Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sliweczka
hahaha to bardziej prawdopodobne!
Jeżowa - Mężu! Obiecuję Ci, że już w tym miesiącu nic nie kupię
emek Jeżowej - Ale do końca miesiąca zostały 3 dni
Jeżowa - no właśnie.Luna1993, moniśka..., summer86, Jeżowa, sliweczka92, Achia, pilik, Nadzieja22, Lusesita, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliweczka, Justyna - HAHAHA
bardzo zabawne. Ale macie rację, że bardzo prawdopodobne... Ech, jak żyć, jak żyć!
A dla w temacie nie kupowania - Lena może byś podlinkowała ten komplet z szopem i te ogrodniczki z krótkimi nogawkami co są na górze na zdjęciu?sliweczka92, JustynaG, Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Pilik - czy T ok bosy na zdjęciu h kandydatów to Ty szałas?*
Czy ja mogę Ci oddać wszystkie swoje oszczędności i też takie dostanę jakimś cudem? Bo oczu nie mogę oderwać!!
(a Teraz przetłumacze, co wstawił mi slownik:
"Pilik - czy to body na zdjęciu u Luny to Ty szyłas?" )
Rucola, Bajkaaa, Patrycja20, Jeżowa, sliweczka92, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa dla Ciebie wszystko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/390cb97b4d8e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f2f1978eafc.jpg
PLN 13.64 12% zniżki | Noworodek Niemowlę Dziecko Chłopcy Dziewczęta Granatowy Romper Kombinezon Sunsuit Outfits Ubrania
https://s.click.aliexpress.com/e/jSmFHQo
PLN 17.75 31% zniżki | TANGUOANT zestawy ubrań dla chłopców dziewczynek chłopców lisa bawełniane topy T-shirt + spodnie legginsy 2 pcs stroje Set kostium chłopców ubrania
https://s.click.aliexpress.com/e/cafl6GcC
pilik, Rucola, Achia, Kaczorka, Nadzieja22, Patrycja20, Jeżowa, Lusesita, KateHawke, Anna Stesia, Yoselyn82, Flowwer, blue00, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A właśnie! Nie pochwaliłam się!
Dziś przyjechała do mnie apaszka i fartuszek od Pilik!
Przepiękne.
A dziś jeszcze zobaczyłam te sówki na fb. Przecudne! I już myślę czy jeden fartuszek to nie za mało...
Tylko, że ja jako naczelna #cebula nie kupuję ciuchów bo Ania ma dużo różnych ,które dostała w spadku. I jak widzę te piękne rzeczy to tak bardzo bym chciała je kupić ale udaje mi się powstrzymać.
EDIT: a tu wrzucam zdjęcie mojej chłopięcej Aneczki w fartuszku od Pilik. Usunę później.
Luna zdjęcia na chrzcinach robiła szwagierka. Pewnie dostanę je jak się zobaczymy za 3 tygodnie, wtedy coś wrzucę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 09:39
Nadzieja22, Lena21, pilik, Patrycja20, Lusesita, KateHawke, Anna Stesia, sliweczka92, Yoselyn82, -Mamunia-, blue00, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen zestaw z szopem świetny! Widzę tam opcje 6m, 9m itd, a nie typową rozmiarówke. Tylko oglądam w tel więc nie wiem czy czegoś nie widzę :p
A Franek wygląda jak rasowy model
Pilik- zapewne też zaopatrze się u Ciebie w śliniak jak przyjdzie pora
Justyna- Aneczkapilik lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:wiesz ja wiem,że masz ode mne przypinkę, ale żeby tak poród też mieć wywoływany?;p
Więc codziennie dopingujemy i wołamy
"Mikołaj! Mikołaj! wyyyjdz do naaaaas "Może i z tym wywoływaniem się uda, żeby jednak nie doszło do niego
-
Dziewczyny dziś czy wczoraj nie pamiętam był poruszany temat starań o drugiego bobasa. I weszłam na jakieś forum, kiedy dziewczynom przychodziły @ przy kp i rozbieżności są ogromne.... Niektórym wraca małpa dopiero po 18 miesiącach!!! I zaczęłam się zastanawiać kiedy do mnie przyjdzie.... Mam nadzieję że rozszerzanie diety to takie solidne koło 1 r.zycia wywoła wilka z lasu... Bo tak jak Jeżowej marzy mi się karmienie w tandemie... W dzisiejszych czasach może jest to trochę kontrowersyjne, ale kiedyś to był standard. I właśnie takie standardy mi się podobają
Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Również dostałam dziś przesyłke od Pilik
cudny śliniaczek i apaszkę, jutro będziemy testować śliniak, nie mogę się doczekać!
Justyna, te sówki to nasze
Pilik, jeszcze raz dziękujemy
pilik, JustynaG, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
A co to za apaszki od Pilik??? Ktoś mi pokaże?? Anulka może Ty się kochana wystroisz co?
Widzę Justyna że rozszerzanie diety świetnie Wam idziei jaki kolor fotelika dostaliście?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Achia jest tabela rozmiarów (tez oglądam na telefonie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/caff43de56c4.jpg
Rucola u mnie mimo praktycznie całkowitego odstawienia @ nadal brak. To chyba bardzo indywidualna sprawa. Co do karmienia w kolejnej ciąży to chyba są różne szkoły, myślę, że jeśli ciąża jest bezproblemowa to chyba nie ma przeciwwskazań, ale pamietam też na lipcowkach dziewczynę, która musiała z dnia na dzień odstawić córkę, bo zaczęła mocno plamić i na IP ją jakaś lekarka objechała, że to przez kp. Szczerze zupełnie nie wiem jakie są badania tego tematumi88 lubi tę wiadomość
-
Fozzie zawsze można wybrac jakiś mroczny wzór i podziałać ;p
Rucola takie zwykle proste chustki pod szyjkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00ce734c27ec.jpg
A co do @ i kp. Podobno przede wszystkim nocne karmienia podtrzymują brak @. Dlatego ja to chyba nigdy jej się nie doczekam! Hehe.
Też bym chciała karmić w tandemie... „pociesza” mnie, że znam kilka dziewczyn które zaszły w ciąże nie mając @ i kp.
Minus karmienia w ciąży - zwykle boli
Luna Franio jest cudowny jak zawsze! I mam przez Was ochotę zrobić zakupy na alli...!
Justyna i Summer mam nadzieje, że będzie się spisywał
A co do ilości... ja mam trzy i ciągle mało ;p jak normalne jedzenie to spoko, ale jak je jakiś makaron z sosem to jest masakra, heheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:10
summer86, Rucola, Lusesita, Anna Stesia, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik piekne... ja już sobie zbieram pomysły na kolejna zamówienie u Ciebie, bo tak po jednej rzeczy to bez sensu zamawiać hahaha Najbardziej mi się podoba ta na samym spodzie...
A co do @ to ja też karmię w nocy i czytałam, ze przy rozszerzaniu diety albo/oraz pójściu do żłobka dzieci często sobie "nadrabiają " nocą. Eh, no nic.... będzie co ma być. Nie zabezpieczamy się a z kp nie zamierzam rezygnować. Wierzę ze wszystko poukłada się dokładnie tak, jak ma być
Lena piękne te zestawy kupujesz... Ja kurcze jakoś tak kupuje te ciuszki bardzo zachowawczo. w sensie nie to, co mi sie podoba, ale to co jest potrzebne, to co będzie pasowac do innych rzeczy... Chyba czasem trzeba głowe zostawić obok i zaszaleć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, krzesełko zielone.
Rozszerzenie diety.... Tylko nie myślałam, że fartuszek od Pilik też jest do jedzenia.Ale Ania dziś mi podkradła kawałek chleba. Jadłam z nią na kolanach i mnie złapała za rękę i sie dobiera do chlebka.
Lena, gdzieś czytałam że w ciągu 6tyg od zakończenia kp powinna wrócić @ a jeśli nie wróci to najlepiej udać się do giną na kontrolę. Ale może coś pomyliłam.... Bo wtedy temat mnie nie interesował.
Summer, mój fartuszek to ten czarny w piórka. Ale sówki też są genialne. Więc jakbym miała drugi zamawiać to właśnie sówki.summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kurczę ja dostałam @ 5,5 miesiąca po porodzie. Mimo tego, że w dzień często karmiłam, a w nocy mega często.
I od tamtej pory mam raczej regularn7e A nocne karmienia są nadal.
Co do kolejnych starań, to gdzieś z tylu glowy mam tak, że bym chciała za rok, ale PESEL krzyczy żebym się opamietala hehe
Poza tym, nie wiem czy już wtedy nie zrobi mi się na tyle wygodnie, że nie podejme tematu.
Muszę przemyśleć, bo to pewnie ostatni dzwonekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:36