Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer - Mi mały nie pozwala spać. Wybudzam się bardzo często przez kopnięcia lub bezdech, ale na szczęście szybko zasypiam. Drzemki - najpierw walka o pozycję, potem czekam aż przestanie kopać i w końcu sen.
Lusesita - sama chciałabym wiedzieć jak to boli, bo podejrzewam u siebieAnna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje wizyt i dobrego ułożenia maluszków teraz wyczekujemy kolejnych mocnych emocji
Ja wczoraj napadlam na h&m i zobaczywszy ich ceny po przeliczeniu x2 stwierdziłam, ze zbankrutuje wiec, dzis napadlam na lumpeks i kupiłam takie gwiazdki w takich cenach, ze szok! Nawet udało sie kupić takie same zestawy dla chłopców szok!JustynaG, Anna Stesia, malka, Jadranka, KateHawke, Bajkaaa, Emiilka, pilik, Flowwer, olik321, Lunaris, staraczka1111, Yoselyn82, Amy333 lubią tę wiadomość
-
u Amy wszystko dobrze
Pisała na fioletowej stronie
Pozwolę sobie ją zacytować:Amy333 wrote:Dziewczyny w koncu i ja po prenatalnych.
CRL 58,4mm
FHR 163ud/min
NT 1,9mm
BPD 20,7mm
ryzyka skorygowane do:
Trisomia21- 1:4731
Trisomia18- 1:11250
Trisomia13- 1:20000
Przedwcz.porod 1:113summer86, Anna Stesia, Lusesita, Sarna84, Bajkaaa, Yoselyn82, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Juicy, jeszcze nie mamy imienia chyba samo przyjdzie jak ją zobaczymy
Amy, gratulacje
Lucesita, nasze dziewczynki idą łeb w łeb
Aga, ja też uwielbiam lumpki. Niektóre ciuszki takie upolowalam że niech się smyk schowaAmy333, Agniechaaaa, Lusesita, Rucola, JuicyB, Emiilka lubią tę wiadomość
-
JustynaG dzieki za powiadomienie dziewczyn:) Bylismy jeszcze u rodziny i dopiero teraz mam chwile czasu.
Tak sie ciesze, ze wszystko jest dobrze:) Zamowilam poduszke z tej radosci i szaleje teraz z ciuchami:)summer86, Jadranka, Bajkaaa, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, Rucola, Flowwer, KateHawke, Emiilka, JuicyB, olik321, Sarna84, malka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Amy już!!! Jak nam te suwaczki zasuwają a przy staraniach czas upływał jak krew z nosa.
Ja za tydz zaczynam 5 mc
Flo, 5 miesiąć, o ja piernicze!!))))))))))) -
Amy333 wrote:JustynaG dzieki za powiadomienie dziewczyn:) Bylismy jeszcze u rodziny i dopiero teraz mam chwile czasu.
Tak sie ciesze, ze wszystko jest dobrze:) Zamowilam poduszke z tej radosci i szaleje teraz z ciuchami:)
Nie pisałam jeszcze ale gratuluję dobrych wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 22:59
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Jadranka sliczna Niunia. Po buźce od razu widać, ze dziewczynka. ja jak popatrzyłam na swoje usg prenatalne i popatrzyłam na profil, to pomyslałam "taka piękna buźka to musi być dziewczynka". Zobaczymy, czy sie sprawdzi
Jadranka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jadranka - piękne usteczka i nosek u Twojej córci
Amy - super, że wszystko u dzidziulki dobrze masz jakieś fotki?
I wróżę Ci dziewuszkę
Troszkę Wam dziewczyny zazdroszczę tych intensywnych ruchów maluszków. Ja nie wiem za bardzo co to są kopniaczki i nocna dyskoteka w brzuchu. I nie wiem czy Luśka po prostu taka była spokojna czy to przez przegrodę w macicy i ograniczone miejsce.
Za to dzisiaj moje dziecię obudziło się o 2:30 i postanowiło sobie pogadać! I tak gadała ze 2h na zmianę ze ssaniem cycusia..KateHawke, Lusesita, olik321, Jadranka, summer86, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ból spojenia ciężko określić, pojawia się najczęściej po dłuższym chodzeniu, siedzeniu w bezruchu. Boli jak się obraca z boku a bok. Moglabym to.określić jako kłucie, hmm takie bolace sztywnienie "kości" w kroczu moje sie rozchodzi od 18 tygodnia, są dni, że jest lepiej, ale jak.już boli, to z tygodnia na tydzień coraz gorzej.
Czytam Was na bieżąco, cieszę się, że dzieciaczki zdrowo rosną. Brak mi jednak weny żeby pisać ;-P walczę każdego dnia, o to żeby jeszcze wytrzymać do końca ciągle oszczędzając się, bo ja z tych adhd mąż mnie wczoraj wziął w ramach rozrywki na zakupy do biedronki, zlitowal się, bo sam widzi, że już do głowy w domu dostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 09:01
JuicyB, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:dziewczyny znowu potrzebuję porady,
na początek dla maluszka urodzonego w lipcu/sierpniu lepszy jest otulacz do spania czy rożek ( kocyk rozumiem odpada?)
Zamawiam poduszkę i od razu wrzuciłabym do kompletu
Ja mam 2 kołderki z poduszkami, 3 kocyki. Na razie nie kupowałam żadnych śpiworków. Rożek też mam ale raczej z doświadczenia wyląduje w wózku jako kocyk na zimniejsze dni.
Ja na teraz śpiworka kupować nie będę. Raz że lato i jakoś mi się nie widzi to a dwa, chyba wolę te otulacze na zamek bo cieńsze są.olik321 lubi tę wiadomość