X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejko, serdeczne gratulacje :D Miko jest cuuudny <3

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja Wielkie gratulacje dla was! Mikołaj cudny!! Zdrówka dla was :-)

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

NADZIEJA witaj po drugiej stronie brzucha! :) Mikołaju rośnij zdrowo pięknotko <3

Moniczka strasznie mi przykro że musicie przez to przechodzić :( Mam nadzieję że mąż szybko zrozumie co ma do stracenia :(

Jeżowa co do sytuacji uczelnianej szkoda słów...za to widok Agatki z czekoladą rozbrajający! <3

Bluepochwal się po wizycie: jestem ciekawa co Wam powie alergolog bo u nas ten sam problem (zastanawiam się czy zmieniać mlek na HA?). I ten sam etap: mam zamiar ewakuować Stasia do łóżeczka bo od 19 pięknie śpi, budzi się na jedzenie o 22 i 3, też pewnie od 3 będzie już w łóżku z nami.

MAM WÓZEK! Jest boski! <3 nie zdążyłam go niestety schować i dorwała się mamusia :D już Stasio był wożony i lulany w wózku! muszę jej schować bo mi dziecko popsuje :P ale widzę że ma chyba większą frajdę niż ja :) Fota jak ogarnę siebie dzieci i dom ;)

blue00, emi2016, Patrycja20, Kaczorka, Luna1993, KateHawke, Rucola, Aga9090, pilik, Morusek, Bunia86, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa z okazji naszego święta życzę nam miłego, słodkiego życia bez trosk i zmartwień!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3238f77f9568.png

Lusesita, veritaserum, Achia, emi2016, Patrycja20, Kaczorka, Luna1993, Izape_91, JustynaG, Rucola, Bajkaaa, Aga9090, pilik, Lena21, Morusek, Bunia86, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień kobiet dzień kobiet niech każdy się dowie, że dzisiaj święto dziewczynek <3
    Wszystkiego najlepszego dla Nas wszystkich <3

Nadzieja gratuluję <3 pięknego masz synusia <3 oczpoczywaj i nabierają sił :)

Ja dostałam piękne kwiaty od męża <3 potem zrobię zdjęcie i się pochwalę bo takie coś zdarza się bardzo rzadko hehe

Jeżowa, Achia, Lusesita, Patrycja20, emi2016, Kaczorka, KateHawke, summer86, Rucola, sliweczka92, veritaserum, Aga9090, pilik, Lena21, Morusek, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris,mój pije Bebilon pepti i nie widzę żadnej poprawy.Na pewno dam znać,mamy na 14stą.

Lunaris lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25e5d3a34a00.jpg

Chwale się :)

Lunaris, Luna1993, Patrycja20, emi2016, Kaczorka, blue00, frezyjciada, Izape_91, KateHawke, reset, JustynaG, summer86, Yoselyn82, moniśka..., Achia, Rucola, Lusesita, StaraczkaNika, sliweczka92, veritaserum, Aga9090, pilik, Cabrera, Lena21, Karma88, Morusek, Bunia86, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Lunaris,mój pije Bebilon pepti i nie widzę żadnej poprawy.Na pewno dam znać,mamy na 14stą.

Kurde :/ dlatego właśnie nie zmieniam na razie bo nie wiem czy ma to sens. Tym bardziej że dokarmiam go swoim w nocy z cyca (wiec może moja dieta). Miałam zwykły Bebilon ale brzuch nas wykańczał i przestawiłam na Hipp Combiotic. Jeśli to alergia to mleko HA nic nie zmieni ale sądziłam że Pepti to już będzie coś :( Miejmy nadzieję ze jednak nie potwierdzą się te diagnozy :(

BAJKA piękne kwiaty! Mam nadzieję że Ciastek mimo późnych powrotów nie zapomni o mnie :D

Bajkaaa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja serdecznie Ci gratuluję <3 byłaś bardzo dzielna! Twój Mikołaj jest cudowny, cieszę się że masz możliwość trochę odespać :* brawo mamusiu!

Kaczorka kciuki za betę!

Agulineczka wczoraj się nie odniosłam, wybacz, mam nadzieję że szybko się uporasz z problemem, to się pojawiło nagle czy jest tak od porodu? Mam nadzieję że to nic poważnego, chciałabym jakoś pomóc ale nie bardzo wiem jak doradzić. Koniecznie daj znać co powiedział lekarz

Bajka piękne kwiaty! Ciekawe czy mój pamięta ;)

Więcej się nie odniose, bo spałam w nocy 3 godziny, w przedszkolu Tosi panuje ospa, wczoraj się dowiedziałam od sąsiadki. Tosia w nocy gorączka 39. Teraz 38. Czekam czy ją sypnie czy nie... Ale jest dziś ciężko, obie w domu, ja jak zombie i jeszcze Tosia chora :(

Lunaris czekam na fotkę wozeczka ;* przez Was coraz więcej myślę o innej spacerówce :P ale nie nie... Rozsądek musi wygrać

Mi bardzo Ci współczuję tych nerwów, sama najlepiej wiem jak to jest martwić się nie tylko o chorobę dziecka ale jego życie. W ciąży przeżyłam koszmar mając świadomość, że mogę rodzić wiele km od domu, sama, a małą może czekać operacja jeśli jej stan się pogorszy. Później badania wyszły dobrze a teraz znów się pieprzy, wcześniej lekarz nie słyszał szmerów w sercu, ostatnio słyszał... A z tyłu głowy słowa kardiologa "otwór POWINIEN się zrosnąć" , "jeśli się nie pogorszy" itp. mam nadzieję że u Was to ta lekarka na wyrost mówiła o biopsji. Tak jak u nas, bo jednak lekarz powinien przedstawić tą gorszą opcje, mimo tego że my wierzymy że będzie wszystko dobrze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:30

Kaczorka, Bajkaaa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja gratulacje!

Wszystkim Wam kobitkom najlepszego z okazji naszego święta :)

KateHawke, Lusesita, Lunaris, Bajkaaa, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko - piękne kwiatki :)

Justyna - kciuki, żeby Anulka dobrze zniosła szczepienie <3

Ja już po pobraniu :) normalnie kobietka tak delikatnie to zrobiła, że nawet nie poczułam wkłucia!!
    Wyniki koło 18.
    Aaa, i zapisałam się na NFZ na wizyty :D pierwsza 28.03. ;)

Ale cały czas czuję dziś brzuchol i dziwnie mi mokro.. nie miałam jak do WC zajść, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze będzie.

Bajkaaa, summer86, emi2016, pilik, Patrycja20, Lusesita, Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka ja jak powalona biegałam do łazienki co chwilę bo było mi mokro! To dobry znak :* Kaczorek się ładnie rozgościł, wiem że wynik bety i proga będzie taki jak trzeba :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja przyszłam pogratulować!! Cudny synek :)!

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ♥️

KateHawke, Bajkaaa, Luna1993, emi2016, Rucola, Lunaris, Patrycja20, Lusesita, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Kaczorka ja jak powalona biegałam do łazienki co chwilę bo było mi mokro! To dobry znak :* Kaczorek się ładnie rozgościł, wiem że wynik bety i proga będzie taki jak trzeba :)

Oby! Za 15 minut będę w domu, to skontroluję sytuację ;)
    Jak już mi się udało wbić na wizyty bezpłatne, to niech kropek nie robi jaj i rośnie! ;)

Luna1993 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta :)

Nadzieja gratulacje! Mikołajku witaj po drugiej stronie brzuszka <3 śliczny jesteś <3

Agulineczka powodzenia na wizycie, oby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie czy wszystko ok.

Luna oby to tylko chwilowa temperatura a nie ospa. Współczuję :(

Bajka przepiękne kwiaty! Postarał się eMek :)

Kaczorka wysokiej bety i kosmicznego proga życzę :)

W temacie spania to Nat w nocy śpi w swoim łóżeczku. Ale w dzień tylko na naszym łóżku. Bo usypianie tylko przy karmieniu, inne nie wchodzi w grę. W nocy wyciągam ją na karmienie i jak zaśnie po jedzonku to ją przekładam spowrotem do łóżeczka a ona odwraca się na boczek i zasypia dalej (ostatnio to jej ulubiona pozycja do spania).

Luna1993, Bajkaaa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- kcuki żeby ANulka dobrze zniosła szczepienie!

Luna- a Ty miałaś ospę jak bylaś dzieckiem? miejmy nadzieję,że to jednak nie to uTosi!

Bajka- kwiaty cuuuuuuuuudne :)

Kaczorka- to czekamy na wyniki ,a na pewno wszystko jest dobrze,. na pewno Kropek siię dobrze wgryzł i teraz wysyła różne objawy stąd to uczucie ;)

Mi- też trzymam kciuki,żeby żadba biopsja nie była potrzebna!

Bajkaaa, mi88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia miałam w wieku ok 12 lat, wiem że im dziecko mniejsze tym lepiej zniesie :( oprócz gorączki zupełnie nic jej nie jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:00

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wspaniałych wyników!

Luna :( o noł :( świetny prezent na Dzień Kobiet :(

Agulineczka kciuki wizytowe!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kurcze oby gorączka spadła i były dziewczynki zdrowe <3

Mi zapomniałam wcześniej, kurcze nie wyobrażam sobie tego strachu :( życzę wam by szybko sytuacja się rozwiązała i okazało się że jest wszystko dobrze <3 dużo siły życzę

mi88 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 8 marca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka piękne kwiaty!!!
    Mi88 chyba coś przegapiłam bo nie pamiętam czy opisywałaś co się dzieje u Małej? Wiem że jeździcie do hematologa ale nie kojarzę na czym polega problem. Mam nadzieję że wszystko się z czasem naprawi :*

Bajkaaa lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 3054 3055 3056 3057 3058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ