Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie wiesz, ale może akurat ktoś nie wie, a mu się przyda - Oreo też jest wegańskielamka wrote:Na pewno będę musiała się przerzucić na wegańską czekoladę

malka, nick nieaktualny, Bajkaaa, sliweczka92, pilik lubią tę wiadomość

Dziewczynka
Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Justyna jak jest mega wiatr to raczej z Felą nie wychodzimy, ale na taki normalny wiaterek to mabibi jest ok. Myślę, że tyle warstw jak dziecko ma na sobie to nie przewiewa. Jak trzymam ręce w kieszonce to nie czuję wiatru. Ogólnie dzięki temu ocieplaczowi w ogóle gdzieś się z domu ruszam, bo z wózkiem w góry nie pojadę

-
Lamka, Kate - dziękuję. Vigantol już zapisany.
Ibishka, mam nadzieję, że jutrzejsza konsultacja wypadnie pomyślniej. Kciuki za tatę i całą rodzinę.
Zgadnijcie kto jeszcze jest w ciąży:
https://youtu.be/cm4siVebfWM
Lubię te dziewczyny
nick nieaktualny, mi88, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypopłakałam się(nadal hormony??), ale też pośmiałamStaraczkaNika wrote:Lamka, Kate - dziękuję. Vigantol już zapisany.
Ibishka, mam nadzieję, że jutrzejsza konsultacja wypadnie pomyślniej. Kciuki za tatę i całą rodzinę.
Zgadnijcie kto jeszcze jest w ciąży:
https://youtu.be/cm4siVebfWM
Lubię te dziewczyny
świetnie to zrobiły!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Summer jakbys miala chwike to wrzuc! Wtedy jak wrzucilas to przejrzalam i mi ucieklo, a przydaloby sie pogladowo miec.

Dziewczyny jak dlugo po szczepieniu Wasze dzici byly niespokojne? Nasza zaczela jakis czas temu plakac tak ni to na jedzenie, ni to z bolu takie wlasnie niespokojnie niezidentyfikowane placze.Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Karma, moja była marudna i nieodklejała się ode mnie przez 2 dni. Wieczorami miała podwyższoną temperaturę

Msm nadzieję,że Emi zareaguje lepiej! -
Byla mocno placzliwa, przysnela. Teraz serwis z karmieniem i spokoj. Moze to te nerwy tak odreagowala w domu. Zobaczymy jak bedzie w nocy.
Te szczepienia to cos okropnego. Brrr.Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie napiszę dzisiaj nic mądrego, bo zapomniałam o jednym szwie z boku i go mocno rozwaliłam
była znajoma i też mam przez to spotkanie podły humor. Na osłodę wrzucę zdjęcie Zuzy w sukience (!!!), Była w niej pół dnia, az nie wytrzymałam i przebrałam 
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 09:27
Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniśka..., summer86, KateHawke, Minnie89, malka, Jeżowa, Bajkaaa, Karma88, Patrycja20, JustynaG, pilik, mi88, Kaczorka, Emiilka, nick nieaktualny, Flowwer, Nadzieja22, Cccierpliwa, sliweczka92, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Wrzucam tabelki, o których pisałam. Były one wywieszone na tablicy przed gabinetem, do którego chodziłam z małą do fizjo gdy miała 2-3 miesiące.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a657e57a3634.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/363e490f575f.jpg
Rucola, moniśka..., nick nieaktualny, JustynaG, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi88 nie chciałam spieprzyć ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak to było w oryginale ale sens jest taki, jak nie umiesz-to nie musisz

Dziewczyny mam pytanie. lewko już kompletnie nie ma katarku, dzis rano kichnał olbrzymim zielonym glutem i od rana mam spokój ale słysze straszne chrobotanie przy jedzeniu i mam wrazenie że to jest gdzies głeboko w nosie a w zasadzie już w gardle. Brzmi jak taka mega sapka. Myślicie że to cos niepokojącego??? czy przeczekać? Bo przed chwilą karmiłam Go na dobranoc i zasypiał ale to chrobotanie Go budziło jak ciumkał cycka i teraz emek Go nosi...
mi88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAchia szkoda gadać o tym spotkaniu
. Oprócz tego jestem zła bo w piątek muszę jechać z Zuzią do szpitala, bo nie ma kto z nią zostać. Mąż wolnego nie dostanie, babcia ma lekarza a mama chora. Więc tyle by było z mojego nienoszenia. Pomijam fakt, że ostatnio czekałam tam w kolejce 3 godziny
-
Pani promocja informuje, że na kod promocyjny FITKLAUDIA 20% rabatu w aptece dbam o zdrowie z dostawą do domu (koszt dostawy to 5zł)
Łapie się również mleko modyfikowane 1, ale nie mają hipp combiotik tak popularnego u nas. Ale moze komuś ta informacja się przyda. Może ktoś jeszcze kompletuje wyprawkę dla malucha.
nick nieaktualny, summer86 lubią tę wiadomość
-
Luna Zuzia prześlicznie wyglądała w sukienusi i opasce
mi się bardzo podoba w każdym wydaniu - ładnemu we wszystkim ładnie!!! A ona jest piękna
przykro mi, że spotkanie ze znajomą tylko pogorszyło nastrój, nie tak to raczej miało być... Szkoda, że będziesz musiała jechać z Zuzią, mam nadzieję że sobie nie zaszkodzisz.
Karma myślę, że tak do 48h Emilka może mieć gorszy nastrój. U nas najgorzej po meningokokach, około 1,5 dnia nie mogłam dać sobie z Agatą rady.
Ibishka jeszcze raz kciuki za jutro!
Summer dzięki za te tabelki
Do mnie przyszła chusta! Moja pierwsza (wcześniej tylko pożyczałam) i myślę, że zdecydowanie nie ostatnia! Dostałam do niej taki polarowy kubraczek na dziecko, już się nie mogę doczekać aż pierwszy raz zabiorę Agatkę na spacer w chuście, ale na teraz to sam polar to chyba za mało?
A oto ona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f6f75d41a2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 20:21
Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pilik, Rucola, Emiilka, Kaczorka, Lena21, Patrycja20, nick nieaktualny, KateHawke, Flowwer, Nadzieja22, malka, Cccierpliwa, sliweczka92, Anna Stesia, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny