Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cicho jak makiem zasiał!
Justyna piękny komplet, żałuję, że wciąż nie wiem, kiedy nasze chrzciny, bo bym kupiła, a tak w ciemno z rozmiarem trochę szkoda ryzykować...
Rucola kupuj kupuj, na zdrowie
U mnie weekend pracujący, ale się cieszę -
nick nieaktualnyFaktycznie, dawno tak nie było, żeby taka cisza tu nastała
Ja szukałam czegoś w USG dziś i naszło mnie na coś takiego
I przypominam sobie te emocje z każdego USG, niby tak niedawno to było, a mam wrażenie, że jednak dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 07:15
Jeżowa, Luna1993, summer86, JustynaG, Rucola, moniśka..., Lunaris, sliweczka92, Bajkaaa, Aga9090, pilik, Patrycja20, staraczka1111, Cabrera, Lusesita, nowa na dzielni, Anna Stesia, bazylkove, Nadzieja22, Kaczorka, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia super pomysł!
Ja mam takie na śpiocha ❤️
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 15:28
Achia, summer86, JustynaG, Lunaris, moniśka..., sliweczka92, Bajkaaa, Aga9090, pilik, Jeżowa, Patrycja20, staraczka1111, Cabrera, Lusesita, nowa na dzielni, Anna Stesia, bazylkove, Nadzieja22, Kaczorka, frezyjciada, Bunia86, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Summer, myślę, że jajka mogę bo Ania już jajecznicę wcinała i nie zauważyłam nic niepokojącego.
Na ten moment eliminuję nabiał i obserwuję Anię.
Myślałam jeszcze nad ciastem marchewkowym. -
nick nieaktualny
-
Też kiedyś robiłam podobne zestawienie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7dd338.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 22:27
pilik, Lunaris, Jeżowa, Patrycja20, staraczka1111, Cabrera, Lusesita, JustynaG, sliweczka92, nowa na dzielni, Anna Stesia, bazylkove, Nadzieja22, Kaczorka, frezyjciada, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
U nas nic ciekawego. Byłam dziś z Łusią na działeczce, popracowałam może ze 20 minut, bo były ważniejsze rzeczy jak cyckowanie i przytulanie, pokazywanie dziecku robaczków, kwiatuszków i ptaszków
Liście do zgrabienia nie uciekną... niestety
Chociaż dżołk Wam opowiem w takim razie.
Syn miał odwiedzić starego ojca, ale tak się złożyło, że nicna schadzka się przeciągnęła przez śniadanie do południa, więc mężczyzna zadzwonił do ojca i wymówił się chorobą.
Ojciec zmartwił się, czy synowi czego nie trzeba w chorobie i pobiegł do domu syna. Wchodzi po schodach, a tu zbiega po nich jakaś dziewczyna, wchodzi do sypialni, syn wstaje z łóżka i mówi:
- Gorączka mnie opuściła.
Ojciec kiwa głową:
- Widzę, mijała mnie na schodach.Luna1993, Jeżowa, Aga9090, Lusesita, JustynaG, nowa na dzielni, Anna Stesia, Nadzieja22, Lena21, Bunia86, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:A właśnie, a co mają w takiej sytuacji zrobić pracujący rodzice?
StaraczkaNika, Luna1993, Bajkaaa, summer86, nowa na dzielni, Anna Stesia, Nadzieja22, Jeżowa, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Aga bardzo miło z Twojej strony że mimo tylu własnych obowiązków pomagasz koleżance
Zgadzam się w pełni z Rucolą, to rzadko spotykane w tych czasach.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka, zdrówka dla Ignasia! My się dowiemy w przyszłym tygodniu, ile waży moje dziecko, ale sądzę, że dużo, czuję to na rękach, że znów miał jakiś spory skok wagi. Poza tym patrzę np. na Franka Leny i on taki zgrabny, a mój ma już brzuszek piwny!
Justyna, moje ulubione ciasta pochodzą z Jadlonomii, zwłaszcza ciasto pomidorowe i dyniowe. Ale robiłam tez z buraka i było fenomenalne (a zaliczam się do tych, którzy nie potrafią upiec prawie nic).
My ciągle w niedoczasie i zmęczeniu, wyglądam urlopu, ale to dopiero koniec lipca. Dobrze, że przynajmniej pogoda jest znośna i można poczuć w powietrzu jakieś zapachy wiosny, a nie tylko spaliny i papierosy. Dużo łazikujemy, załatwiamy sprawunki, jutro może zabiorę małego do biblioteki oddać mocno przetrzymane książki Mam takie poczucie, że to drugie półrocze pierwszego roku mojego synka przelatuje mi między palcami. Jednak jak dają rok macierzyńskiego to trzeba brać.
Ps. Kaczorka, Agulineczka, Malka, jak zyjecie girls?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 23:48
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Oskar był dzisiaj atrakcją na pokazie karmienia fok.
Był najmłodszy i jako jedyny gadał z uszatkami i bił brawo.
A i ja niestety porównania z usg nie mogę zrobić. Tzn mogę. Tylko my mamy trochę inne 'twarzowe' zdjęcie i nie wypada.
Mam nadzieję że pamiętacie interpretację 3d mojej mamy.
Żałuję bo od zawsze chciałam to zrobić jednak nie było nam dane. A potem w szpitalu nikt 3d nie robił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 14:16
Anna Stesia, Aga9090, summer86, moniśka..., sliweczka92, Patrycja20, Lunaris, JustynaG, Bunia86, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Aniu, jakie genialne zdjęcie to ze strusiem! Straszonko! Widać, że się synkowi podobało. Jak żyjecie po powrocie emka?
Nie wszystko ogarniał, chyba że coś było blisko. No i słońce skutecznie utrudniało patrzenie a wiosennej garderoby brak. Staramy się wykorzystać czas póki M w domu. Już dokładnie miesiąc zleciał... Zostały w sumie 2 do wyjazdu. Wczoraj przyjechaliśmy na weekend do domu i chcemy też aktywnie spędzić czas tutaj, więc dzisiaj było zoo w Opolu. Liczyłam że w kolejny weekend pojedziemy do Niemiec do zoo lub plaża w Świnoujściu ale zobaczymy jak to wyjdzie. Na kolejny już święta i wrócimy znowu do domu. Zostanie odliczanie do wylotu, bo M raczej się teraz nie obroni tylko w październiku. -
Ania, super fotki! super, że tak czas z M. spędzacie.
Przy okazji, nie odbierzcie proszę tego jako czepianie się, ale ja na przykład o tym nie wiedziałam i dowiedziałam się od bratowej - powinno się przy nauce chodzenia maluszka unikać trzymania go za jedną lub dwie ręce, bo niekorzystnie wpływa to na postawę i kształtuje błędne wzorce u dziecka. Sama się zastanawiam jak to ogarnąć gdy mała zacznie stawiać pierwsze kroki, podobno świetne są do tego rzeczy z kapturami, ale latem pewnie nie zawsze będzie okazja takie zakładaćRucola lubi tę wiadomość