Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Na pewno będę musiała się przerzucić na wegańską czekoladę
malka, lamka, Bajkaaa, sliweczka92, pilik lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Justyna jak jest mega wiatr to raczej z Felą nie wychodzimy, ale na taki normalny wiaterek to mabibi jest ok. Myślę, że tyle warstw jak dziecko ma na sobie to nie przewiewa. Jak trzymam ręce w kieszonce to nie czuję wiatru. Ogólnie dzięki temu ocieplaczowi w ogóle gdzieś się z domu ruszam, bo z wózkiem w góry nie pojadę
-
Lamka, Kate - dziękuję. Vigantol już zapisany.
Ibishka, mam nadzieję, że jutrzejsza konsultacja wypadnie pomyślniej. Kciuki za tatę i całą rodzinę.
Zgadnijcie kto jeszcze jest w ciąży:
https://youtu.be/cm4siVebfWM
Lubię te dziewczynyAchia, mi88, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Lamka, Kate - dziękuję. Vigantol już zapisany.
Ibishka, mam nadzieję, że jutrzejsza konsultacja wypadnie pomyślniej. Kciuki za tatę i całą rodzinę.
Zgadnijcie kto jeszcze jest w ciąży:
https://youtu.be/cm4siVebfWM
Lubię te dziewczynyświetnie to zrobiły!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Summer jakbys miala chwike to wrzuc! Wtedy jak wrzucilas to przejrzalam i mi ucieklo, a przydaloby sie pogladowo miec.
Dziewczyny jak dlugo po szczepieniu Wasze dzici byly niespokojne? Nasza zaczela jakis czas temu plakac tak ni to na jedzenie, ni to z bolu takie wlasnie niespokojnie niezidentyfikowane placze.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Karma, moja była marudna i nieodklejała się ode mnie przez 2 dni. Wieczorami miała podwyższoną temperaturę
Msm nadzieję,że Emi zareaguje lepiej! -
Byla mocno placzliwa, przysnela. Teraz serwis z karmieniem i spokoj. Moze to te nerwy tak odreagowala w domu. Zobaczymy jak bedzie w nocy.
Te szczepienia to cos okropnego. Brrr.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie napiszę dzisiaj nic mądrego, bo zapomniałam o jednym szwie z boku i go mocno rozwaliłam
była znajoma i też mam przez to spotkanie podły humor. Na osłodę wrzucę zdjęcie Zuzy w sukience (!!!), Była w niej pół dnia, az nie wytrzymałam i przebrałam
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 09:27
Yoselyn82, Achia, blue00, Aga9090, moniśka..., summer86, KateHawke, Minnie89, malka, Jeżowa, Bajkaaa, Karma88, Patrycja20, JustynaG, pilik, mi88, Kaczorka, Emiilka, -Mamunia-, Flowwer, Nadzieja22, Cccierpliwa, sliweczka92, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Wrzucam tabelki, o których pisałam. Były one wywieszone na tablicy przed gabinetem, do którego chodziłam z małą do fizjo gdy miała 2-3 miesiące.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a657e57a3634.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/363e490f575f.jpg
Rucola, moniśka..., Luna1993, JustynaG, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi88 nie chciałam spieprzyć ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak to było w oryginale ale sens jest taki, jak nie umiesz-to nie musisz
Dziewczyny mam pytanie. lewko już kompletnie nie ma katarku, dzis rano kichnał olbrzymim zielonym glutem i od rana mam spokój ale słysze straszne chrobotanie przy jedzeniu i mam wrazenie że to jest gdzies głeboko w nosie a w zasadzie już w gardle. Brzmi jak taka mega sapka. Myślicie że to cos niepokojącego??? czy przeczekać? Bo przed chwilą karmiłam Go na dobranoc i zasypiał ale to chrobotanie Go budziło jak ciumkał cycka i teraz emek Go nosi...mi88 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAchia szkoda gadać o tym spotkaniu
. Oprócz tego jestem zła bo w piątek muszę jechać z Zuzią do szpitala, bo nie ma kto z nią zostać. Mąż wolnego nie dostanie, babcia ma lekarza a mama chora. Więc tyle by było z mojego nienoszenia. Pomijam fakt, że ostatnio czekałam tam w kolejce 3 godziny
-
Pani promocja informuje, że na kod promocyjny FITKLAUDIA 20% rabatu w aptece dbam o zdrowie z dostawą do domu (koszt dostawy to 5zł)
Łapie się również mleko modyfikowane 1, ale nie mają hipp combiotik tak popularnego u nas. Ale moze komuś ta informacja się przyda. Może ktoś jeszcze kompletuje wyprawkę dla malucha.Luna1993, summer86 lubią tę wiadomość
-
Luna Zuzia prześlicznie wyglądała w sukienusi i opasce
mi się bardzo podoba w każdym wydaniu - ładnemu we wszystkim ładnie!!! A ona jest piękna
przykro mi, że spotkanie ze znajomą tylko pogorszyło nastrój, nie tak to raczej miało być... Szkoda, że będziesz musiała jechać z Zuzią, mam nadzieję że sobie nie zaszkodzisz.
Karma myślę, że tak do 48h Emilka może mieć gorszy nastrój. U nas najgorzej po meningokokach, około 1,5 dnia nie mogłam dać sobie z Agatą rady.
Ibishka jeszcze raz kciuki za jutro!
Summer dzięki za te tabelki
Do mnie przyszła chusta! Moja pierwsza (wcześniej tylko pożyczałam) i myślę, że zdecydowanie nie ostatnia! Dostałam do niej taki polarowy kubraczek na dziecko, już się nie mogę doczekać aż pierwszy raz zabiorę Agatkę na spacer w chuście, ale na teraz to sam polar to chyba za mało?
A oto ona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5f6f75d41a2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 20:21
Yoselyn82, Luna1993, blue00, pilik, Rucola, Emiilka, Kaczorka, Lena21, Patrycja20, -Mamunia-, KateHawke, Flowwer, Nadzieja22, malka, Cccierpliwa, sliweczka92, Anna Stesia, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny