X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola o 17 ..

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja kciuki za dobre wyniki! Buziaki dla dzielnej Kajusi!

Ja jednak nie jestem nieczułą małpą..
    Możliwe,że u siostry się zaczyna. Rano odszedł jej czop i miała bóle promieniujące do krzyża. Teraz coś jej się Sączy i nadal bóle podbrzusza trwają. Jutro mam imieniny, może dostanę w prezencie siostrzeńca nr 2? W końcu nie jego wina, że siostra cóż...jest jaka jest. Będzie miał super ciocię, która w razie co go naprowadzi na właściwe tory w zachowaniu :p ;)
    Ale trzymajcie kciuki mimo wszystko proszę!

Patrycja20, sliweczka92, Lena21, StaraczkaNika, Aga9090, Kaczorka, frezyjciada, pilik, Lusesita, emi2016, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia oczywiście, że nie jesteś nieczułą małpą, mam nadzieję, że siostra kiedyś zrozumie i się poprawi a tymczasem trzymam kciuki za siostrzeńca nr 2

Pati to zależy co badali w krwi, ale wydaje mi się, że gdyby była infekcja to moznaby to zauważyć już po tych wynikach

Kaczorka pozwól sobie na gorszy dzień - pogoda jest naprawdę dobijająca

Veritaserum kciuki za Anię, oby to nie była żadna infekcja a lekarka podjęła słuszna decyzje

Jezowa dzięki, ale moja pseudo @ robi mnie za przeproszeniem w ciula :) wczoraj było plamienie a dziś echo, cisza... nie może cholera jedna po prostu przyjść i pójść sobie przed imprezą? Nawet się wina nie mogę napić, bo w mojej głowie od czasu do czasu jakiś chochlik szepce a może to pozna implantacja ? :D oczywiście jest to irracjonalne, ale drugi mówi do póki nie ma @ jest nadzieja - No nic nie poradzę, że ciagle jestem ex-testerka

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za posty , wsparcie i w ogóle.

Ja odebrałam wynik moczu. Tutaj leukocyty 1-3 w polu widzenia .. bez komentarza. A w poprzednim laboratorium 30-40. I bądź człowieku mądry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- wcale Ci sie nie dziwię, że tak myślisz.. a może jutro/pojutrze jeszcze raz zatestujesz? wiem,że już sprawdzałaś,ale może ostatecznie to jednak wywoła @?

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za pocieszenie w kwestii sukienki. Ulżyło mi :)
    Ale Lunaris - nie mam czarnych szpilek! Planowałam założyć cieliste, też wyglądają ładnie. Chociaż kurde, ostatnio szpilki miałam na...własnym ślubie rok temu! :D

Veritaserum, Pati - kciuki za zdrowie dzieciaków!
    Achia - i za siostrę i siostrzeńca też.
    I jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam z góry, moja piszczałka mała jest tak zajmująca, że odpisuje z pamięci na szybko.

Lena, Śliweczka - oj, mam nadzieję że zapewnicie nam tu emocje niedługo! Tęsknię za wątkami testowymi.

Grrr dość już mam tego deszczu. Cały kosz pieluch do wyniesienia, a tu się z domu wyjść nie da :(

sliweczka92 lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum to na spokojnie czekaj do jutra, ja bym próbowała mimo wszystko bez antybiotyku spróbować, zawsze może dać lekarka receptę żeby ta miała w razie pogorszenia, ale wyglada na to że to nie ZUM. Może po prostu trzydniówka?
    Trzymam kciuki za spokojną noc i jutro wizytę.

Patrycja za Was też kciuki! ZUM jest takie podstępne, że czasami tylko w posiewie coś wychodzi... więc trudno powiedzieć.

Achia kciuki za siostrzensca!!

Lena kurczę... wiesz jak to z tymi cyklami po ciąży, jeszcze różnie może być. A byłaś na monitoringu? Jak nie to bym pewnie sikała na dniach ;p

Nince wyszedł pierwszy ząb. Tak całkiem że już bez wątpliwości go mocno czuć. Ostry skubaniec. I Ninka jest odparzona jakby kto kwas na nią wylał :( mimo dnia w tetrze i wełnie ;(... meczy się strasznie... ciekawe czy te dwa kolejne zęby wyjdą na dniach...
    My dzisiaj mamy czwartą rocznice ślubu. Taką mamy tradycję, że eMek kupuje mi bukiet w podobnym stylu do ślubnego (pokazuje w kwiaciarni zdjęcie ślubnego i pani robi wariacje na jego temat). I powiem Wam, że ja zapomniałam, a On pamiętał! <3
    Zdjęcia dzieli dokładnie rok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 10:01

Lunaaa, StaraczkaNika, Patrycja20, veritaserum, Achia, JustynaG, Jadranka, Lusesita, frezyjciada, Jeżowa, sliweczka92, Madzik34, mi88, Minnie89, emi2016, Lena21, summer86, Cabrera, Nadzieja22, Aga9090, Rucola, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wielopielo, do ilu kilo dziecka starczają OS? Myślałam że mają być do końca pieluchowania, ale w naszym przypadku musielibyśmy skończyć pieluchowanie całkiem nuedługo.
    Może moja dziecina ma jakieś wielkie pupsko, bo ja po zamontowaniu osprzętu nie widzę za wielkich możliwości rozwoju. Albo to krój nam nie przypasił... kie licho?

Ja mam dziś popołudnie z pralką - właśnie wstawiłam 3 bęben O.o

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Nika ja mam teraz os na testach z mru mru otulacze i jeszcze dwa guziczki na długość i sześć na szerokość mam... mimo grubych wkładów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 19:32

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny jesteśmy w domu wyniki ok :) Kaja miała jakiegoś wstrętnego wirusa a posiew dopiero we wtorek mamy do odbioru ...

Achia kciuki za siostrę :)
    Pilik duzo miłości na kolejne lata <3 I piękne z Was dziewczyny :*

A to moja dzisiejsza dzielna dziewczynka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab652a5026b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 19:54

pilik, Lusesita, JustynaG, Jeżowa, Madzik34, sliweczka92, veritaserum, emi2016, Lena21, Cabrera, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, Łusia zaraz zacznie się ruszać i kompletnie zmienią się jej proporcje. Słyszałam o historiach że dziecko wyrosło z OS a po paru tygodniach/miesiącach do niego wróciło:)

Pilik, wszystkiego najlepszego!

StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs

Wysłany: 23 maja 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadranka wrote:
    Nika, Łusia zaraz zacznie się ruszać i kompletnie zmienią się jej proporcje. Słyszałam o historiach że dziecko wyrosło z OS a po paru tygodniach/miesiącach do niego wróciło:)

Pilik, wszystkiego najlepszego!
    Może os starczy na dłużej jak jej trochę zejdzie z udek. Póki co się nie zanosi, bo właśnie mnie żre z takim rozanieleniem na gębusi, że już wiem, że będzie tak pochłaniać do oporu.

Ale i tak jeśli będę inwestować w jeszcze jakieś otulacze to chyba wezmę os+ żeby panna Miękkie Pupsko miała na dłużej

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 23 maja 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Kurczę Nika ja mam teraz os na testach z mru mru otulacze i jeszcze dwa guziczki na długość i sześć na szerokość mam... mimo grubych wkładów
    Hmm, muszę spiąć więcej napek na długość i zobaczyć jak to będzie wyglądało.

Na rocznicę życzę wielu (nie)spokojnych wieczorów tylko we dwoje, radosnych dni w powiększonym składzie, cierpliwości do siebie, zrozumienia i wzajemnego wsparcia. Czyli tak trzymać!

pilik lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik tak zrobię :) cudnie wyglądacie z Ninka. Piękny zwyczaj. Wszystkiego najlepszego !

Patrycja cieszę się ze z Kaja wszystko dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 20:36

pilik, sliweczka92, Nadzieja22, Lunaris, Madzik34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum- kciuki za starania i żeby okazało się, że to jednak nie polipy!

Pilik - wszystkiego najlepszego! Dużo miłości, cudownych chwil zarówno we dwoje na romantycznych randkach jak i we troje każdego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 20:48

pilik lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 maja 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, i jak? Jesteś już podwójną ciocią?

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Achia, i jak? Jesteś już podwójną ciocią?
    niieeee, póki co wszystko ucichło. jak zostannę to na pewno napiszę! :)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik super tradycja, wszystkiego najlepszego dla Was :)

Veritaserum witam w gronie staraczek :) trzymam kciuki, ja mam już chyba wyprany szaraczkowa mózg, bo choć bardzo chciałam to jakoś nie mam takiego totalnego luzu, ale jeszcze nie szaleje

Pati świetna wiadomość, Kaja cudna i bardzo dzielna

Nika zupełnie nie znam się na wielopielo, ale Franio z małej kluseczki uformował się w małego mięśniaka jak zaczął się przemieszczać

Mój mąż ciagle za mną chodzi i pyta co chce na pierwszy dzień mamy, a ja kompletnie nie mam pojęcia, bo jak w piosence Micromusic jak patrzę na mojego chłopca to „wszystko mam” https://youtu.be/PhID0iDq858

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, piękna tradycja i piękne zdjęcia <3 wszystkiego najpiękniejszego dla Was z okazji rocznicy, niech to co najlepsze nadal będzie przed Wami, wielu pięknych wspólnych chwil ;*

Lena, śliweczka, Veritaserum - kciuki za starania o rodzeństwo dla maluszków, niech nie trwają zbyt długo!

Veritaserum, Patrycja, współczuję Waszym maluszkom i życzę im dużo zdrowia a Wam sił.

Justyna, współczuję "pobicia". U nas już się zdarzyło 3 razy, ale teraz już bardzo uważam, ostatnio o mało zęba nie straciłam.

JuicyB, zaglądasz jeszcze czasem?

Ibishka, jak u Was sytuacja?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit- skurcze się nasilają. Siostra twierdzi, że w nocy pojadą do szpitala.

pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

‹‹ 3305 3306 3307 3308 3309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ