Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam bardzo
Mi tez przykro, ale tłumacze sobie że lepiej teraz niż za miesiąc czy za dwa, pęcherzyk oznaczał jednak wadę genetyczna i chyba a raczej na pewno gorzej zniosłabym stratę w późniejszym czasie
Jeszcze tu do Was wrócę :* :* :*
No i w dalszym ciągu czekam na wiesci od Innej -
Siwulec nooołłłłłłłłł nie zgadzam się
NA PEWNO TU WRÓCISZ! :*Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec, jesteś dzielna! Trzymaj się cieplutko... Już niedługo do nas dołączysz
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec kochanie, tak bardzo mi przykro... trzymaj się
-
Siwulec, tak bardzo mi przykro Jesteś bardzo dzielna! Jestem z Wami myślami i pamietaj, że czekamy tu na Ciebie z dobrymi wieściami za jakiś czas.
-
Siwulec bardzo mi przykro
Dziewczyny prośbą - czy któraś jest z Krakowa? Potrzebuję dla siostry namiary na jakiegoś rzetelnego gin który nie boi się problemow z zajściem, bo patalach na którego trafiła stwierdził że w 13dc nie ma sensu robić usg bo to już za późno na cokolwiek.. Ręce opadają.. -
Siwulec wrote:Dziękuje Wam bardzo
Mi tez przykro, ale tłumacze sobie że lepiej teraz niż za miesiąc czy za dwa, pęcherzyk oznaczał jednak wadę genetyczna i chyba a raczej na pewno gorzej zniosłabym stratę w późniejszym czasie
Jeszcze tu do Was wrócę :* :* :*
No i w dalszym ciągu czekam na wiesci od InnejSiwulec lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Siwulec liczyłam na dobre wieści a tu taki cios wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą ale czas leczy rany.
Malka serio gdzie te kg ? Widocznie twoje ciało jak moje poyrzebuje tych cm ciała poszerzyć!!
Buko cudownie !!!! Odpoczywaj a kg się nie przejmuj.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:Jestes bardzo dzielna. Podziwiam Cię i mam nadzieje ze bardzo szybko tu wrócisz a najlepiej to nigdzie stąd nie odchodz i zostań z nami :*[/QUOTE
Będę z Wami te ciąże przechodzić, a za jakiś czas może i Wy znów ze mną
Wszystkie jesteśmy dzielne, każda ma swoją historie i ciesze się ze mamy tu siebie, razem przeżywamy smutki i radości
Siła jest kobietą :*
A po każdej burzy wychodzi słońce ☀️Lunaris, Anna Stesia, Rucola, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość