Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Pączuś nasz malutki ❤️❤️❤️
Rośnij, rośnij okrąglutki!Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset gratuluję z całego serca!
-
nick nieaktualny
-
Nowa bardzo mi przykro
Jeżowa cieszę się, że rozmowa przebiegła pomyślnie.
Reset! Cudnie boski pączek!
Dziewczyny przepraszam, że nie odzywam się ostatnio ale jeżdżę z Felką 3x w tygodniu na fizjo i dodatkowo mam sporo roboty w domu. Postaram się częściej zaglądać.
Mam pytanie do mam starszych dzieciaków. W jakim wieku wasze dzieci zaczęły samodzielnie siadać i raczkować?
-
Reset ogromne gratulacje wspaniałe jest znów widzieć takie malutkie cudo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 17:34
-
nick nieaktualnyA mąż dziś wrócił do domu z niespodzianką dla mnie trafił w mój gust
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56556bbd95f9.jpgemi2016, StaraczkaNika, blue00, malka, summer86, staraczka1111, Cabrera, Nadzieja22, Patrycja20, moniśka..., Bunia86, frezyjciada, pilik, sliweczka92, Bajkaaa, Siwulec, Lusesita, Morusek, Lena21, Anna Stesia, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżowa włos jeży się na głowie jak się słyszy co ten koleś "po trupach do celu" na Twój temat wypisywał. Powinien się wstydzić. Z jego perspektywy każda kobieta okrada zakład pracy bo nic nie robi tylko siedzi w domu. Ciekawe czy tak samo podchodzi do swojej żony.
Reset piękny Pączuś! Cieszę się, że wieści Cię uspokoiły
Rucola , a mnie irytuje wpadanie ze skrajności w skrajność. Jedne położone dawałyby każdemu dziecku mm, a drugie - wywierały stres i presję kp. A tak naprawdę, gdzie troska o matkę i dziecko i indywidualne podejście?
Choć oczywiście, zgadzam się z Tobą, że chęć szybszego wyjścia ze szpitala nie powinna być podstawą do podania mm. Ale jeśli dziecko, przystawiane do piersi - nadal jest głodne bo mleka brakuje, to nie widzę innej opcji jak dokarmianie. -
nick nieaktualnyJeżowa- co za szumowina z tej szumowiny nooo! szkoda,że go nie było! ciekawe co by powiedział Ci po odczytaniu jego maila. czy też byłby taki odważny stojąc z Tobą twarzą w twarz! a do kiedy musisz zdecydować co dalej z doktoratem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 18:02
-
Dziewczyny, jakie macie łóżeczka turystyczne?
Szczerze mówiąc nie jestem obeznana w temacie. Co byście mogły polecić?