Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hubert 100 lat!!!
My też raczej odpuścimy imprezkę z okazji roczku chyba że to będzie jakiś luźny grill na działce
Chciałam pochwalić Lewka, że bardzo polubił się z oksami i jak zdjęłam mu je w sklepie to zrobił podkówkę.
Pozdrawiamy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 22:30
Lunaris, Cabrera, Minnie89, JustynaG, Lusesita, frezyjciada, Anna Stesia, ibishka, Achia, summer86, sliweczka92, staraczka1111, Yoselyn82, Emiilka, Kaczorka, malka, pilik, Nadzieja22, JuicyB lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
O faktycznie -Juicy stawia dziś torta
HUBEK duży rośnij i zdrowy!JuicyB lubi tę wiadomość
-
Hubus sto lat!!
Dziewczyny.. Czy któras miała styczność i się orientuję po jakim czasie po odstawieniu tabletek jednoskladnikowych powinno pojawić się jakieś krwawienie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 14:50
JuicyB lubi tę wiadomość
-
Lunaris, jako pielęgniarka masz takie umiejętności, których pozazdrościć Ci może każda mama. Udanego wyjazdu!
Ibishka, niestety nie pomogę
Frezycjada, to mamy podobnie! Choć ja nikomu nie daję przewinąć mojego synka (poza mezem).
Co do termometrow bezdotykowych to stają się one miarodajne dopiero po ok.pol roku życia dziecka. Wcześniej tylko ta wartość w pupie minus pół stopnia.
Rucola, Lewko faktycznie zadowolony. Ja mam rozkmine, czy inwestować w okulary- byłyby wygodne, ale co z nauką akomodacji oka? Okulistka, u której byliśmy w listopadzie była przeciwna. Na razie szukam czapeczek z daszkiem, parasol się u nas nie sprawdza. Muszę jeszcze doczytać więcej, jak to jest z tymi okularami u dzieci poniżej 2 roku życia. -
Hubcio, wszystkiego najlepszego dla Ciebie z okazji roczku, rośnij zdrowo i bądź zawsze szczęśliwy.
JuicyB a dla Ciebie ogromne gratulacje, kawał roboty wykonałaś przez ten rok!JuicyB lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia, ostatnio trochę czytałam i podobno czapka z daszkiem daje lepszą ochronę niż okulary. Okularki są ok, jeśli nie używa się ich zbyt często, właśnie z tego względu o którym napisałaś, ale reguly i tak zalecają wstrzymać się do roczku.
Anna Stesia, mi88 lubią tę wiadomość
-
Pobyt tu uświadamia mu, ile matka musi się uczyć! W życiu nie zastanawiałam się, kiedy i dlaczego należy lub nienależy kupować dziecku okularów słonecznych.
O matko, a ja myślałam, że zdając rok temu egzamin zawodowy, najtrudniejszy egzamin życia mam za sobą 🙈🙊
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyAnnaStesia,dzięki za informacje, jutro kupię ten zwykły termometr na te +/- 3 m-ce , a potem wrócimy do tego bezdotykowego. I dzięki Summer za info o okularkach
My mimo wszystko musimy zakupić parasolkę. Zwłaszcza że nasza spacerówka jest tylko przodem do kierunku jazdy, a przesiądziemy się w nią akurat pewnie na te najcieplejsze miesiące
Oskarowi zeszła juz ta temperaturka. gada , uśmiecha się, leżymy na macie i się bawimy.właśnie zrobił turbo kupę także wszystko w porządku
Wszystkiego co najlepsze dla Hubcia!! Rośnij zdrowo Maluchu!
Reset - oj myślę że bycie mamą to turbo praca okraszona milionem zwątpień, rozterek, dylematów.ale dająca największą satysfakcję jaką można sobie wyobrazić. Oraz radość i miłość o której nie miałam pojęcia dopóki nie urodziłam tego małego człowieka.
A w ogóle mamy w poniedziałek rocznicę ślubu. Myślałam, że może w niedzielę pojedziemy gdzieś za miasto, na jakiś spacer, po drodze jakiś obiad albo coś. Tak żeby zrobić coś innego w trójkę. A mąż jakiś sceptyczny...
Miłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:56
Cabrera, Lusesita, summer86, sliweczka92, JustynaG, bazylkove, Kaczorka, frezyjciada, StaraczkaNika, staraczka1111, Rucola, pilik, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
JuicyB, wszystkiego najlepszego z okazji roczku Hubcia!!
JuicyB lubi tę wiadomość
-
Hubcio sto lat!!
Mamy wyniki Pappy:
trisomia 21 1:11337
trisomia 18 <1:20000
trisomia 13 <1:20000
Jest dobrze! Z tej okazji kupiłam pączki, a co tam
Nowa jak u Ciebie?
Achia, Malgonia, reset, -Mamunia-, summer86, Kaczorka, JustynaG, Bajkaaa, Cabrera, frezyjciada, nowa na dzielni, staraczka1111, Rucola, Lusesita, Jeżowa, pilik, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris, Bunia86, Emiilka, Lena21, Madzik34, KateKum, JuicyB lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkove, cudownie! mam nadzieję, że teraz już w spokoju będziesz mogła cieszyc się ciążą aż do samego terminu porodu
bazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
wszystkiego najlepszego dla Huberta i jego mamy sto lat !
Czy jestem złym człowiekiem, skoro raduje się z tej błogiej sytuacji: ja w wannie z piana (do szczęścia brakuje tylko, żeby woda była gorąca, ale skoro nie wolno;)), a eM. biega z odkurzaczem i mopem 😬??
Bazylku, gratuluje wspaniałych wyników !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:07
nowa na dzielni, Jeżowa, Lusesita, Achia, pilik, Anna Stesia, bazylkove, Nadzieja22, Lunaris, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Cabrera, nie jesteś złym człowiekiem!
Przypomnij sobie jak Ci frytek nie przywiózłCabrera, summer86, Fozzie Bear, Rucola, Jeżowa, Achia, -Mamunia-, pilik, Anna Stesia, Nadzieja22, mi88, StaraczkaNika, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
U mnie? Czekam na koniec plamienia i mam mega ochotę rzucić się wreszcie na męża po dłuuugiej przerwie . Jutro idę w ogóle na coś w rodzaju baby shower. Chciałam się na początku wymiksować ale chyba pójdę. Ostatnio po częstym kontakcie z cudzymi brzuchami i chrzcinami zaszłam w ciąże wiec może nie ma ich unikać
summer86, bazylkove, Emiilka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cabrera, kupił sobie nową nakładkę do mopa to niech robi z niej użytek
Jeżowa, Anna Stesia, Nadzieja22, JustynaG, Cabrera, Bunia86, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Bazylku, cudowne wieści! Rośnijcie zdrowiutko!
Cabrera, miałam własnie napisać to co Summer - dobrze, że robi użytek z mopa, którego sobie podpimował.
A mnie dzisiaj w pracy odwiedził mój synek!! Co za cudowny moment! Zobaczyłam wychylającą się zza drzwi tę ciekawską buzię, a za nią drugą ciekawską buzię mojego męża. Kocham tych moich chłopaków!Achia, Bajkaaa, summer86, Rucola, Lusesita, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, Fozzie Bear, bazylkove, nowa na dzielni, Emiilka, Minnie89, reset, ibishka, Cabrera, Bunia86, Lena21 lubią tę wiadomość