Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga cieszę się że jesteście już w domu :* dużo zdrowia dla całej Waszej rodziny
Siwulec prześliczny Tygrysek!dziękujemy że dałaś radę się odezwać :*
Przepraszam, że mnie mało, ale żyjemy już tylko wtorkowym badaniem, emocje jak przed wizytami w Łodzi.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Summer u nas też nie ma na razie więcej zębów. Ale chyba zaczyna się coś dziać w kwestii górnych jedynek. Już od dawna są dziąsła spuchnięte, ale teraz zaczęła marudzić, ślinić się mega i ma problem z przystankiem się do cycka. Chyba ją to boli, bo zamiast zasysać to mnie gryzie
dopiero jak dam paracetamol to po chwili potrafi się przyssać. Już dwa razy taka akcja była. W tym jedna dzięki w nocy. Ryknbo chce jeść a nie potrafi się przyssać. U nas też pobudki ostatnio w okolicy 7 albo nawet chwilkę przed. A w nocy standardowo wstaje 4-5 razy w tym ostatnie dni codzinnie godzinna przerwa koło 3.
Siwulec! Cudny tygrysek! Cieszę się, że wszystko gładko idzie.
U nas Fela to rybka albo glonojadek
Od wczoraj ruszyłyśmy z prawdziwym blwWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 18:52
Rucola, summer86, blue00, Kaczorka, Luna1993, Yoselyn82, Patrycja20, Achia, KateHawke, veritaserum, Nadzieja22, pilik, Fozzie Bear, moniśka..., JustynaG, Lena21, Minnie89, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Weekend! Okazja żeby znowu trochę poczytać kiedy Ciastek odciąży mnie od dzieciakówZnowu mam zaległości od kilku dni ( skończyłam na cudnym zdjęciu boskiej Agatki).
Franek nadal chory, Stasek nadal każe się nosić na rękach (chusta ratuje mi życie), kot już trochę opłakany-wracamy do zdrowia psychicznego. Dziś mam gości: starsza pani skończyła 38 lat! o mamo, zaraz 40! już muszę sobie jakiś fajny prezent wymyślić
Biorę się za nadrabianie! miłego dnia!
Ps muszę bo się uduszę! LENA macie piękną sesję zdjęciową ale musisz to usłyszeć bo każda kobieta czasem powinna (choć pewnie Ty słyszysz to często) jesteś przepiękną kobietą! zachwyca mnie Twoja uroda i gdyby nie odległość to zwabiłabym Cię na przed swój obiektyw w jakiś plener. Rób sobie więcej fotek!Lena21 lubi tę wiadomość
-
Fela
Malka, nasze córki mają identyczne włoskiI noce też mamy niestety podobne, u nas jeszcze dochodzą pobudki od 20 do 22 co jakieś 20-30 minut.
Lunaris, dobrze Cię widzieć i cieszę się, że u Was lepiej. A jak Ciastek odnajduje się w nowej roli?
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 11:16
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wszystkiego najlepszego!
Aga sliczny Borysek i ciesze sie ze juz w domku jestescie
Siwulec ale sliczny Tygrysek!
Pilik z Ninki to taki mały łobuz, jak pieknie juz stoi
Jezowa jak slodko Agatka sobie spi
malka jaka Fela sliczna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 11:25
Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLunaris spełnienia marzeń
Nasza to smoczątko
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 18:58
malka, lamka, Yoselyn82, Bajkaaa, blue00, KateHawke, veritaserum, Nadzieja22, Achia, Patrycja20, pilik, Fozzie Bear, moniśka..., sliweczka92, Jeżowa, Kaczorka, summer86, JustynaG, StaraczkaNika, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris- zdrówka, radości i spełnienia marzeń
Luna- już trzymamy kciuki!
Dziewczyny, Oskar nadal nie chce smoka
Nawet jak próbuję go oszukać to się skubany orientuje. Jest sens jeszcze próbować, czy dać sobie spokój i przynajmniej mieć spokój na przyszłość z odstawianiem smoka?:pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 11:34
Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka cudna Fela a powiedz mi czy krzesełko do Trip Trap stokke ?
Lunaris zdrówka i spełnienia marzeń !!
Achia u nas smoczek został odrzucony całkowicie. Kiedyś był do zasypiania i na spacerze teraz zero. Ja już schowałam go i nawet nie wyciągam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 11:57
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa do swojego mówię Robalek
.Lunaris,stóweczka !!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c61fbb22df2d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7898e280a4b9.jpgNadzieja22, Yoselyn82, Patrycja20, Luna1993, moniśka..., sliweczka92, Kaczorka, JustynaG, StaraczkaNika, Minnie89, KateHawke, malka, Emiilka, emi2016, Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Fela, ale słodko zajadasz
Lunaris! Wszystkiego najlepszego
Zuza
Wojtuś jak zwykle uśmiechniętyLuna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeritaserum- i jak się żyje bez smoka?;p
moi mężczyźni dali mi czas na SPA w łazience; prysznic, depilacja, peeling zrobiłam, nasmarawałam sie balsamem antycellulitowym i takie tam :p nawet hennę zrobiłam
wszystko pięknie...
...tylko niepotrzebnie po wszystkim weszłam na wagę... :plamka, Luna1993, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Luna Zuza jak zawsze cudowna, a jakie piekne, duze oczka!!
Blue ale Wojtuś sliczny, jak zwykle uśmiechniętyLuna1993, blue00 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAchia jakoś idzie chociaż nie jest łatwo :p no cycek musi być do zasypiania po prostu chociaż czasami mąż usypia i wtedy jakoś problemu nie ma. Ale u mnie Ania zasypia albo z cycem w buzi albo w chuście. Inaczej nie ma szans. I naprawdę próbowałam ją nauczyć smoka , różne firmy wypróbowałam. Nie da się.
Co do wagi to ja dzisiaj wreszcie ujrzałam 6 z przodu. Rano, na golasa ale to bez znaczenia ;p ale strasznie powoli mi spada... A słodyczy praktycznie nie mogę tknąć inaczej stoi w miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 12:20
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia ja próbowałam ze smokiem do końca czwartego miesiąca. Potem odpuściłam i pogodziłam się z tym, że to ja jestem jej smoczkiem (i materacem :p)
Veritaserum gratulacje! Ja dalej czekam na 6 z przodu...veritaserum, Achia, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Przepraszam, że mnie mniej niż więcej ostatnio, ale... Wpadłam w wir sprzątania! Wiecie - okna, podłogi na kolanach, fugi w łazience
normalnie szał ciał!
Lamka - dobrze, że dzwoniłaś! Niech mają za swoje dziady! ja na swoich patoli zza ściany musiałabym nasylac policję tak jakoś hmmm - co 15 minut
Rucola - piękne zdjęcie ciążowe!
Jezowa - czy brakującym elementem jest ochraniacz?
Malka - Fela jaka już duża na tym zdjęciu! Trzymam kciuki za blw!
Luna - we wtorek myślami będę z wami, zawsze zostaje w głowie ta niepewność podsycajaca strach.... ja też powoli zbieram się na kontrolę serduszka Klary
Lunaris - sto lat! 38?! Chyba 18! Ja pamiętam Twoje zdjęcia!
My się dzisiaj ważyłysmy - Wg mojej wagi (która ostatnio pokrywała się z tą w przychodni) Klarkson waży ok 4.5 kg! Juhuuuu
A oto ów Pucek samochodowy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9d9ff81c302.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 12:49
Patrycja20, Kaczorka, blue00, Nadzieja22, Yoselyn82, Luna1993, pilik, Achia, moniśka..., Lusesita, Rucola, summer86, JustynaG, Anna Stesia, Madzik34, KateHawke, Lena21, Jeżowa, ibishka, Bajkaaa, Karma88, sliweczka92, veritaserum, malka, -Mamunia-, Emiilka, Siwulec, Izape_91, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie koniecznie daj znać jak umówisz wizytę. Nasza kardiolog mówiła że nie ma sensu robić echo szybciej niż przed skończeniem 3 miesiaca. Wiem, że wszyscy chcą dobrze, ale już nie mogę słuchać że na pewno jest ok. Ostatnio nie było do końca dobrze więc strach jest normalny. Buziaki dla Pucka ;*
Blue bardzo ładnie wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 13:14
blue00, Fozzie Bear lubią tę wiadomość