę
Luna, Zuzia jak zwykle czarująca, dziękujemy za poranne buziakiMam nadzieję, że lekarz pozwoli podnosić Zuzinkę, bo rzeczywiście na dłuższą metę może być trudno tego unikać. Trzymam kciuki za dobre gojenie się ran.
Rucola, jak się dziś Lewcio czuje?KateHawke, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale lecicie z tematem
czytam w biegu, bo u nas dziś aktywny dzień
Wszystkie dzieciaki absolutnie piękne ! Te cycusiowe mnie rozbrajają
Pozdrawiamy zimowo
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:01
Kaczorka, summer86, Lusesita, Aga9090, JustynaG, KateHawke, Achia, moniśka..., -Mamunia-, lamka, blue00, Anna Stesia, Patrycja20, veritaserum, Nadzieja22, Yoselyn82, sliweczka92, Rucola, Luna1993, Lunaris, ibishka, malka lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Kate, słodka smieszka! Musisz częściej pisać na forum, jak widzisz dzialamy kupogennie!
choć myślałam że mi prezent urodzinowy zrobiła zamiast laurki
to była taka specjalna laurka - zapachowa
Dziewczyny jak oglądam te nasze słodkie forumowe dzieciaczki to widać jak ten czas leci. Tak szybko nam dorastająAnna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
-
Ja już w domku! Pranie już ogarnęłam, a teraz muszę trochę odespać
lamka, Aga9090, Patrycja20, KateHawke, pilik, Lusesita, summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Lena - piękne zdjęcia
Takiej zimy to ja chyba na żywo jeszcze nie widziałam..
Anna Stesia - powiem Ci, że Aluśka jest chyba takim średniakiem, jeśli chodzi o umiejętność mówienia. Rozumie w zasadzie wszystko co się do niej mówi i potrafi wskazać rzeczy czy też gestami pokazać czynności. Wypowiada raczej podstawowe słowa. Dużo natomiast zna właśnie takich dźwiękonaśladowczych wyrazów. Myślę, że dużo dała książeczka o Puciu. Teraz zamówiłam o mówieniu pierwszych słów i chcę zobaczyć jak z tym jej pójdzie.
Ale tak ogólnie to ma ochotę mówić, bo cały dzień jej się buzia nie zamyka
A tymczasem zabieram się za aktualizację pierwszej strony. Sprzedałam małą na 15 minut babci, to może mi się w końcu udaKateHawke, pilik, Rucola, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Uff udało się nadrobić
Cudowne forumowe dzieciaczkiNie wiem czy wszystko spamiętałam ale...
Minnie jakie tłuste mleko... skoro dziecię ma gazy to Twoje mleko jest GAZOWANENo nie mogłam się powstrzymać
Nika , zastanawia mnie jaka była reakcja Twojej mamy gdy jej złota rada o kąpaniu się nie powiodła?
Moja mama nie potrafiła mi wyjaśnić czemu moja siostra na zdjęciu z maja ma czapkę na głowieAnia tak się darła po kąpieli, że już nie próbowałam dolewać oliwy do ognia - zakładaniem czapki.
Bajkaa Przekaż Zosieńce całuski na pół roczku! To już duża panna jest!
Summer , my też możemy liczyć tylko na siebie (mimo kochających wnusię dziadków) ale odległość robi swoje. Gdybyśmy byli na miejscu to pewnie byśmy dnia spokoju od dziadków nie mieli a tak sprawa wygląda inaczej.
Mi pomaga moje nastawienie - nie liczę na nic.
Stworzyliśmy nową rodzinę, mamy siebie i to jest najważniejsze i najpiękniejsze.
Wierzę, że dla Ciebie Summer przyjdzie lepszy czas jak Ania będzie mieć lepsze noce.
Achia , piękny gest ze strony przyjaciół.
A siostrą się nie przejmuj, jak znajdzie czas to wpadnie :p najwyżej będzie to 18nastka Oskara.
A tak zupełnie serio - rodzina jest ważna ale czasami lepiej rozumiemy się z przyjaciółmi/znajomymi.
Lamka gratuluję postępów. Daj znać koniecznie jak tam po szczepieniu? Sprawdź priv
KateHawke Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Minnie89, Bajkaaa, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
oki, lista uzupełniona.
Jeśli ktoś czuje się na niej pominięty lub chciałby, żebym coś uzupełniła, to proszę pisać
A dzisiaj sto lat śpiewamy z okazji wczorajszego ukończenia pół roczku przez Zosię Bajkową i z okazji dzisiaj mijających siedmiu miesięcy Felicji Malki
Dużo zdrówka i buziaków dla dziewczynekniech dalej rosną takie fajne!
KateH - a dla Ciebie, z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń
no i trochę częstszych kup Nataliisummer86, KateHawke, pilik, Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość