X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah uwielbiam oglądać ciążowe brzuszki :) super, że je wrzucacie :) rośnijcie zdrowo!:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 14:30

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove, półka jest możliwa do zdemontowania - ja ściągnąłam tylko materiał i zostawiłam drewnianą, bo jednak łatwiej dbać o czystość :) a idealne miejsce na pampersy, kocyk itp

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super, pokażę emkowi jak wróci z pracy :D jeszcze powiedz mniej więcej jaka cena :)

Jestem na stronie motherhood i przepadłam, wszystko jest takie ładne!

sliweczka92 lubi tę wiadomość

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove, jeśli dla kogoś "stąd" to chciałabym 300 zł +kw

Rucola, sliweczka92 lubią tę wiadomość

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki, dam znać popołudniu :)

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie, masz rację. W Krakowie dziś pogoda typowo marcowa, raz słońce, raz deszcze i tak w kółko. Ja byłam na spacerze z koleżanka i na kawie w Maczku. Łącznie jakieś 4 godziny poza domem. :D ale tylko dwa razy zmoklysmy haha

Lusesita, Wszystkiego najlepszego dla rocznej Domi! <3

Cabrera, ale cudny Maluszek! Cieszę się, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Rosnijcie zdrowo!

Ibishka, powodzenia w staraniach. :)

Reset, cudny brzuszek. Proszę o aktualne zdjęcie. ;)

Lusesita lubi tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po połogu. Czy to normalne że jest mi GORĄCO? Dziś u nas pada, jest ok 6st, w mieszkaniu mamy ok 21st. Ale ogólnie zauważyłam, że jest mi mega ciepło. Nie mam gorączki, zawsze byłam z tych co im zimno. A teraz zmiana o 180st... Chyba wolałam poprzednią wersję bo co ja zrobię latem?

• pilik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita niesamowite, że to już rok! Buziaki urodzinowe dla solenizantki <3

Bunia dopytaj ale mi przy dawce 0,8 lekarz pozwalał wystrzyknąć najpierw powietrze. Wtedy wnikałam w fałdkę bliżej boku niż pępka tak pod kątem 45 stopni i często siniaki się nie robiły.

Ibishka piękne jestescie! Powidzenia w staraniach <3
    Ja się w kwietniu wybieram do gin na kontrole, zobaczyć czy się cokolwiek ruszyło bo @ nie mam nadal no i cytologię w końcu zrobić.

Lunaris do 500zl bez zastanowienia brałabym husqvarna e10. Nie polecam za to nowych budżetowych łuczników i singerek... lidlak jest spoko, ale nie dużo tańszy od husqvarny, a słabszy.

Cabrera cudownie że wszystko dobrze i pięknie wyglądasz!

U nas była bardzo sensowna rehabilitantka, która powiedziała, że do czasu aż zacznie Ninka chodzić nie widzi potrzeby jej dalszej rehabilitacji <3 wszystko unormowane, skracanie jednej strony i asymetria są na tyle delikatne, że przy jej aktywności wszystko powinno się samo skorygować. Strasznie mnie to ucieszyło

Bajkaaa, staraczka1111, Cabrera, sliweczka92, summer86, Achia, Rucola, Kaczorka, JuicyB, Lena21, JustynaG, Jeżowa, Lusesita, Lunaris, emi2016, malka, Anna Stesia, Bunia86 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Oki, dam znać popołudniu :)
    Gratis dodaje fluidy Dzieci-śpiochów ;)

Pilik super, że póki co koniec z fizjo! Głowa pewnie lżejsza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 15:27

bazylkove, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie chciałam zapisać się do mojej gin na kontrol i cytologię, z tym, że na nfz a nie prywatnie... Wiecie na kiedy termin? Na sierpień!! Poeeeebało ich totalnie.... Do tego czasu to może zdążę w kolejną ciążę zajść, to wizyta będzie jak znalazł :D
    Nie no poważnie, to jest paranoja. Bo człowiek chce się zbadać, zadbać o siebie... A tu zonk. Albo zrobisz to prywatnie, albo czekaj kij wie ile...

Mamuśki starszaków! Czy któraś może ma pojęcie o rowerkach biegowych? Muszę kupić mojemu Tysiulowi, bo ma taki 3 kołowy, ultra lekki, śmiga na nim, że ciężko go dogonić! Ale jest już za niski :( i chyba nie ma sensu kupować 3kolowca, tylko od razu biegówke...

• staraczka1111 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik my również chodziliśmy do fizjo od 2-6 Msc raz w tygodniu ze względu na asymetrie urodzeniową. Bardzo nam to pomogło. Od 10,5 Msc Ignas mi już chodzi.

pilik lubi tę wiadomość

f2wl3e5e75ssm4p5.png
    bHCG 7dpt - 14.7 , 9dpt-64, 13dpt-542, 20dpt-11534 <3
    25.07.2017 - transfer dwóch ⛄ ⛄
    26.08.2019 transfer dwóch 🐣🐣 7 dpt hcg 1,9 10dpt hcg 6 11dpt hcg 9,4 12dpt 14,3 hcg 15 dpt hcg 14,5 :( *
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, to ja bym brała tę dostawkę dla samych fluidów! ;)

Pilik, super wieści! ;*

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie oj tak!

Staraczka u nas rehabilitacja była w sumie od 6 t.ż. Ale było też sporo problemów z napięciem.
    I też nam wróżą (chirurg ostatnio i dzisiaj fizjo) że miesiąc, maks dwa i będzie biegać... a że wczoraj kilka razy sama stała (póki się nie zorientowała że sama stoi ;p) to wydaje mi się to bardzo realne...

Karma jeszcze sobie przypomniałam że pytałaś, Ninka też śpi ze mną w łóżku. Długi czas na pierwsze spanie (do 24-1) była w łóżeczku, ale ostatnio między 20 a 24 budzi się 3-4 razy i wygodniej mi szybko nakarmić na łóżku i tam zostawić bo często jej nawet nie ruszam i w pięć minut śpi spowrotem.
    Łóżeczko mamy z jednym bokiem ściągniętym, dostawione do naszego łóżka i przyczepione.... blokadami do szafek ;p tak wymyśliłam żeby nie odjeżdżało. No ale łóżeczko do spania u nas już od dawna nie służy w sumie ;)...

staraczka1111 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat i moc buziaków dla Dominiki <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ed1f241bd3a.jpg

pilik, Lusesita lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • bazylkove Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety duże lustro mam tylko w przedpokoju, gdzie jest najciemniej :/ wieczorem brzuszek bardziej odstaje, teraz jest tak:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de743fe13f0e.jpg

Achia, sliweczka92, Lena21, Fozzie Bear, Izape_91, frezyjciada, pilik, staraczka1111, Bajkaaa, Kaczorka, Yoselyn82, Cabrera, StaraczkaNika, Minnie89, -Mamunia-, JustynaG, Morusek, Bunia86, Jeżowa, moniśka..., mi88, nowa na dzielni, Lusesita, Lunaris, emi2016, malka, Anna Stesia, Madzik34, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

1x HSG, 2x HSC,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylku- jaki słodki ten brzuszek :) i piesek jaki wpatrzony w Ciebie! :)

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Ja właśnie chciałam zapisać się do mojej gin na kontrol i cytologię, z tym, że na nfz a nie prywatnie... Wiecie na kiedy termin? Na sierpień!! Poeeeebało ich totalnie.... Do tego czasu to może zdążę w kolejną ciążę zajść, to wizyta będzie jak znalazł :D
    Nie no poważnie, to jest paranoja. Bo człowiek chce się zbadać, zadbać o siebie... A tu zonk. Albo zrobisz to prywatnie, albo czekaj kij wie ile...

Mamuśki starszaków! Czy któraś może ma pojęcie o rowerkach biegowych? Muszę kupić mojemu Tysiulowi, bo ma taki 3 kołowy, ultra lekki, śmiga na nim, że ciężko go dogonić! Ale jest już za niski :( i chyba nie ma sensu kupować 3kolowca, tylko od razu biegówke...

Nie mam pojęcia, ale będą w lidlu od chyba 1.04 :)

frezyjciada lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lena! Niestety za wysoki będzie dla mojego szkraba...

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frezyjciada my mamy drewniany z kinderkraft (regulowana wysokość siodełka) i bardzo polecam :) Jest niesamowicie lekki i synek uwielbia na nim jeździć.

https://allegro.pl/oferta/rower-rowerek-biegowy-drewniany-kinderkraft-runner-7207286293

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2019, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove, cudowny brzuszek i cudownie wpatrzona w niego psina..pewnie już przeczuwa, co się Święci ;)

Frez, ja siostrzenicy kupowałam tuptup - była zadowolona, ale nie wiem, jak z jego wysokością:
    http://tuptupbikes.eu/

bazylkove lubi tę wiadomość

‹‹ 3143 3144 3145 3146 3147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ