Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:
Flower, Aga piękne mamy koniecznie na sesyjkę sobie skoczcie, potem się tęskni za tym brzucholkiem aż trudno uwierzyć że to się dzieje naprawdę Kwiatuszu NARESZCIE! a jak tam ruchy? już coś Ci lata po jelitach?
Nie dociera do mnie jeszcze serio tak samo jak do M. Ruchy hmmm nie wiem czy to jest to ale wieczorami czuje takie " smyranie" od środka.Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Siwulec liczyłam na dobre wieści a tu taki cios wiem że żadne słowa Cię nie pocieszą ale czas leczy rany.
Malka serio gdzie te kg ? Widocznie twoje ciało jak moje poyrzebuje tych cm ciała poszerzyć!!
Buko cudownie !!!! Odpoczywaj a kg się nie przejmuj.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flower to pewnie powoli już TO
Uciekam bo jutro do pracy, znowu będę pod blatem zerkać czy Inna ogłosiła światu dobre wieści. Póki co dalej kciuki zaciśnięte. Dobranoc Matki!Flowwer, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Siwulec, jejku, tak strasznie mi przykro To takie niesprawiedliwe... Podziwiam Cię, że jesteś taka silna! Mam nadzieję, że uda się bez zabiegu. Kochana, jeżeli jesteś w stanie, to czy możesz powiedzieć, czy miałaś nadal jakiekolwiek objawy? Przepraszam, jeżeli pytanie jest nie na miejscu...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Lunaris wrote:Flower to pewnie powoli już TO
Uciekam bo jutro do pracy, znowu będę pod blatem zerkać czy Inna ogłosiła światu dobre wieści. Póki co dalej kciuki zaciśnięte. Dobranoc Matki!
:-*
Masz prześliczny awatar!
Też ciągle myśle o Innamoracie - mam nadzieję, że już się tulą z Michasiem. -
nick nieaktualny
-
Siwulec trzymaj się kochana wrócisz do nas jak najszybciej :*
Flowwer ale ty masz nogi brzusio prze słodki niech rośnie duży okrąglutki. To smyranie wieczorami to dzidzia też takie cosik czułam
Agniechaaa chłopaki mają cudowny domek niczego sobie nie żałuj ciąża to jedyny czas gdy kilogramy cieszą
Malka figurę masz jak modelka a ten brzusio dodaje uroku
Peppa która nie może spać pozdrawia wszystkie Was bardzo ciepło :*
Inna czekamy na Was
-
nick nieaktualny
-
https://www.facebook.com/CzarekRajkowskiFotografia/posts/1875245742549437
Darmowa sesja w Katowicach dla maluchow urodzonych po 23lutego. Inna moze sie zalapiecie z Michasiem Czekamy na wiesci od Was ;*Flowwer, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Siwulec, jejku, tak strasznie mi przykro To takie niesprawiedliwe... Podziwiam Cię, że jesteś taka silna! Mam nadzieję, że uda się bez zabiegu. Kochana, jeżeli jesteś w stanie, to czy możesz powiedzieć, czy miałaś nadal jakiekolwiek objawy? Przepraszam, jeżeli pytanie jest nie na miejscu...
objawy właśnie od paru dni ustały, cycki przestały dokuczać, senność i zmęczenie zniknęło i mdłości ustały. kompletnie przestałam czuć tą ciążę dlatego przyspieszyłam wizytę.
Kurczę ma któraś jakiś prywatny kontakt z Inną ?
-
Cześć kochane!
Lunaris mówiła o super fotkach Malki więc wpadłam zobaczyć Cudoooowne!!! Te nóżki oprawiłabym w ramkę.
Flowwer, Agniechaaaa, Małka pięknie wyglądacie, po prostu pięknie! I jak pomyślę przez jaką drogę musiałyście przejść by teraz nosić te brzuszki, to tym bardziej ze wzruszeniem oglądam te zdjęcia ♡
Siwulec nawet nie wiem co powiedzieć, jest mi strasznie przykro. Mam nadzieję że szybko wrócisz tu do dziewczyn. Przytulam ♡Siwulec, malka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
A inna dalej milczy?
A to my w 8 miesiącu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adb52ec841ad.jpgKateHawke, Kaczorka, Bajkaaa, Siwulec, Yoselyn82, malka, blue00, Agniechaaaa, Flowwer, Emiilka, Anna Stesia, Amy333, Lena21, Czrna 81, JustynaG, Barbarka1984, E_w_c_i_a, Lunaris, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie wy cudownie szczuplutkie jesteście
Aż mi wstyd. Ja mam już brzuszek ale to ciąża bardziej spożywcza Jak przestałam palić to z 56kg (przy 176cm) zgrubłam do 73kg... teraz po tych procedurach i lekach jest prawie 76kg...Cała moja nadzieja w jakimś rozsądnym żywieniu w czasie ciąży. -
KateHawke wrote:Dziewczyny jakie wy cudownie szczuplutkie jesteście
Aż mi wstyd. Ja mam już brzuszek ale to ciąża bardziej spożywcza Jak przestałam palić to z 56kg (przy 176cm) zgrubłam do 73kg... teraz po tych procedurach i lekach jest prawie 76kg...Cała moja nadzieja w jakimś rozsądnym żywieniu w czasie ciąży.
Ja przed zaczeciem leczenia ważyłam 63, a po półtorej roku na starcie ciąży miałam 76, teraz +8 na wadze. Wzrost 178:)
Większość ciąży udawało mi się kontrolować przyrost wagi, a teraz? Wody mineralnej się napije szklankę to że 2 kg przybędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 09:01
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Dziewczyny jakie wy cudownie szczuplutkie jesteście
Aż mi wstyd. Ja mam już brzuszek ale to ciąża bardziej spożywcza Jak przestałam palić to z 56kg (przy 176cm) zgrubłam do 73kg... teraz po tych procedurach i lekach jest prawie 76kg...Cała moja nadzieja w jakimś rozsądnym żywieniu w czasie ciąży.
Ja zaczynałam ciążę z wagą 79kg przy 170cm wzrostu i nie było tragicznie tzn przytyłam około 16-17kg, ale nie wyglądałam jak spasiona świnka :p
Zobaczysz, że jak brzuszek Ci urośnie to będziesz wyglądać apetycznieKateHawke, ibishka, Czrna 81 lubią tę wiadomość