Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Kibicować jak kibicować Maćka znam, na żywo jest identyczny, tam samo mnie drażni haha, ale inteligentny z niego koleś
przypomina mi mojego najlepszego przyjaciela- tyle samo mnie denerwuje co intryguje Z odcinka na odcinek zastanawiam się czy bym się z nim dogadała.
Moją faworytką jest Marchewa a faworytem Igor chociaż ciągle mi się zmieniają opinie jeszcze na tym etapie.
To się porobiło... będzie ciekawie w weekend A teraz idę podjąć próbę odbycia dłuuugiej relaksującej kąpieli... :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 20:53
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
mi- ja mam dość komfortowo w pracy, bo co do zasady jak potrzebuję to wychodzę, ale staram się nie nadużywać, stąd jak trafiła mi się możliwość wizyty o 8.30 (a pracuję zazwyczaj od 9) to najpierw sie umówiłam, a potem pytałam do kogo No i w sumie ja zakładałam, że to będzie hyc na leżankę, serce bije, Pączek ma xx cm i do pracy. A ta mi nagle zaczyna mierzyć wszystko... i to z błędem.
Ale w pracy mam taki cyrk od kilku dni, że będę chyba tych klientów po rękach całować - nie dość, że dają mi się wykazać sukcesami , to jeszcze sprawili, że ostatnie dni minęły mi baaaardzo szybko. A czym szybciej mijają dni w rozpoczętym 8 tygodniu, tym szybciej rozpoczniemy drugi trymestr.
Idę teraz po delicje. Muszę Pączkowi jakoś wynagrodzić dzisiejszy dzień
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
mi88 wrote:Nowa Coś mi się wydaje, że Ty intuicyjnie wiesz, że niedługo się uda
Oj nie wiem, mam wrażenie, ze albo pojdzie szybko albo już się w ogóle dluuugo nie uda, obydwie opcje są dla mnie tak samo wiarygodne. Przy tym wszystkim trzeba pamiętać, ze my jesteśmy marnie płodni. Słabe AMH + słabe plemniki.
A co do Maćka to jednocześnie go szanuje ale od zawsze działał na mnie mocno drażniąco nie lubię typa ale jednocześnie mam do niego dużo zaufania . Zupełnie się nie dziwie ze wkur***a ludzi
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
StaraczkaNika wrote:Kaczorka i Reset - gratuluję
No to hop na listę, mamuśki ciężarówki
A co mi tam! Dopisuję się, bo jak słusznie zauważyłyście - kto ma wierzyć, jak nie ja?
Kaczorka - w wolnej chwili wpisz mi proszę termin porodu Pączka na 13.11.
Btw. Kaczorka - skojarzyło mi się, że u nas też ostatnio królują imiona na A. Bo na tapecie ostatnio Adam, Aleksander i Alicja Poza oczywiście naszą odwieczną Zośką.Kaczorka, sliweczka92, Lunaris, StaraczkaNika, Lusesita, emi2016 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Melduję że się udało! kąpiel zaliczona i wyszłam tylko dlatego że zaczęłam zasypiać a Młody i Starszy ani nie kwękneli oby więcej takich wieczorów!
Reset brawo Ty! już nawet nie chciałam Cię poganiać z tą listą ale kiedyś trzeba zacząć wierzyć
Czekam jeszcze na BBnocą i idę spać. Dobrej nocy życzę wszystkim dzieciom- co by Wasze Mamy mogły zaznać dłuższego snu!reset, summer86 lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to idę sobie wczoraj z wózkien przez moją ośkę, a tam "Tylem.pl" - wkrótce otwarcie. Jak miło
Trójmiejskie mamy zapraszam na herbatę, kiedy będziecie się tu wybierać po nowy fotelikAchia, summer86, sliweczka92, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A w ogóle to idę sobie wczoraj z wózkien przez moją ośkę, a tam "Tylem.pl" - wkrótce otwarcie. Jak miło
Trójmiejskie mamy zapraszam na herbatę, kiedy będziecie się tu wybierać po nowy fotelik
Oskar obudził się ok 5:45. Tylko jakoś tak wyszło, że chwilę polezelismy i ja zasnęłam ponownie. Oskar nic nie jęczał więc zagadka brzmi- czy również zasnął? pobudka nr 2 nastąpiła 5 min temuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 06:45
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też od 5:00
Oczywiscie sie przebudzam, a tu starszy syn juz do szkoły zebrany. Ludzie zmiencie ten czas.
Ja z rana jak neptyk sama nie wiem co mowie.
I co do płci podczas badania, ja w sumie nke wiem po ktoŕej stronie byl uniejscowiony Kubuś, ale jego tętno 168 wskazywalo na dziewczynke, u koleżanki podobnie i rownież chlopczyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:09
-
nick nieaktualnyDzień dobry my 4:40 zaczęliśmy dzień, teraz właśnie drzemka wjechała, bo już oczy tarł. Starszak jak nigdy wstał przed 7 chwilę, więc nie wiele można było zrobić, żeby go nie obudzić.. noc w sumie spoko, choć mało snu, bo pierworodny zasnął chwilę przed północą a Florek o 1 obudził się na karmienie, potem po 2Tymek chciał "piiiiciuuu", o 3:30 Florek cyca no i 4:40 koniec spania... Słowo dnia? KAWA
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakie ubranka polecacie dla dzieciaczków z aliexpress, mogą być nawet inne rzeczy.
Kiedys Lamka wrzucała link do stanikow, moze ktoś wie jaki link.
Flower sniłaś mi się, także musisz sie odezwac.
Lamka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 07:42
-
Dzień dobry!
U nas dobra noc po ciężkim dniu. Miluś tradycyjnie pobudka ze wschodem słońca, ale tradycyjnie położyliśmy go między nami, zasnęliśmy...i on chyba też, bo pospalismy jeszcze godzinę a teraz znów drzemka.
No i w końcu nie pada więc koło 20 spacerek
To skoro już wywołujemy to widzę że Yos też lajkujesz posty, jak tam u Was? -
DZień dobry,
Stasio wstał razem z Oskarkiem -5.45 walną kupę i tak się zmęczył że jeszcze na godzinę odjechał ale o 6.30 wstał Franio także moim słowem dnia również będzie KAWA (i ciastko ). Dziś mamy intensywnie bo wieczorem urodziny w bawialni a wcześniej do prababci musimy pojechać także całe popołudnie w trasie. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry my dziś na nogach od 7,30 szaleństwo.
Wkładam ciuchy do pralki patrzę i nie wierzę. Kaczka plywaczka, łyżka, klocek, nadgryzione jablko i skórka od chleba. Mój syn robił pranie
Juz wiem gdzie znika gdy wychodzi z pokoju
Mamunia ja czasem coś zamawiam Na AliExpress mogę Ci podesłać linki tego co zamawialam,
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f90e36c3046.jpg
Ostatnio o takie kompleciki za nie całe 50 groszy zamówiłam z przesyłką ponad 2 pln podobno sprzedawca wprowadził złą cenę teraz są po około 25 PLN. Zostały już wysłane ciekawe czy dojdą hii
I uwaga czuje się dziś OKRESOWOWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 08:30
-Mamunia-, sliweczka92, Bajkaaa, Lunaris, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia ja podaję zawsze od 37,8-38 czy szczepienie czy choroba jeśli dziecko marudzi bardzo (bo boli) to nawet przy mniejszej.
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Staraczka zapomnialam że masz dziewczynke. 😅 sukieneczka przecudna!
Synka mam komplety to 1 dla bratanicy drugi dla koleżanki a trzeci wolny
https://s.click.aliexpress.com/e/bmRIQKy1
Ostatnio to mi przyszło i jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 08:46