Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie! Nika wrzucialam dzisiejsze ważenie i mierzenie Zuzy w nasz wykres i bardzoo zwolniła, to pewnie już ten etap 😊 Łusia pewnie też zwolni za jakiś czas tak jak Summer pisze
Monika przybijam piątkę z tym buntem! Byleby nie zwariować 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 18:10
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem co tu się odjebutało do końca, bo tylko śmignęłam przez ostatnie strony. Ale ja też ostatnio jestem głównie z doskoku... Czy to znaczy, że też mam zniknąć?😭
Postaram się nadrobić nocą zaległości.
Ps. Reset zrobisz sesje brzuszkową? Masz super figurę, będziesz typową sexi mamą 😍
PS2. Dzieciaki prześliczne! Luna Twoja Zuza to powinna być jakąś małą modelką, te oczy 😍😍 piękna córka! Jak mama
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Starszak wziął sobie kredki do temperowania, także matka korzystając z chwili spokoju zaczęła ogarniać kuchnie, tym bardziej, że Leos też zajął się zabawkami koło brata. Po 5 min wchodzę do pokoju a tam temperowane sa kredki swiecowe!!! a Leon wyjada otemperowane resztki... Buzia kolorowa i pewnie kolejna kupa wyjdzie tęczowa...
Anna Stesia, Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Moniśka - czas na temperówkę ze zbiorniczkiem :p
Jeżowa - to na frytki nie ma co Cię zapraszać :p bo z torbami można pójść
Kaczorka spokojnie, w towarzystwie, jak każdy uzależniony, potrafię dobrze to ukrywaćKaczorka, sliweczka92, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Frez nie gadaj głupot! Chodziło o doskok gdzie mówi się tylko o sobie.
Ty nam melduj jak się miewasz i jak dajesz sobie radę! Jak noce starszaka? I kiedy macie nadanie młodszego? (Pewnie pisałaś ale mój nie śpiący mózg jest dziurawy niczym ser szwajcarski...)
Dzięki dziewczyny ja chciałam hulajnogę z siedziskiem, ale to pewnie koło 2 urodzin jednak bo za mało stabilne... mam kilka jezdzikow na oku i coś na pewno wybierzemy! Już bym jej najchętniej kupiła
A Wy dalej i frytkach... dobrze że pora kąpania! Po tej nocy chyba idę spać od razu z młodą... -
StaraczkaNika wrote:o frytkach też musimy przestać rozmawiać - dla dobra naszych dupek, boczków i (jak w moim przypadku) cycków!
Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 19:41
Dorola31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Moniśka - czas na temperówkę ze zbiorniczkiem :p
Jeżowa - to na frytki nie ma co Cię zapraszać :p bo z torbami można pójśćKaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Nika, czy ja czegoś nie wiem od kiedy frytki idą w cycki??
Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.
I tak, u mnie wszystko idzie ostatnio w cycki Frytki pewnie nie stanowiłyby wyjątku.
Muszę poszukać jakichś ćwiczeń na klatę czy coś. -
Dobra, dziewczyny, ustalam co następuje. Jako samozwańczy minister ds. niemądrych decyzji nie zgadzam się na odejście Fozzie i Kate. I w ogóle na jakiekolwiek inne eksodusy. Nie musimy się wszystkie kochać, ale rezygnacja z udzielania się na wątku to mimowolne pokazanie środkowego palca osobom takim jak ja - które Was lubią i chcą Was czytać.
Następnym razem jeśli którejś z Was przyjdzie do głowy odchodzenie z forum proszę najpierw złożyć podanie do mnie (zaręczam, że odpowiedź będzie odmowna)
Słuchajcie, może każda z nas przyzna sobie jakąś tekę? Np. Jeżowa - minister ds. frytek. Brzmi dumnie, prawda?
A skoro mowa o frytkach. Przebijcie to. Na moim obiedzie po slubie głównym daniem były frytki. Z perspektywy myslę, że popełniłam błąd i mogły to być placki ziemniaczane.JustynaG, Achia, Jeżowa, Luna1993, pilik, sliweczka92, mi88, Lunaris, Cabrera, Nadzieja22, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia, popieram Twoją kandydaturę.
Czy ktoś pobije mój dzisiejszy akt desperacji? Zjadlam opakowanie ananasów kandyzowanych. No ewidentnie brak nabiału w diecie rzuca mi się na mózg ale nosiło mnie z powodu braku cukru...Anna Stesia, pilik, sliweczka92, Rucola, Nadzieja22, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaStesia- ja też popieram Twoją kandydature!
Justyna- zrób tą tartę wegańską z truskawkami co Ci wysłałam linka ( bo wysyłałam nie?) Ona jest sycąca i nie ma się po niej ochoty na słodkie. A uwierz, ja za bardzo lubię słodycze :pAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia ja również popieram Twoją kandydaturę i zazdraszczam frytek po ślubie, choć nie wiem czy dla mnie nie byłoby to zbyt dużo pozytywnych emocji jak na jeden dzień
Justyna hmm, jeśli tylko Ci smakowały... To na zdrowieAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Justyna, niniejszym otworzyłaś kącik pt. wstydliwe wyznania spożywcze. Myśmy niedawno kupili lokum o smaku mango z pistacjami. Po otwarciu paczki okazało się, że smakuje nie jak mango, tylko jak mydło (brzmi podobnie, można sie pomylić). Powiedziałam mężowi, że wyrzucę, ale zachowałam i gdy miałam straszliwy kryzys o 2 w nocy pt. co by tu wsunąć słodkiego zeżarłam całe opakowanie.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
Te gotowce do mnie nie przemawiają -
JustynaG wrote:Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
Te gotowce do mnie nie przemawiają
Widocznie nie byłaś jeszcze wystarczająco zdesperowanapilik, Luna1993, mi88, Jeżowa, Kaczorka, JustynaG, Aga9090, Nadzieja22, Lena21, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:A ja jeszcze spytam Minnie - podziel się jakimiś fajnymi wegańskimi przepisami, chętnie przetestuję! Te dania są często dużo bardziej przemyślane i lepiej skomponowane, niż te z mięsem.
Na razie to z całego serduszka polecam książkę "Kipi kasza". Nie jest stricte wegańska, ale ma sporo przepisów na kaszę (kaszotto mmm...) z warzywkami przeróżnymi. Zdrowo i pysznie, u nas takie obiady królują teraz.
Wczorajszym hitem za to była babka pomidorowa z Jadłonomii - potrzebowałam żeby było szybko, zdrowo dla mnie i Milana i wciąż smacznie. Nie sądziłam że będzie az tak smacznie. A jeśli dla kogoś jest za mało słodko, to można z tego samego (prawie) przepisu zrobić piernik (http://www.jadlonomia.com/przepisy/ciasto-pomidorowe/)
Wybaczcie, ale nie odniose się do dzisiejszej burzy. Bo ja nie lubię takich "babskich" zachowań gdzie wydrapujemy sobie oczy. Mam szczerą nadzieję że wszyscy zostaną, bo np ostatnio myślałam o Bajce i że bez sensu jest to że nie wiem co u niej.
Podpisuje się pod prośba o więcej zdjęć Pilik!
Anna Stesia, mi88, Rucola lubią tę wiadomość