Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, przyprawiasz mnie o wyrzuty sumienia z tym sprzątaniem. Napisz chociaż, że Ty to lubisz
MaryAnn lubi tę wiadomość
-
Fozzie, z oknami walczę już 2 tygodnie i póki co wygrywam.. Ale wkrótce nadejdzie ten dzień, gdy przestanę widzieć słońce i będzie trzeba je umyć. A Klara cudowna
Achia, Ania odrzuciła smoczka przed 2 miesiącem (czyli przygoda trwała krótko,bo daliśmy jej dopiero jak skończyła miesiąc). Wrócił do łask po 4 miesiącu, gdy zaczęło się ząbkowanie. Dostaje go tylko na spacerach i przy usypianiu. -
nick nieaktualnyKochane czy mam się martwić, że Domin od kilku dni bardzo dużo śpi? Od pobudki do 14.00 podsypia większość czasu, w tym przy karmieniu. Ma może z półtorej-dwie godziny aktywności łącznie, po czym drzemka do 16-17 i o 20 idzie spać. Między 17 a 20 zwykle jeszcze jedna krótka drzemka.
Klara, Oskar super waga! Trochę zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 14:06
-
Lamka, dzieci miewają takie okresy. Zwróciłabym uwagę czy moczy/brudzi odpowiednią ilosc pieluszek, czyli czy mimo dużej ilości snu zjada odpowiednią ilość mleka.
Domiś może być już po drugim skoku rozwojowym i jego zachowanie mogło ulec zmianie.lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer dziękuję. Wg mnie jest po drugim skoku. Pieluszek moczy dużo, kupki od 1 do 4 dziennie. Z tyłu głowy oczywiście mam, że je za mało (bo przyrosty), ale to już mi chyba nie przejdzie. Staram się go karmić jak najczęściej, ale też lubi przysnąć przy karmieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 14:18
-
Lamka, rozumiem zmartwienia o wagę, ale jeśli będziecie ją okresowo kontrolować to wychwycisz gdyby coś było nie tak. Postaraj się korzystać z tych dni gdy Domiś więcej śpi i sama również odpocznij, bo zasługujesz na to ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 14:41
-
nick nieaktualny
-
Lunaris sto lat!!!!! Myslalam,ze ja tu najstarsza:)
Luna powodzenia na wizycie!!!na pewno wszystko bedzie ok:)
Fozzii ja mam tak samo-nienawidze sprzatac,ale syf mnie denerwuje...i jak z tym zyc????
Teraz tym bardziej jest mi ciezko sprzatac wiec moj maz ogarnia,ale wiadomo jak mu ho wychodzi.
Na szczescie juz nie dlugo i bede mogla odgruzowac to i owo:)
Lamka korzystaj z chwil drzemek synka...pewnie to przejsciowe tak jak dziewczyny pisza!
Lunaris lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzień dobry
Nadrabiałam przez pół dnia
Fozzie ty szalona kobieto! Jak ty to ogarniasz? Czuję się jeszcze bardziej choojową panią domu jak widzę ile robisz. A ja zachwycam się nad sobą że poprałam materiały na zabawki i kocyk dla Nat i że babeczki z budyniem zrobiłam. A do tego taka chudzinka z ciebie - a ja walczę żeby w końcu 7 z przodu była. No wielkie zazdro
No Lunaris ja ci tam nie wierzę w te 38. Zdjęcia mówią coś innegozdrówka i szczęścia dużo życzę
Aga dobrze że Borys w domu. Oby szybko to się wyleczyło i będziesz spokojniejsza.
Siwulec Tygrysek do schrupania!Super że już w domciu. Trochę solarium przed wyjściem, trzeba dbać o image
bujaczku dla Boryska :*
Ninka ma minkę w stylu: "oj mamo mamo - ja się dopiero rozkręcam"Zdolniacha z niej
Agatka powiedz mamie że w łóżeczku to mamy brakuje żebyś tam spała
Tyle miałam pisać a już nic nie pamiętam...Jeżowa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wszystkiego najlepszego i dziękuję bardzo, choć przyznam, że się zastanawiałam czy to na pewno o mnie ?
Fela cudna ! A ząbkowania nie polecamFranio ma już 6 zębów z czego dwa właśnie się przebijają i w kompilacji z pierwszym katarem jest to niezbyt fascynujące przeżycie
jesteśmy wszyscy wykończeni
Fozzie Ty jesteś hardcoremja nienawidzę myć okien, w dodatku zawsze po tym miałam anginę wiec odkąd byłam w ciąży zamawiałam raz na jakiś czas panią, która za 10zl/okno robi to za mnie - wychodzi taniej niż lekarz+apteka, a ona też zadowolona, bo sobie tak dorabia
Lamka Franio tez miał takie senne okresy, miej go po prostu na oku, jeśli nie będzie innych niepokojących objawów o których pisały dziewczyny to myślę, że wszystko ok, pogoda też czasem tak działa na dzieci (przynajmniej na moje dziecko)
Achia nie pomogę, bo moje dziecko „zasmoczkowały” położne w Zabrzu, wiec nie wiem jak się to odbyło, ale jestem im za to wdzięczna, bo u nas niunio jest jak wyłącznik do dzieckajak jest zmęczony, dostanie smoczek i pieluszkę to szybko odpływa
Siwulcu pięknego Tygryska masz !
U nas katar i zęby, ale na razie liczymy na to, że nic złego się z tego nie rozwinie, ale obserwujemy uważnie, bo trochę boje się pojechać do przychodni pełnej wirusów.
Aga chyba wiem skąd taka pochopna decyzja Twojej lekarki, wśród naszych znajomych 2 dzieciaczków trafiło do szpiatala z podobno „wirusowym zapaleniem płuc”, które ponoć prawie nie dawało objawow - już sama nie wiem co o tym myśleć
Miłej niedzieli
Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zostawiam mojego Liska- Myśliciela na popołudnie
Lena-4 z przodu? Matko, kiedy to ja widziałam!ale coś chyba przesadzasz ;p- wiemy, że jesteś śliczną kobietą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:00
Patrycja20, Luna1993, pilik, sliweczka92, KateHawke, lamka, Yoselyn82, moniśka..., JustynaG, Rucola, Madzik34, malka, blue00, Emiilka, veritaserum, emi2016, Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Lena, jak idzie Wam odstawianie od piersi?
A 4 z przodu to ja nawet w gimnazjum nie miałammiałaś i masz świetną figurę!
-
Lena o matko 4 z przodu ?! Ja dziś w końcu zobaczyłam 6 z przodu
A to i ja zostawię tu swoje dziecięhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/2182c99925ef.jpg
Jeżowa, Luna1993, summer86, Achia, pilik, Kaczorka, KateHawke, Yoselyn82, moniśka..., Rucola, Madzik34, Emiilka, blue00, emi2016, Siwulec, Lusesita, Izape_91, StaraczkaNika, Nadzieja22, Lunaris, malka, Morusek lubią tę wiadomość