X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Nika wrzucialam dzisiejsze ważenie i mierzenie Zuzy w nasz wykres i bardzoo zwolniła, to pewnie już ten etap 😊 Łusia pewnie też zwolni za jakiś czas tak jak Summer pisze

Monika przybijam piątkę z tym buntem! Byleby nie zwariować 🙄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 18:10

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co tu się odjebutało do końca, bo tylko śmignęłam przez ostatnie strony. Ale ja też ostatnio jestem głównie z doskoku... Czy to znaczy, że też mam zniknąć?😭

Postaram się nadrobić nocą zaległości.

Ps. Reset zrobisz sesje brzuszkową? Masz super figurę, będziesz typową sexi mamą 😍

PS2. Dzieciaki prześliczne! Luna Twoja Zuza to powinna być jakąś małą modelką, te oczy 😍😍 piękna córka! Jak mama :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starszak wziął sobie kredki do temperowania, także matka korzystając z chwili spokoju zaczęła ogarniać kuchnie, tym bardziej, że Leos też zajął się zabawkami koło brata. Po 5 min wchodzę do pokoju a tam temperowane sa kredki swiecowe!!! a Leon wyjada otemperowane resztki... Buzia kolorowa i pewnie kolejna kupa wyjdzie tęczowa...

Anna Stesia, Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka - czas na temperówkę ze zbiorniczkiem :p

Jeżowa - to na frytki nie ma co Cię zapraszać :p bo z torbami można pójść ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Kaczorka spokojnie, w towarzystwie, jak każdy uzależniony, potrafię dobrze to ukrywać :D

Kaczorka, sliweczka92, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Mieliśmy taką, ale ze zwykła jest większa frajda jak wszystko wylatuje 😉

Kaczorka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez nie gadaj głupot! Chodziło o doskok gdzie mówi się tylko o sobie.
    Ty nam melduj jak się miewasz i jak dajesz sobie radę! Jak noce starszaka? I kiedy macie nadanie młodszego? (Pewnie pisałaś ale mój nie śpiący mózg jest dziurawy niczym ser szwajcarski...)

Dzięki dziewczyny :) ja chciałam hulajnogę z siedziskiem, ale to pewnie koło 2 urodzin jednak bo za mało stabilne... mam kilka jezdzikow na oku i coś na pewno wybierzemy! Już bym jej najchętniej kupiła

A Wy dalej i frytkach... dobrze że pora kąpania! Po tej nocy chyba idę spać od razu z młodą...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    o frytkach też musimy przestać rozmawiać - dla dobra naszych dupek, boczków i (jak w moim przypadku) cycków!
    Nika, czy ja czegoś nie wiem od kiedy frytki idą w cycki??

Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 19:41

Dorola31 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas truskawki 16zl/kg więc kupiłam Hiszpanskie za 4,99 :D dobre były :p

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:

Stare ziemniaki już tanie ;) Niedługo przyjdzie czas na pierwsze młode pyrki! Przesmażone, Zlz koprem, szczypiorkiem i zsiadłym mlekiem omnomnom :D

Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Nika, czy ja czegoś nie wiem od kiedy frytki idą w cycki??

Też czekam na tańsze truskawki. Choć dziś widziałam za 14zł/kg.
    To tylko u mnie taka drożyzna?! To nie fair :(

I tak, u mnie wszystko idzie ostatnio w cycki :/ Frytki pewnie nie stanowiłyby wyjątku.
    Muszę poszukać jakichś ćwiczeń na klatę czy coś.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dziewczyny, ustalam co następuje. Jako samozwańczy minister ds. niemądrych decyzji nie zgadzam się na odejście Fozzie i Kate. I w ogóle na jakiekolwiek inne eksodusy. Nie musimy się wszystkie kochać, ale rezygnacja z udzielania się na wątku to mimowolne pokazanie środkowego palca osobom takim jak ja - które Was lubią i chcą Was czytać.

Następnym razem jeśli którejś z Was przyjdzie do głowy odchodzenie z forum proszę najpierw złożyć podanie do mnie (zaręczam, że odpowiedź będzie odmowna) :-D

Słuchajcie, może każda z nas przyzna sobie jakąś tekę? Np. Jeżowa - minister ds. frytek. Brzmi dumnie, prawda?

A skoro mowa o frytkach. Przebijcie to. Na moim obiedzie po slubie głównym daniem były frytki. :-D :-D Z perspektywy myslę, że popełniłam błąd i mogły to być placki ziemniaczane.

JustynaG, Achia, Jeżowa, Luna1993, pilik, sliweczka92, mi88, Lunaris, Cabrera, Nadzieja22, Bunia86 lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia, popieram Twoją kandydaturę.

Czy ktoś pobije mój dzisiejszy akt desperacji? Zjadlam opakowanie ananasów kandyzowanych. No ewidentnie brak nabiału w diecie rzuca mi się na mózg ale nosiło mnie z powodu braku cukru...

Anna Stesia, pilik, sliweczka92, Rucola, Nadzieja22, Lena21 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia- ja też popieram Twoją kandydature!

Justyna- zrób tą tartę wegańską z truskawkami co Ci wysłałam linka ( bo wysyłałam nie?) Ona jest sycąca i nie ma się po niej ochoty na słodkie. A uwierz, ja za bardzo lubię słodycze :p

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia ja również popieram Twoją kandydaturę :D i zazdraszczam frytek po ślubie, choć nie wiem czy dla mnie nie byłoby to zbyt dużo pozytywnych emocji jak na jeden dzień :D

Justyna hmm, jeśli tylko Ci smakowały... To na zdrowie :D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, niniejszym otworzyłaś kącik pt. wstydliwe wyznania spożywcze. Myśmy niedawno kupili lokum o smaku mango z pistacjami. Po otwarciu paczki okazało się, że smakuje nie jak mango, tylko jak mydło (brzmi podobnie, można sie pomylić). Powiedziałam mężowi, że wyrzucę, ale zachowałam i gdy miałam straszliwy kryzys o 2 w nocy pt. co by tu wsunąć słodkiego zeżarłam całe opakowanie.

Lunaris lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
    Te gotowce do mnie nie przemawiają

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Frytki muszą być zrobione z ziemniaków na patelni.
    Te gotowce do mnie nie przemawiają

Widocznie nie byłaś jeszcze wystarczająco zdesperowana :-D

pilik, Luna1993, mi88, Jeżowa, Kaczorka, JustynaG, Aga9090, Nadzieja22, Lena21, Bunia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo po prostu frytki muszą być z maca :D
    ale tych gotowców też nie lubię.

a jak ja miałam kryzys i nic słodkiego nie było, to jadłam kakao( te dziecięce słodke) łyżeczką :p

Anna Stesia, Kaczorka, Cabrera, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi88 wrote:
    A ja jeszcze spytam Minnie - podziel się jakimiś fajnymi wegańskimi przepisami, chętnie przetestuję! Te dania są często dużo bardziej przemyślane i lepiej skomponowane, niż te z mięsem.

Na razie to z całego serduszka polecam książkę "Kipi kasza". Nie jest stricte wegańska, ale ma sporo przepisów na kaszę (kaszotto mmm...) z warzywkami przeróżnymi. Zdrowo i pysznie, u nas takie obiady królują teraz.

Wczorajszym hitem za to była babka pomidorowa z Jadłonomii - potrzebowałam żeby było szybko, zdrowo dla mnie i Milana i wciąż smacznie. Nie sądziłam że będzie az tak smacznie. A jeśli dla kogoś jest za mało słodko, to można z tego samego (prawie) przepisu zrobić piernik :) (http://www.jadlonomia.com/przepisy/ciasto-pomidorowe/)

Wybaczcie, ale nie odniose się do dzisiejszej burzy. Bo ja nie lubię takich "babskich" zachowań gdzie wydrapujemy sobie oczy. Mam szczerą nadzieję że wszyscy zostaną, bo np ostatnio myślałam o Bajce i że bez sensu jest to że nie wiem co u niej.

Podpisuje się pod prośba o więcej zdjęć Pilik! ;)

Anna Stesia, mi88, Rucola lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
‹‹ 3261 3262 3263 3264 3265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ