Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny!!! Małgonia co tak z partyzanta lajkujesz, rozgosc się. Wszystkie tu na Ciebie czekamy!!
Pilik dziękuję za opis... Ja się obawiam że ze mną też do końca nie wszystko jest super, bardziej mam na myśli kręgosłup niż biodra i dzięki Twojemu opisowi będę się bacznie obserwować. Reset u mnie z koordynacją też słabo. Na fitness nie jestem w stanie dołączyć rąk do nóg jeśli nie pracują synchroniczne i w podobny sposób.... Także ten.... Ale walczyć będę dzielnie :p w ogóle super, że impreza taka udana. Wnuki to ogromne szczęście dla dziadków, widzę to po moich rodzicach
Jadranka, Jeżowa współczuję nocki.. ogólnie współczuję wszystkim niewyspanym bo ja dziś miałam naprawdę dobrą noc.
Buziaki dla Wszystkich i pięknej niedzieli!!! My zaraz spadamy na działkę zobaczyć co nam urosło jak będzie się czym pochwalić to pokażę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej,
U nas problem z pobudkami rozwiązał się bardzo prosto. Przy pierwszej pobudce zabieram Anię do naszego łóżka. I dzięki temu możemy pospać do 7.
Jeżowa, jakbyś trafiła "5" w lotto to pewnie byłaby kwota całkiem przyzwoita na wyprawkę
Przy "6"można już poszaleć z kupnem domu dla nowego lokatora. Myślę, że wszystko jest kwestią dobrej argumentacji
Reset, też chętnie zobaczyłabym filmik Twojej roboty!
15tc, to już najwyższy czas na zmianę garderoby!
Rucola, my wczoraj też później wróciliśmy do domu. Nasz Gałgan był wniebowzięty ale odpłacił nam się zaśnięciem o 22:30. Zazwyczaj śpi już o 19-20. To, że zasnęła później nie spowodowało, że spała dłużej.Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokke Trailz w wersji terenowej - to moje nowe marzenie 🥰
Generalnie nigdy nie byłam „gadzeciara”, nazwa czy firma nie robi na mnie praktycznie żadnego wrażenia, liczy się jakość...
I tak mogę chodzić przez 5 lat w jednych butach, które były owszem drogie (choć kupione na wyprzedaży), ale po tych 5 latach wyglądają nadal Ok...
I tu chyba jest tak samo...tez wózek jest idealny dla nas: wysoki, duża gondola, która w środku jest bardzo przyjemnie wykończona, duży kosz na dole, fantastyczne pompowane koła. Jedynie co to stelaż jest dość duży i ciezki, ale u nas nie ma schodów, a bagażnik jest duży - wiec to nie problem
Ale cena jest wysoka...byłam przekonana, ze nie chce tyle wydać, wydawało mi się to wariactwem 😉szukam używanych, ale one są najczęściej na troszke Innym stelażu ...No i wcale nie są znacznie tańsze!
Chyba muszę się jeszcze „przespać” z tematem
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Kate, kochana, gratuluję z całego serca! Masz swojego cudnego majowego dzidziusia! Jeśli potrzebujesz wsparcia w kp daj znać, nie zastąpie doradczyni laktacyjnej, ale wespre jak umiem! Teraz tulcie się i poznawajcie, najpiękniejszy czas przed Wami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 11:25
summer86, Rucola, Jadranka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Cabrera - też jestem ciekawa tej bryki!
Reset - super, że impreza się udała i dużo sił na tą dzisiejszą życzę. Chociaż myślę, że ta będzie wymagała mniej energii :p
Dołączam do cyckowej nocy.. wprawdzie było trochę lepiej niż wczoraj, ale chyba zaczynają atakować nas piątki. Za każdym razem, jak idą zęby, to jest cyckowa masakra
No i paluchy pcha do buzi.
Oby wylazły wszystkie cztery i będzie spokój.
Dziewczyny - pamiętacie może czy też budziłyście się w ciąży nad ranem z takim jakimś skurczem w podbrzuszu, że ledwo się można było ruszyć?
Przechodzi po zmianie pozycji i po wizycie w WC. Już drugi dzień z rzędu tak mam. A później mam wrażenie, że macica (albo coś w środku) jest jakaś taka "wrażliwa".
A nie pamiętam czy w ciąży z Aluśką tez tak miałam.. może przydałoby się magnez zacząć brać. -
Cabrera - chyba Ania tutaj miała taki wózek
Jeśli będziesz chciała używać spacerówkę od tego wózka, to jeszcze jakiś sens bym widziała w wydawaniu takiej kasy (chyba ponad 5 tys. zł?), Ale jeśli miałby służyć tylko przez 6-7 miesięcy, to musiałabym być dość zamożna, żeby go kupić :pCabrera, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Ania miała wózek Stokke i oddała do reklamacji. Niestety tu firma dała ciała po całości. Ponad miesiąc walki o to by wreszcie otrzymała wózek bez wad!
Szczerze mówiąc, przy takiej cenie produktów oczekiwałoby się wyższego standardu obsługi pozakupowej. Niestety, oczekiwania a rzeczywistość to dwie różne bajki. -
Witamy się w niedzielę.
Hania ma ostatnio słabsze noce. Śpi, ale częsciej się budzi poplakujac i przytula się do cyca. Nie jest to bardzo uciążliwe, ale troszkę mi jej szkoda. Miejmy nadziej, że szybko jej minie.
Cabrera, super wózek. My mamy Espiro Next, też nie był najtańszy, ale już przy takiej kwocie się zastanawialiśmy nad sensem. Na szczęście dziadki sprezentowali
Reset, fajnie, że jesteś zadowolona z urodzin taty. Też chetnie zobacze ten filmik 😍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset wspaniale, że się udała imprezka! No i czas na zmianę garderoby! Słodki brzuś już nie da się wcisnąć w rozmiar xxs
Cabrera przemyśl ten wózek... Bo to jednak spory wydatek...
Kaczorka ja tak miałam w pierwszej ciąży, magnez załatwił sprawę .
Błogosławionej niedzieli dziewuszki!😘Kaczorka, Cabrera lubią tę wiadomość
-
KateKum - gratulacje! ;*
Kaczorka - oj tak, pamiętam te poranki...mnie łapał taki dziwny skurcz w dole brzucha, chwilę trzymał i przechodził. I nie chodziło o siku
Jeżowa - Hodor jest boski! Nie wiedziałam że można mieć jeża w domu!
A moje dziecię dziś spało do 8.30! Dał rodzicom weekend marzeń. Dawno się tak nie wyspałam.Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, nie dam sobie ręki uciąć, ale kojarzę że miałam podobne uczucie w dole brzucha.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka ja tak miewałam, ale to było na pewno od pełnego pęcherza.
Cabrera wózek bardzo ładny, ale czy wart takiej kwoty to nie wiem... Myślę, że z analogicznymi (lub baaaardzo zbliżonymi) parametrami możesz znaleźć o wiele tańszy wózek. Ja codziennie dziękuję sobie za decyzję o kupnie używanego wózka 2w1.
Rucola bardzo dziękuję za info o makaronach warzywnych. Kupiłam wczoraj dla Agaty, mam nadzieję, że jej podpasują
Hodor bardzo dziękuje za wszystkie komplementy 😀
Rucola lubi tę wiadomość
-
Cabrera ja bym w życiu nie kupiła nowego wózka, ale tylko po doświadczeniach z moim dzieckiem... wózek parzył, gondoli użyliśmy dosłownie kilka razy, spacerówka była za szeroka i jakaś taka kiepska, więc ogólnie jestem sobie wdzięczna za tą decyzje.
Sliweczka w lidlu jest kilo makaronów normalnie. Aktualnie jest promocja i w moim lidlu wczoraj była jedna jedyna paczka tego z groszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1634e9ac7f6b.png
Moja córka chyba znowu rośnie... nie wiem czy jestem na to gotowa 🙈
Noc była znośna, rano miała drzemke 30minut, pozniej do 13.30 spała 1,5 godziny (! Ona nigdy tak długo nie śpi!) i właśnie zasnęła znowu (a trzecia drzemka od jakiegoś czasu już nie wpada...)
A może to tylko wina deszczu i paskudnej pogody?sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik mam nadzieję że to przez tą pogodę,bo mimo że Oskar śpi normalnie tj krótko (dziś drzemka 20min..) to jest tak marudny, płaczliwy, że szok .nic mu się nie podoba, nudzi się po 2 min, już nie wiem co z nim robić ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 17:20
-
Śliweczka, mogę Ci pożyczyć do spróbowania różne makarony - Zośce zupełnie nie podchodzą, ale ona wybredna jest Mam z soczewicy, ciecierzycy, groszku i quinoa. Przetestujesz, czy Hani smakuje w ogóle - bo mi szczerze mówiąc też nie smakuje. Ale mi makaron pełnoziarnisty (taki brązowy) nie podchodzi, a to odrobinę podobny smak.
Cabrera, ja bym właśnie dwa razy zastanowiła się nad tym, czy będziesz używać spacerówki z niego. Ale skoro Ania go wybrała, to musi być dobry - pamietam jej zestawienia wózkowe i opinie!
Kaczorka, mi się spinał i bolał brzuch rano, jeśli spałam na plecach. Po spaniu na boku było w porządku. Zawiązywałam sobie nawet na plecach piłeczkę tenisową włożoną w rajstopęsliweczka92, Kaczorka, Jadranka, Rucola lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Cabrera, zgadzam się z dziewczynami. Ja nie żałuję, że kupiłam nowy, ale na promocji udało nam się kupić Espiro za niespełna 2 tys., gondoli używaliśmy ponad 8 m-cy, ze spacerówki nadal korzystamy, ale zdecydowana większość kupuje lżejsze spacerówki i lepiej w taki wózek zainwestować.
Jeśli jednak to jest miłośc od pierwszego wejrzenia i Was stać to kupuj te wózki można odsprzedać w dobrej cenie, więc wiele nie stracicie.
Pilik, mój mąż się zawsze śmieje, że tak już przywykliśmy do kiepskiego spania, że jak tylko Ania więcej pośpi w dzień to ja się martwię czy jej choroba lub coś nie bierze, zamiast się cieszyć