Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorusek, gratulacje, cudowny Synek 🥰
A ja tylko zamelduje, ze mojemu dziecku ewidentnie podoba się francuski klimat, bo coraz częściej „stuka” mi w brzuchu. Już raczej jestem pewna, ze to Maleństwo się odzywaStaraczkaNika, Minnie89, pilik, Rucola, Achia, Jeżowa, sliweczka92, KateHawke, JustynaG, Kaczorka, Patrycja20, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!? Choć w sumie już późny wieczór
Cabrera, po postach widać, że wyjazd udany, ślicznie wyglądasz w ciąży - nie w ciąży też, bo zdążyłam Cię wystalkować na fb 😅 gratuluję ruchów!
Pilik - Ninka jest prześliczna, ma taką subtelną urodę - ostatnio wrzucalas piękne zdjęcie! Na basen też się czaimy, ale jeszcze chwilę mamy
Jeżowa - 1:0 dla teściowej
Mi, Justyna zazdroszczę spotkania! Wrocław coś nie może ogarnąć wspólnego terminu 😅
Morusek - jeszcze raz gratulacje dla Was! Mikołaj jest pięknym dzieckiem!
My dzisiaj uprawialismy grilling u moich rodziców, starsze dzieciactwo wyskakalo się na trampoline o tym sposobem o 19.24 miałam 2 szt uspanych dzieci! Z małżonkiem już jesteśmy po filmie, rano wrócił z Wrocławia z prezentem dla mnie - nowa, czerwona, koronkowa bielizna, cholera chyba na coś liczy (albo ma dość moich "normalnych" gaci 😅)
Klara dzisiaj skończyła 4 miesiące, strasznie szybko czas ostatnimi czasy zasuwa.... Zainspirowana zdjęciem Agatki, Klara dzisiaj też uprawiała lezing majowkowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2efa06eb9c41.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 22:08
sliweczka92, KateHawke, pilik, Rucola, JustynaG, Kaczorka, Patrycja20, Minnie89, Yoselyn82, frezyjciada, Cabrera, Morusek, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorusek gratulacje! Spory chłopak
Ja też ostatnio zaglądałam kto to teraz dostarczy emocji a tu taka niespodzianka.
My mamy amfiteatr za oknami i niestety nie można nawet obejrzeć tv. Wczoraj uciekliśmy na trochę do parku. Dzisiaj rano Oskar odwiedził swoją koleżankę w bloku a popołudniu byliśmy u mojej babci. M się uparł żeby pokazać mu "koko" i wybraliśmy się na drugi dom gdzie są zwierzęta.
Ciężko było zrobić zdjęcie bo albo uciekało jedno albo drugie.
A zanim wróciliśmy do domu to objechaliśmy działki budowlane które są na sprzedaż. Teraz mam o czym myśleć.
Jutro ostatni dzień u siebie i wracamy do Szczecina
Achia u nas były czkawki kilka razy dziennie i było straszne ulewanie. Minęło gdzieś po 5mż.
Do kojca się przymierzałam. Mamy w Szczecinie łóżeczko turystyczne i szczerze M go nienawidzi od momentu jak mu oznajmiłam, że Oskar ma pozdzieraną skórę na palcach (w stopach też bo wspina się po tej siatce). Więc ja dalej podtrzymuję że tylko i wyłącznie drewniane szczebelki. Jednak na razie nie kupuję. W domu chodzi bez ograniczeń a w Szczecinie mam nadzieję że przeżyjemy jeszcze miesiąc.
Rucola Mocz wygląda ok. Niestety udało się nałapać tylko za dnia wczoraj. W nocy i to co rano wszystko się wylało do pampersa. Posiewu nie dało się zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 15:16
Patrycja20, Yoselyn82, KateHawke, Achia, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Fozzie z Klary grillowiczka pierwsza klasa czerwona bielizna jak dla mnie oznacza jedno: z pewnością wkrótce masz ją założyć, żeby miło spędzić wieczór pisałaś przedwczoraj, że często przy dzieciach wszystko jest już takie mechaniczne, to przynajmniej będzie mechaniczne w pięknej bieliźnie. Bardzo ładny gest ze strony męża!
Ania super zdjęcia z Oskara, duży z niego chłopak dobrze, że z wynikami wszystko w porządku.
Cabrera super, że Maleństwo daje Ci już znaki ruchy dziecka to najpiękniejszy element ciąży...
U nas bardzo miły początek dnia, w czasie pierwszej drzemki Agatki wypełniliśmy "obowiązek" małżeński i humor zdecydowanie lepszy! dostaliśmy też na jutro zaproszenie na grilla pod Częstochową, ale chyba sobie podarujemy, biorąc pod uwagę, że mąż nadal umiera na zatoki
O i dzisiaj mamy drugą rocznicę zaręczyn! I moja mama ma urodziny! Konstytucja przy tym to pikuś
Miłego dnia kochane!
Lavendova, JustynaG, pilik, sliweczka92, Rucola, Cabrera, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zaręczyn
Cabrera- ruchy Maluszka są najcudowniejszym etapem w ciąży choć później mnie niektóre ruchy bolały czasami dość mocno,ale to i tak jedna z tych rzeczy, których faceci mogą nam szczerze zazdrościć
Dzieciaki śliczne
Ja dziś mam dzień z synem, mąż właśnie wyruszył do Warszawy, ale koleżanka wpadnie na kawke dzięki temu pies jednak nie pojechał do teściowej :p
No i nie śpimy od 5:40 tzn Oskar już zaliczył jedną drzemke, a ja w tym czasie wzięłam prysznic :p
Pięknego dnia! Póki co u nas nie pada i słoneczko się wychyla zza chmur, więc na spacer pójdziemy pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 09:36
Rucola, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Achia udanego spotkania z koleżanką
Ja jeszcze chciałam pokazać naszą wczorajszą inaugurację kolacji w krzesełku, Agatka mogła sama zjeść owsiankę - zjeść to za dużo nie zjadła, ale radość była
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d535baa032bf.jpgpilik, Achia, KateHawke, JustynaG, sliweczka92, Cabrera, Yoselyn82, frezyjciada, moniśka..., Luna1993, Patrycja20, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Jezowa, Achia - zdradzcie mi jak wy usypianie dzieci w dzień, że udaje wam się je odłożyć ja ciągle uwięziona z Milanem na kolanach...
Przepraszam że się nie odniose na razie...kombinowanie z dietą i robienie sobie posiłków zajmuje mi więcej czasu niż myślałam. Chyba a najwięcej poświęcam na szukanie, bo to kompletna nowość dla mnie. Obiecuję nadrobić i napisać wieczorem albo w weekend ;* -
Dzień dobry!
Cabrera pierwsze ruchy to coś pięknego
Fozzie Klara grillowicz aż miło patrzeć! Buziaki spóźnione na cztery miesiące!
Achia miłego spotkania no i dnia z synem!
Jeżowa dołączam do dat trzecio majowych!
My dzisiaj obchodzimy 8 rocznice 😱 tak sobie myślę, że gdybym się wtedy nie odważyła (baaardzo się wahałam czy jechać do innego miasta, sama, poznać faceta z internetu ;p) to nie miałabym mojego małego łobuza!
Agatka wyglada uroczo, na pewno zabawa była przednia! ;p
A szwagierka serio jakaś nienormalna...!
A Ninka wczoraj zaczęła sama stawać i pięknie stać! Strasznie jej się to podoba
Wybaczcie spam, idealnie to zdjęcie pokazuje jej charakterek ;p
Wczoraj stała i patrzyła jak u sąsiada w ogrodzie sobie dzieciaki rzucają frisbee a do nas się co chwile chichrała 💗
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c543ce419d7.jpg
Minnie polecam blogi
Ervegan, jadlonomia, vegenerat biegowy, smakoterapia i mama alergika gotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 10:27
JustynaG, KateHawke, Achia, Minnie89, sliweczka92, Jeżowa, Rucola, Cabrera, Kaczorka, Yoselyn82, frezyjciada, summer86, moniśka..., mi88, Luna1993, Patrycja20, Morusek, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik- Ninka jest cudowna!! Chciałabym ją kiedyś poznać no i Ciebie oczywiście też! I gratuluję rocznicy odważna kobieto! Prawdą jest co mówią:kto nie ryzykuje- ten nie pije szampana! Też mam całkiem podobne akcje za sobą , dzięki jednej z nich zdecydowałam się przeprowadzić do Gdańska no i tu poznałam męża
To samo się tyczy Jeżowej i Agatki:) która wygląda obłędnie jak je
Minnie- no u nas to jakoś samo poszło... Na początku też byłam uwięziona (tak jak w tym momencie,Oskar śpi, ale nie chce go odkładać po prostu :p), a później jakoś tak odłożyłam raz-nie obudził się i potem też się już udawało. Musisz próbować, nawet jeśli na początku się nie uda. U nas czasem po odłożeniu się budzi,ale to znów go biorę, kołysze i odkładam,albo miziam po główce, szumie delikatnie i też potrafi odpłynąć.
Usypiam go na rękach w rożku,a potem delikatnie odkładam.i śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 10:43
-
Dzień dobry
U nas jednak popadało.
Ania ma chrypkę, w dodatku najprawdopodobniej testowane pampersy ją uczuliły bo nagle w ciągu dnia tak sobie odparzyła dupkę, że aż żal patrzeć. Opuchlizna już zeszła ale nadal wygląda to bardzo źle.
Pilik, cudownie patrz się na Twoją Ninkę
Jeżowa, widać, że kolacja smakowała. Agatka lubi "podgryzać" łyżeczkę?
Fozzie, no nie poznałabym Klary na tym zdjęciu. Jaka to duża panna.
Ania, Oskar też bardzo się zmienił. Widzę, że bardzo chce chodzić. a nie dacie rady wymienić łóżeczka? szkoda by dzieciak zdzierał sobie stopki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 10:47
-
Pilik wszystkiego najlepszego z okazji 8 rocznicy ❤️ Ninka sprawna dziewczynka zdjęcie cudowne
Minnie u mnie są tylko dwie opcje na sen Agaty w dzień - uśpienie na leżąco przy cycku i udana ewakuacja z sypialni lub wózek na balkonie. Oczywiście na spacerze też śpi, w aucie/tramwaju również, ale zakładam, że chodzi Ci o sen w domu powodzenia z dietą, musisz się przestawić (łatwo powiedzieć).
Justyna tak, Agatka podgryza łyżeczkę. Tak jak wszystko co ma w rękach obecnie mam nadzieję, że u Ani na chrypce się skończy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 11:29
-
Dzień dobry!!!!
Jeżowa, Agatka na golaska rozbroiła system!!!!! Że sama na to nie wpadłam tylko piorę te śliniaki i piorę...
Ninka-psotnik, super zdjęcie Jak będzie starsza to jej pokażecie jak Wam rozrabiała
Gratuluję rocznic!! taka data że łatwo sie pamięta
Ja dziś póki co mam słaby humor, pogoda średnio mnie nastraja... Szaro, buro i ponuro. Do tego Lewko zamiast porządnej drzemki przyciał sobie tylko komarka i rozrabia. Zaraz wyproszę moich facetów na spacer póki nie pada i posprzątam troszkę ten nasz przybytek....
Edit. Już pada więc faceci okupują balkon i działają mi na nerwy. To zdecydowanie nie jest mój dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 12:01
Jeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Minnie u nas działa w tylko zasypianie przy karmieniu na leżąco. Choć ostatnio kilka razy po takim usypianiu odłożyłam ją do łóżeczka i zasnęła - ale to dopiero od tygodnia, dwóch, wcześniej tylko na łóżku spała po karmieniu na leżąco.
Polecam ci na słodko chlebek bananowy (w przepisie jest jajko ale ja go nie dawałam i wychodził) oraz "babciny placek bez jajek mleka i masła" - świetne mokre ciasto. Zamiast kakao daję karob, piekę na szerokiej blaszce zamiast tortownicy żeby się w miarę szybko upiekło bo zawsze mam wrażenie że jeszcze niedopieczony a jednak już można było wyciągać.
Jeżowa Agatka jedząca na golasa to mega pomysł! I przecudnie wygląda 😍
Oskar w swoim żywiole z koko i innymi zwierzątkami ❤️ fajnie że tak szybko chodzi, też na to czekam u Nat ☺️ a z działkami to znam problem - ja mam dylemat z wyborem projektu.
Achia dzieci mają szósty zmysł jeśli chodzi o wychodzenie z domu 😁 zawsze wtedy zasypiają najmocniej i najdłużej 😛 fajnie że spotkasz się z koleżanką i Bajla będzie mogła w domu posiedzieć - znam ten ból, ja wychodzę codziennie czy deszcz czy słońce, a jak mąż ma na nockę to spacer mamy o 20:30 😏
Ninka uwielbiam twoje minki 😍😍😍 Nat ma bardzo podobne i już teraz wiem że będzie z niej niezły łobuziak 😁 a co do poznania to ja też eMka przez Neta poznałam. Dla obrony wzięłam psa a pies przepadł bo ją eMek wymiział 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny