X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka nie wiem co napisać.. Zatkało mnie.... Tule kochana i dużo siły dla Was

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka- dużo sił i cierpliwości dla Was
    .oby profesor miał mimo wszystko dobre- na ile to możliwe- wieści dla Was

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Aa co do wyprawki - serdecznie polecam nianie z kamerką z ali express (inne tez ale dużo droższe ;)). Serio nawet przy małym mieszkaniu. Komfort niesamowity. Nie tresuje się czy się obróciła, czy się wierci, czy przykryta itd. Ja tylko żałuje ze tak późno kupiłam!

A ja dodam, że niania z Ali się przydaje i na mieszkaniu jest super (testowana u rodziców), ale w domu mamy problem z zasiegiem gdy mała śpi u góry a ja jestem na dole. Nie we wszystkich miejsach łapie sygnał i trzeba kombinować. Ale jak za 140 zł i tak jest to mega wygoda.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer Gabi jest dość dzielna.. Bantuje i robi gimnastykę mojej mamie bo obie są w mieszkaniu siostry. Ona jak mnie nie widzi i zapomni po chwili to jest ok. Tylko mamin cycek jak mnie zobaczy

summer86, mi88 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka trzymam kciuki za konsultację... Ale to się wszystko przeciąga :/ trzymajcie się!

Justyna tak to jest ocieplacz z maBiBi, super się sprawdza. Warstwa polarkowa jest odpinania, więc na wiosnę też się nada. Polecam :)

Rucola lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka przykre to, jak lekarze przeciagaja tak wazne decyzje. Trzymam kciuki za jutro!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka nawet nie wiem co napisać.... oni są kompletnie niepowazni :(

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka :/ tyle nerwów przysparza sama choroba, ale konsultacje z lekarzami to dodatkowa męka. Mam ogromną nadzieję, że operacja będzie możliwa.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliweczka mam nadzieję że polip jeszcze może się sam wchłonąć albo że jego usuwanie będzie jedynie szybkim zabiegiem :*

Ibishka nawet nie wiesz jak Cię rozumiem... Tata zostaje na oddziale czy ma czekać w domu na decyzję profesora? Może nie jest za późno na operację :(

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, tak mi przykro.

Malka, a jak się sprawdza Mabibi przy wietrznej pogodzie?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna został do jutra na oddziale

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka dużo siły wam życzę a Polska służba zdrowia to porażka...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tak zauważyłam że poddaję się presji tego co czytam słyszę i mimo iż wiem że każde dziecko rozwija się w swoim tempie to mam takie wrażenie że moja Zosia już powinna robić coś by siąść, mało ważne że ma jeszcze czas ale jakoś czuję taka presję głupia... I nawet co do mleka wydaje mi się że za dużo go pije mimo iż przecież dalej to powinno być jej główne źródło energi... Macie jakieś rady na to?

(pomijam fakt że jestem mało zorganizowana i dziś byłam tylko na spacerze m.in. w sklepie i obiad zrobiłam i padam na twarz a w domu syf..)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - nie poddawaj się presji. Aluśka usiadła w chwili jak skończyła 8 miesięcy. Za 2 miesiące Zosia już dawno może siedzieć i raczkować :) u dzieci to się często dzieje z dnia na dzień :)

Ibishka - trzymam kciuki, żeby jednak lekarze podjęli decyzję o operacji.

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka mam nadzieję, że jutro okaże się, że operacja jest do zrobienia. Mocno trzymam za to kciuki!

Czytam Was na bieżąco, ale dostałam jakiegoś kopa przez ten szpitalu i chcę ogarnąć wszystkie rzeczy młodego i ogólnie w domu, które jeszcze czekają. Uświadomiło mi to, że może zacząć się tak naprawdę w każdej chwili. Jakoś wcześniej odsuwałam tę myśl, ale chyba pora ją dopuścić :P

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Wiecie co tak zauważyłam że poddaję się presji tego co czytam słyszę i mimo iż wiem że każde dziecko rozwija się w swoim tempie to mam takie wrażenie że moja Zosia już powinna robić coś by siąść, mało ważne że ma jeszcze czas ale jakoś czuję taka presję głupia... I nawet co do mleka wydaje mi się że za dużo go pije mimo iż przecież dalej to powinno być jej główne źródło energi... Macie jakieś rady na to?

(pomijam fakt że jestem mało zorganizowana i dziś byłam tylko na spacerze m.in. w sklepie i obiad zrobiłam i padam na twarz a w domu syf..)
    Bajka poczytaj, to mam nadzieję ze sie uspokoisz :) ja się uspokoiłam ;)
    http://mamafizjoterapeuta.pl/2017/12/11/6-miesiecy-i-nie-siedzi/?fbclid=IwAR2SO9K7RX6Zal79_lHbb9A3Gi5ThbbIsbvWrtv-wzwbeu_mgv5ajA1R1T8
    Poza tym masa dzieci nalpierw staje z podparciem a dopiero potem siada. Gdybym poddawał się presji otoczenia, to chyba bym osiwiała, bo w naszym towarzystwie nie ma drugiego takiego lenia jak Lewko ;)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • mi88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:

Bajka, moja Zosia też nie siada sama, to przecież za szybko :) Rukola podesłała fajny artykuł. Zobacz, że Ninka Pilik rozwija się w ekspresowym tempie, a też dopiero co zaczęła siadać :D
    Na pocieszenie - ja nie byłam na spacerze, bo smog, nie byłam w sklepie, bo smog, nie ugotowałam obiadu (ba, nawet nic nie odgrzałam i od rana jestem na samym chlebie i pomidorach), bo mała świruje, a gotować w chuście nie umiem, nie posprzątałam (bo sprzątać w chuście nie umiem :D ). Tak w sumie to szybciej wymienić moje sukcesy dzisiejszego dnia :D

qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, miałam wkleić ten sam link co Rucola. Wysłałam go jakiś czas temu mojej mamie, gdy mi truli z tatą czemu nie sadzam Ani, bo to najwyższa pora. Po przeczytaniu był spokój :)

Rucola lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę też później wkleić tabelki, które kiedyś wrzucałam z rysunkami kiedy mniej więcej dziecko powinno już coś robić.

mi88, JustynaG, Rucola, pilik lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2019, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny <3

Poczytam sobie ten artykuł w wolnej chwili czyli pewnie w nocy jak Zośka usnie

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 2871 2872 2873 2874 2875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ