Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaStesia, ubawiłam sie historią z bateriami
Co do szczepienia przeciwko meningo, mam podobne podejście. Mieliśmy szczepić po pół roku, ale teraz taki sezon chorobowy, że nie chcę małej ciągnąc do przychodni i poczekamy do końcówki marca lub do kwietnia. Niby jest osobne wejście do PDZ, ale sąsiaduje z poradnią dzieci chorych i niestety ludzie, łącznie z personelem, sobie czasem skracają drogę.
U nas przerwa w spaniu od 3..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 04:35
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia, niestety czasami człowiek musi przepłacic bo potrzebuje na JUŻ. A jeszcze jak te 40zl poprawiło Wam humor to jest jakaś nagroda pocieszenia. Plus wsparcie lokalnego biznesu.
-
nick nieaktualnyAnnaStesia- Twój opis historii z bateriami nastroił mnie pozytywnie na dzień dobry
) my nie śpimy od 6:30 i sobie gadamy
Luna- też proszę o zdjęcia :p a za serduszko Zuzi cały czas trzymam kciuki.i nie puszczam! Mam nadzieję, że z czasem uda się o tym nie myśleć(bo przecież wszystko będzie ok, co najwyżej raz na jakiś czas wizyta kontrolna) i Wasze życie "wróci do normy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 07:16
Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
AnnaStecia, swietna historia haha...
Zawsze mozesz do tych 3zl dolozyc koszty przesylki, to sie suma przeplacenia minimalnie zmniejszy haha...
Moje dziecko dzis jest niesamowite! Pierwsza pobudka przed 7,zjadla i spi!
Zazwyczaj jest jeszcze pobudka kolo 2-3 w nocy, a dzis pominelaAnna Stesia lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnySummer, Jeżowa, Achia dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa :* nie chce ciągle pisać o sobie dlatego narazie posiedzę sobie z Wami z boku, ale tak jak piszecie, kiedys to się stanie dla nas normą i tyle. Mąż też bardzo to przeżywa a przy nim nie daje po sobie nic poznać, bo wystarczająco mu ciężko. Tak to jest jak się człowiek nastawi, że wszystko jest super.
Zdjęcie pokoiku oczywiście wstawię, wczoraj zrobiłam przed, jak będziemy po to pokaże, dziś emek skończy skręcać szafę, a ja się wezmę jutro za malowanie. Myślę że będzie ładnie.
AnnaStesia te 40 zł były warte dobrego humoru mężaco się uśmiał to jego
i niezmiennie uwielbiam czytac Twoje wpisy
Mia jest prześliczna i składam najlepsze życzenia z okazji pół roczku :*
Postanowiliśmy też odnośnie chrztu, jutro jedziemy do rodziców chrzestnych ich poprosić, zrobię ładne kartki. Będzie nasz kolega (narzeczony matki chrzestnej Tosi) i moja najlepsza przyjaciółka.Bajkaaa, Jeżowa, Patrycja20, Cccierpliwa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Anna Stesia - świetna historia!
Mi - moje wielkie wyjście w przyszłym tygodniu. Mąż zostaje, a ja jadę do nowego mieszkania doglądać pracy stolarza i podziwiać swiezutkie meble
Nie załapałam się na Gemini...następnym razem wrzucajmy to info na forum z rana! Kto pierwszy ten lepszy
U nas skok w pełni. Nie jest źle, ale Miluś potrzebuje dużo uwagi więc będę Was podczytywac w międzyczasie.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!! Lewko ćwiczy samolocik a ja Was nadrobiłam
Cierpliwa kurka wczoraj zamówiłam na Gemini już tą siateczkę... Kurcze tego silikonowego smoka na pewno łatwiej umyć ale już nie będę dokupywać drugiej rzeczy. Szkoda że wcześniej nie ogarnęłam choć w linku który wczoraj podesłała Mi był właśnie ten smok i tak się na niego patrzyłam i nie ogarnęłam... Cała ja!!! Hahaha
AnnaStesia no cóż, u zegarmistrza wszystkie baterie są dużo droższe... Ja też się kiedyś nadzialam i emek też miał ubaw, ale ja kupiłam jedną baterię za 9 zł a na hali obok było 10 baterii za 5 zł hahaha
Summer współczuję tych pobudekżeby chociaż rano Ania dała Ci pospać...
U nas dziś ma niby padać, póki co świeci słońce. Mam nadzieję że dziś Młody odpuści z marudzeniem bo mam wątpliwości czy to faktycznie ma związek z ząbkowaniem bo w buzi ani widu ani słuchu... Może Młody jest taki rozpuszczony, sama nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 08:18
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry! U nas szpital domowy, więc i Moja aktywność na forum spada. Stachu złapał jakiegoś wirusa i gorączkuje, coś tam kaszle i smarka. Siedzi w domu ze mną i Klara. Jak mu zbije gorączkę, to rozpiera go energia i budzi co chwilę Klare,wiec tak biegam między jednym, a drugim z termometrem w kieszeni - niedospana, niedojedzona, a i mnie zaczyna coś brać, bo mam już mam gorączkę. Małż urlopu nie weźmie, bo jego zastępca w pracy na l4...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 08:48
-
nick nieaktualnyRucola u nas od kilku dni marudzenie sięga zenitu plus dochodza do tego ciężkie noce. Dzisiaj makabra. Nie śpimy od 5.30 i nie zanosi się na drzemkę..znowu w chuście będę ją pół dnia nosiła bo inaczej nic nie chce robić. Ślini się na potęgę ale zębów też nie widać...
Mnie dodatkowo głowa pęka dosłownie , pewnie z niewyspania. Mieszkanie zapuszczone strasznie. Eh
Anna Stesia przybij piateczke z Gemini, w poniedziałek rano robiłam zakupy . Historia z bateriami świetna , to się nazywa poświęcenie dla męża ;d
Cccierpliwa cudna coreczka
Cccierpliwa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Rucola ja mam i siateczki i silikon i szczerze mówiąc to Zosia woli siateczke bo większą powierzchnia to cyckania tylko po bananie jest kiepsko myć a gruszki i jabłko spoko
U nas kiepska pogoda i Zośka w takim sobie humorze... Ehh może po drzemce będzie lepiejRucola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Cierpliwa śliczna masz córkę
Luna wszystko będzie dobrze ! Rozumiem Twój strach ! Sama bym się martwiła ! Ale trzeba być dobrej myśli kochana
Fozzie duzo zdrówka dla Was ! :*
Summer ja tez Ci wspolczuje tych pobudek nie ma nic gorszego niż wstawanie w nocy
Bajka u mnie tez pogoda do d... deszczysko leje !
A z okazji miesiąca załączam moja mała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f5385a6f6b.jpgmoniśka..., Cccierpliwa, Achia, Bajkaaa, summer86, Rucola, Kaczorka, Luna1993, Yoselyn82, emi2016, -Mamunia-, Minnie89, blue00, Nadzieja22, sliweczka92, Anna Stesia, JustynaG, KateHawke, Aga9090, Lusesita, pilik, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola, moze siateczka bedzie u was akurat super
U nas byl zestaw mialam obie opcje i silikon i siateczka...
Mala siateczki nie bardzo chciala, taka jakas szorstka, szybko tracila zainteresowanie, a ja tego domyc nie umialam... tzn dalo rade wkoncu ale ciezko bylo, za to silikon sie super sprawdzil i do mycia i dla malej...
Ale kazdy maluszek inny, moze Lewko polubi siateczkekolezanki synek tylko siateczke, ku jej rozpaczy podczas mycia haha...
Teraz juz kawalek banana, czy jabluszko do raczki czesciej daje
Patrycja, sliczna coreczka♡Patrycja20, Rucola, mi88 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyU nas dziś takie centrum dowodzenia
co prawda na razie chyba najbardziej fascynujące są kolory pałąków,grzechotki też jeśli ja nimi hałasuje - widzę zainteresowanie, zwłaszcza jedną
i tak sobie gadamy przy okazji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 13:07
Patrycja20, Rucola, Cccierpliwa, Luna1993, Kaczorka, Yoselyn82, Minnie89, blue00, Nadzieja22, Anna Stesia, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Mia, Kaja i Oskar sliczni jestescie!!!
Cierpliwa a Ty Mii rozszerzałas dietę już od 4go miesiąca? w jakim kraju mieszkasz? Pytam z ciekawości gdzie jest taki fajny dwuletni macierzyńskiCccierpliwa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, zaczelysmy jak Mia miala cos ok 4 miesiace i 3 tygodnie, u nas w ogole pediatrzy zalecaja od 5 miesiaca ruszac z rozszerzaniem
Mieszkam w DE
Macierzynski jest do 3 lat, z tym, ze trzeci rok bezplatny, bo kase mozna brac przez rok, lub rozlozyc na dwa lataWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 09:57
Rucola lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
AnnaStesia, też kiedyś kupiłam jakąś horrendalnie drogą baterię do zegarka, u zegarmistrza na Karmelickiej. To było w liceum, a do teraz pamiętam
I faktycznie, tych kłaczków już mniej. Chyba będę je polecać za kilka dni, jeszcze tylko sprawdzę, czy nie przeciekają. Dzięki za polecenie!
Fozzie, chorowanie razem z chorym dzieckiem to kosmos jakiś. Współczuję. Tylko nie ogarniaj domu przypadkiem
Trzymajcie kciuki za powietrze u nas, bo jest szansa, że za parę godzin będzie nieźle i będę mogła pójść z Zośką do Pepco! To takie 50/50, no ale przynajmniej jest nadzieja.
Rucola, dzieci nie marudzą z rozpuszczenia według mnie. Jak mój mąż czasem tak powie, to zawsze mam taki wewnętrzny bunt w sobie, że przecież ona sobie nie postanowiła pomarudzić, bo tak jej się podoba, tylko źle się czuje - psychicznie albo fizycznieNiektórym dzieciakom ząbki wychodzą przez kilka tygodni, więc wiesz
Moja ósemka to w ogóle wychodzi od kilku lat, i co parę miesięcy mnie boli przez kilka dni
Bajkaaa, super, że mówisz o siateczce! Masz rację, w siateczce bardziej czuć jedzenie chyba.
U nas z tej śliwki praktycznie nie da się domyć koloru, ale trudno.
Luna kochana, podziel się tym z mężem, łatwiej jest razem
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Bajka dziękuję za podzielenie sie doświadczeniem, może u nas też tak będzie
Mi88 ja miałam na myśli to, że jak Mały tylko zajeknał to od razu Go brałam na ręce, z biegiem czasu przedłużałam czas od zajęczenia do wzięcia, a teraz nie mam kompletnie szans. Cały czas jęczy a na rękach jest dość zadowolony, stąd moje watpliwości co do tego czy to zeby... Bo gdyby to były zeby to na rękach też by marudził a jest nieźle. Z drugiej strony strasznie się denerwuje, aż się trzęskie pchając np moje rece do buzi(nigdy wcześniej tak nie było) a moze na rękach jest bardziej zainteresowany światem i zapomina o dyskomforcie... Sama nie wiem co myślec ale jak to mój emek wczoraj powiedział, zachowuje się jak on, kiedy zbliża mu się opyszczka czyli na marudzenie na maksa a jak pytam co Ci jest, to on odpowiada "nie wiem" hahahaha
Trzymam kciuki za powietrze#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Niestety tak i ani troche mi sie nie podoba
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700