Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To super, pokażę emkowi jak wróci z pracy jeszcze powiedz mniej więcej jaka cena
Jestem na stronie motherhood i przepadłam, wszystko jest takie ładne!sliweczka92 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Minnie, masz rację. W Krakowie dziś pogoda typowo marcowa, raz słońce, raz deszcze i tak w kółko. Ja byłam na spacerze z koleżanka i na kawie w Maczku. Łącznie jakieś 4 godziny poza domem. ale tylko dwa razy zmoklysmy haha
Lusesita, Wszystkiego najlepszego dla rocznej Domi!
Cabrera, ale cudny Maluszek! Cieszę się, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Rosnijcie zdrowo!
Ibishka, powodzenia w staraniach.
Reset, cudny brzuszek. Proszę o aktualne zdjęcie.
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny po połogu. Czy to normalne że jest mi GORĄCO? Dziś u nas pada, jest ok 6st, w mieszkaniu mamy ok 21st. Ale ogólnie zauważyłam, że jest mi mega ciepło. Nie mam gorączki, zawsze byłam z tych co im zimno. A teraz zmiana o 180st... Chyba wolałam poprzednią wersję bo co ja zrobię latem?
-
Lusesita niesamowite, że to już rok! Buziaki urodzinowe dla solenizantki
Bunia dopytaj ale mi przy dawce 0,8 lekarz pozwalał wystrzyknąć najpierw powietrze. Wtedy wnikałam w fałdkę bliżej boku niż pępka tak pod kątem 45 stopni i często siniaki się nie robiły.
Ibishka piękne jestescie! Powidzenia w staraniach
Ja się w kwietniu wybieram do gin na kontrole, zobaczyć czy się cokolwiek ruszyło bo @ nie mam nadal no i cytologię w końcu zrobić.
Lunaris do 500zl bez zastanowienia brałabym husqvarna e10. Nie polecam za to nowych budżetowych łuczników i singerek... lidlak jest spoko, ale nie dużo tańszy od husqvarny, a słabszy.
Cabrera cudownie że wszystko dobrze i pięknie wyglądasz!
U nas była bardzo sensowna rehabilitantka, która powiedziała, że do czasu aż zacznie Ninka chodzić nie widzi potrzeby jej dalszej rehabilitacji wszystko unormowane, skracanie jednej strony i asymetria są na tyle delikatne, że przy jej aktywności wszystko powinno się samo skorygować. Strasznie mnie to ucieszyłoBajkaaa, staraczka1111, Cabrera, sliweczka92, summer86, Achia, Rucola, Kaczorka, JuicyB, Lena21, JustynaG, Jeżowa, Lusesita, Lunaris, emi2016, malka, Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie chciałam zapisać się do mojej gin na kontrol i cytologię, z tym, że na nfz a nie prywatnie... Wiecie na kiedy termin? Na sierpień!! Poeeeebało ich totalnie.... Do tego czasu to może zdążę w kolejną ciążę zajść, to wizyta będzie jak znalazł
Nie no poważnie, to jest paranoja. Bo człowiek chce się zbadać, zadbać o siebie... A tu zonk. Albo zrobisz to prywatnie, albo czekaj kij wie ile...
Mamuśki starszaków! Czy któraś może ma pojęcie o rowerkach biegowych? Muszę kupić mojemu Tysiulowi, bo ma taki 3 kołowy, ultra lekki, śmiga na nim, że ciężko go dogonić! Ale jest już za niski i chyba nie ma sensu kupować 3kolowca, tylko od razu biegówke... -
Pilik my również chodziliśmy do fizjo od 2-6 Msc raz w tygodniu ze względu na asymetrie urodzeniową. Bardzo nam to pomogło. Od 10,5 Msc Ignas mi już chodzi.
pilik lubi tę wiadomość
-
Fozzie, to ja bym brała tę dostawkę dla samych fluidów!
Pilik, super wieści! ;*Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Fozzie oj tak!
Staraczka u nas rehabilitacja była w sumie od 6 t.ż. Ale było też sporo problemów z napięciem.
I też nam wróżą (chirurg ostatnio i dzisiaj fizjo) że miesiąc, maks dwa i będzie biegać... a że wczoraj kilka razy sama stała (póki się nie zorientowała że sama stoi ;p) to wydaje mi się to bardzo realne...
Karma jeszcze sobie przypomniałam że pytałaś, Ninka też śpi ze mną w łóżku. Długi czas na pierwsze spanie (do 24-1) była w łóżeczku, ale ostatnio między 20 a 24 budzi się 3-4 razy i wygodniej mi szybko nakarmić na łóżku i tam zostawić bo często jej nawet nie ruszam i w pięć minut śpi spowrotem.
Łóżeczko mamy z jednym bokiem ściągniętym, dostawione do naszego łóżka i przyczepione.... blokadami do szafek ;p tak wymyśliłam żeby nie odjeżdżało. No ale łóżeczko do spania u nas już od dawna nie służy w sumie ...staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Niestety duże lustro mam tylko w przedpokoju, gdzie jest najciemniej wieczorem brzuszek bardziej odstaje, teraz jest tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de743fe13f0e.jpg
Achia, sliweczka92, Lena21, Fozzie Bear, Izape_91, frezyjciada, pilik, staraczka1111, Bajkaaa, Kaczorka, Yoselyn82, Cabrera, StaraczkaNika, Minnie89, -Mamunia-, JustynaG, Morusek, Bunia86, Jeżowa, moniśka..., mi88, nowa na dzielni, Lusesita, Lunaris, emi2016, malka, Anna Stesia, Madzik34, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Ja właśnie chciałam zapisać się do mojej gin na kontrol i cytologię, z tym, że na nfz a nie prywatnie... Wiecie na kiedy termin? Na sierpień!! Poeeeebało ich totalnie.... Do tego czasu to może zdążę w kolejną ciążę zajść, to wizyta będzie jak znalazł
Nie no poważnie, to jest paranoja. Bo człowiek chce się zbadać, zadbać o siebie... A tu zonk. Albo zrobisz to prywatnie, albo czekaj kij wie ile...
Mamuśki starszaków! Czy któraś może ma pojęcie o rowerkach biegowych? Muszę kupić mojemu Tysiulowi, bo ma taki 3 kołowy, ultra lekki, śmiga na nim, że ciężko go dogonić! Ale jest już za niski i chyba nie ma sensu kupować 3kolowca, tylko od razu biegówke...
Nie mam pojęcia, ale będą w lidlu od chyba 1.04
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frezyjciada my mamy drewniany z kinderkraft (regulowana wysokość siodełka) i bardzo polecam Jest niesamowicie lekki i synek uwielbia na nim jeździć.
https://allegro.pl/oferta/rower-rowerek-biegowy-drewniany-kinderkraft-runner-7207286293Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny