X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Nika wrzucialam dzisiejsze ważenie i mierzenie Zuzy w nasz wykres i bardzoo zwolniła, to pewnie już ten etap 😊 Łusia pewnie też zwolni za jakiś czas tak jak Summer pisze

Monika przybijam piątkę z tym buntem! Byleby nie zwariować 🙄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 18:10

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co tu się odjebutało do końca, bo tylko śmignęłam przez ostatnie strony. Ale ja też ostatnio jestem głównie z doskoku... Czy to znaczy, że też mam zniknąć?😭

Postaram się nadrobić nocą zaległości.

Ps. Reset zrobisz sesje brzuszkową? Masz super figurę, będziesz typową sexi mamą 😍

PS2. Dzieciaki prześliczne! Luna Twoja Zuza to powinna być jakąś małą modelką, te oczy 😍😍 piękna córka! Jak mama :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starszak wziął sobie kredki do temperowania, także matka korzystając z chwili spokoju zaczęła ogarniać kuchnie, tym bardziej, że Leos też zajął się zabawkami koło brata. Po 5 min wchodzę do pokoju a tam temperowane sa kredki swiecowe!!! a Leon wyjada otemperowane resztki... Buzia kolorowa i pewnie kolejna kupa wyjdzie tęczowa...

Anna Stesia, Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka - czas na temperówkę ze zbiorniczkiem :p

Jeżowa - to na frytki nie ma co Cię zapraszać :p bo z torbami można pójść ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Kaczorka spokojnie, w towarzystwie, jak każdy uzależniony, potrafię dobrze to ukrywać :D

Kaczorka, sliweczka92, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Mieliśmy taką, ale ze zwykła jest większa frajda jak wszystko wylatuje 😉

Kaczorka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez nie gadaj głupot! Chodziło o doskok gdzie mówi się tylko o sobie.
    Ty nam melduj jak się miewasz i jak dajesz sobie radę! Jak noce starszaka? I kiedy macie nadanie młodszego? (Pewnie pisałaś ale mój nie śpiący mózg jest dziurawy niczym ser szwajcarski...)

Dzięki dziewczyny :) ja chciałam hulajnogę z siedziskiem, ale to pewnie koło 2 urodzin jednak bo za mało stabilne... mam kilka jezdzikow na oku i coś na pewno wybierzemy! Już bym jej najchętniej kupiła

A Wy dalej i frytkach... dobrze że pora kąpania! Po tej nocy chyba idę spać od razu z młodą...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    o frytkach też musimy przestać rozmawiać - dla dobra naszych dupek, boczków i (jak w moim przypadku) cycków!
    Nika, czy ja czegoś nie wiem od kiedy frytki idą w cycki??

Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 19:41

Dorola31 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas truskawki 16zl/kg więc kupiłam Hiszpanskie za 4,99 :D dobre były :p

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Stare ziemniaki już tanie ;) Niedługo przyjdzie czas na pierwsze młode pyrki! Przesmażone, Zlz koprem, szczypiorkiem i zsiadłym mlekiem omnomnom :D

Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Nika, czy ja czegoś nie wiem od kiedy frytki idą w cycki??

Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.
    To tylko u mnie taka drożyzna?! To nie fair :(

I tak, u mnie wszystko idzie ostatnio w cycki :/ Frytki pewnie nie stanowiłyby wyjątku.
    Muszę poszukać jakichś ćwiczeń na klatę czy coś.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dziewczyny, ustalam co następuje. Jako samozwańczy minister ds. niemądrych decyzji nie zgadzam się na odejście Fozzie i Kate. I w ogóle na jakiekolwiek inne eksodusy. Nie musimy się wszystkie kochać, ale rezygnacja z udzielania się na wątku to mimowolne pokazanie środkowego palca osobom takim jak ja - które Was lubią i chcą Was czytać.

Następnym razem jeśli którejś z Was przyjdzie do głowy odchodzenie z forum proszę najpierw złożyć podanie do mnie (zaręczam, że odpowiedź będzie odmowna) :-D

Słuchajcie, może każda z nas przyzna sobie jakąś tekę? Np. Jeżowa - minister ds. frytek. Brzmi dumnie, prawda?

A skoro mowa o frytkach. Przebijcie to. Na moim obiedzie po slubie głównym daniem były frytki. :-D :-D Z perspektywy myslę, że popełniłam błąd i mogły to być placki ziemniaczane.

JustynaG, Achia, Jeżowa, Luna1993, pilik, sliweczka92, mi88, Lunaris, Cabrera, Nadzieja22, Bunia86 lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia, popieram Twoją kandydaturę.

Czy ktoś pobije mój dzisiejszy akt desperacji? Zjadlam opakowanie ananasów kandyzowanych. No ewidentnie brak nabiału w diecie rzuca mi się na mózg ale nosiło mnie z powodu braku cukru...

Anna Stesia, pilik, sliweczka92, Rucola, Nadzieja22, Lena21 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia- ja też popieram Twoją kandydature!

Justyna- zrób tą tartę wegańską z truskawkami co Ci wysłałam linka ( bo wysyłałam nie?) Ona jest sycąca i nie ma się po niej ochoty na słodkie. A uwierz, ja za bardzo lubię słodycze :p

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia ja również popieram Twoją kandydaturę :D i zazdraszczam frytek po ślubie, choć nie wiem czy dla mnie nie byłoby to zbyt dużo pozytywnych emocji jak na jeden dzień :D

Justyna hmm, jeśli tylko Ci smakowały... To na zdrowie :D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, niniejszym otworzyłaś kącik pt. wstydliwe wyznania spożywcze. Myśmy niedawno kupili lokum o smaku mango z pistacjami. Po otwarciu paczki okazało się, że smakuje nie jak mango, tylko jak mydło (brzmi podobnie, można sie pomylić). Powiedziałam mężowi, że wyrzucę, ale zachowałam i gdy miałam straszliwy kryzys o 2 w nocy pt. co by tu wsunąć słodkiego zeżarłam całe opakowanie.

Lunaris lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
    Te gotowce do mnie nie przemawiają

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
    Te gotowce do mnie nie przemawiają

Widocznie nie byłaś jeszcze wystarczająco zdesperowana :-D

pilik, Luna1993, mi88, Jeżowa, Kaczorka, JustynaG, Aga9090, Nadzieja22, Lena21, Bunia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo po prostu frytki muszą być z maca :D
    ale tych gotowców też nie lubię.

a jak ja miałam kryzys i nic słodkiego nie było, to jadłam kakao( te dziecięce słodke) łyżeczką :p

Anna Stesia, Kaczorka, Cabrera, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi88 wrote:
    A ja jeszcze spytam Minnie - podziel się jakimiś fajnymi wegańskimi przepisami, chętnie przetestuję! Te dania są często dużo bardziej przemyślane i lepiej skomponowane, niż te z mięsem.

Na razie to z całego serduszka polecam książkę "Kipi kasza". Nie jest stricte wegańska, ale ma sporo przepisów na kaszę (kaszotto mmm...) z warzywkami przeróżnymi. Zdrowo i pysznie, u nas takie obiady królują teraz.

Wczorajszym hitem za to była babka pomidorowa z Jadłonomii - potrzebowałam żeby było szybko, zdrowo dla mnie i Milana i wciąż smacznie. Nie sądziłam że będzie az tak smacznie. A jeśli dla kogoś jest za mało słodko, to można z tego samego (prawie) przepisu zrobić piernik :) (http://www.jadlonomia.com/przepisy/ciasto-pomidorowe/)

Wybaczcie, ale nie odniose się do dzisiejszej burzy. Bo ja nie lubię takich "babskich" zachowań gdzie wydrapujemy sobie oczy. Mam szczerą nadzieję że wszyscy zostaną, bo np ostatnio myślałam o Bajce i że bez sensu jest to że nie wiem co u niej.

Podpisuje się pod prośba o więcej zdjęć Pilik! ;)

Anna Stesia, mi88, Rucola lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
‹‹ 3261 3262 3263 3264 3265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ