Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja kciuki za dobre wyniki! Buziaki dla dzielnej Kajusi!
Ja jednak nie jestem nieczułą małpą..
Możliwe,że u siostry się zaczyna. Rano odszedł jej czop i miała bóle promieniujące do krzyża. Teraz coś jej się Sączy i nadal bóle podbrzusza trwają. Jutro mam imieniny, może dostanę w prezencie siostrzeńca nr 2? W końcu nie jego wina, że siostra cóż...jest jaka jest. Będzie miał super ciocię, która w razie co go naprowadzi na właściwe tory w zachowaniu :p
Ale trzymajcie kciuki mimo wszystko proszę!Patrycja20, sliweczka92, Lena21, StaraczkaNika, Aga9090, Kaczorka, frezyjciada, pilik, Lusesita, emi2016, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia oczywiście, że nie jesteś nieczułą małpą, mam nadzieję, że siostra kiedyś zrozumie i się poprawi a tymczasem trzymam kciuki za siostrzeńca nr 2
Pati to zależy co badali w krwi, ale wydaje mi się, że gdyby była infekcja to moznaby to zauważyć już po tych wynikach
Kaczorka pozwól sobie na gorszy dzień - pogoda jest naprawdę dobijająca
Veritaserum kciuki za Anię, oby to nie była żadna infekcja a lekarka podjęła słuszna decyzje
Jezowa dzięki, ale moja pseudo @ robi mnie za przeproszeniem w ciulawczoraj było plamienie a dziś echo, cisza... nie może cholera jedna po prostu przyjść i pójść sobie przed imprezą? Nawet się wina nie mogę napić, bo w mojej głowie od czasu do czasu jakiś chochlik szepce a może to pozna implantacja ?
oczywiście jest to irracjonalne, ale drugi mówi do póki nie ma @ jest nadzieja - No nic nie poradzę, że ciagle jestem ex-testerka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za pocieszenie w kwestii sukienki. Ulżyło mi
Ale Lunaris - nie mam czarnych szpilek! Planowałam założyć cieliste, też wyglądają ładnie. Chociaż kurde, ostatnio szpilki miałam na...własnym ślubie rok temu!
Veritaserum, Pati - kciuki za zdrowie dzieciaków!
Achia - i za siostrę i siostrzeńca też.
I jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam z góry, moja piszczałka mała jest tak zajmująca, że odpisuje z pamięci na szybko.
Lena, Śliweczka - oj, mam nadzieję że zapewnicie nam tu emocje niedługo! Tęsknię za wątkami testowymi.
Grrr dość już mam tego deszczu. Cały kosz pieluch do wyniesienia, a tu się z domu wyjść nie dasliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Veritaserum to na spokojnie czekaj do jutra, ja bym próbowała mimo wszystko bez antybiotyku spróbować, zawsze może dać lekarka receptę żeby ta miała w razie pogorszenia, ale wyglada na to że to nie ZUM. Może po prostu trzydniówka?
Trzymam kciuki za spokojną noc i jutro wizytę.
Patrycja za Was też kciuki! ZUM jest takie podstępne, że czasami tylko w posiewie coś wychodzi... więc trudno powiedzieć.
Achia kciuki za siostrzensca!!
Lena kurczę... wiesz jak to z tymi cyklami po ciąży, jeszcze różnie może być. A byłaś na monitoringu? Jak nie to bym pewnie sikała na dniach ;p
Nince wyszedł pierwszy ząb. Tak całkiem że już bez wątpliwości go mocno czuć. Ostry skubaniec. I Ninka jest odparzona jakby kto kwas na nią wylałmimo dnia w tetrze i wełnie ;(... meczy się strasznie... ciekawe czy te dwa kolejne zęby wyjdą na dniach...
My dzisiaj mamy czwartą rocznice ślubu. Taką mamy tradycję, że eMek kupuje mi bukiet w podobnym stylu do ślubnego (pokazuje w kwiaciarni zdjęcie ślubnego i pani robi wariacje na jego temat). I powiem Wam, że ja zapomniałam, a On pamiętał!
Zdjęcia dzieli dokładnie rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 10:01
Lunaaa, StaraczkaNika, Patrycja20, veritaserum, Achia, JustynaG, Jadranka, Lusesita, frezyjciada, Jeżowa, sliweczka92, Madzik34, mi88, Minnie89, emi2016, Lena21, summer86, Cabrera, Nadzieja22, Aga9090, Rucola, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Mamy wielopielo, do ilu kilo dziecka starczają OS? Myślałam że mają być do końca pieluchowania, ale w naszym przypadku musielibyśmy skończyć pieluchowanie całkiem nuedługo.
Może moja dziecina ma jakieś wielkie pupsko, bo ja po zamontowaniu osprzętu nie widzę za wielkich możliwości rozwoju. Albo to krój nam nie przypasił... kie licho?
Ja mam dziś popołudnie z pralką - właśnie wstawiłam 3 bęben -
Dzięki dziewczyny jesteśmy w domu wyniki ok
Kaja miała jakiegoś wstrętnego wirusa a posiew dopiero we wtorek mamy do odbioru ...
Achia kciuki za siostrę
Pilik duzo miłości na kolejne lataI piękne z Was dziewczyny :*
A to moja dzisiejsza dzielna dziewczynka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab652a5026b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 19:54
pilik, Lusesita, JustynaG, Jeżowa, Madzik34, sliweczka92, veritaserum, emi2016, Lena21, Cabrera, Aga9090, Nadzieja22, Rucola, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Nika, Łusia zaraz zacznie się ruszać i kompletnie zmienią się jej proporcje. Słyszałam o historiach że dziecko wyrosło z OS a po paru tygodniach/miesiącach do niego wróciło:)
Pilik, wszystkiego najlepszego!StaraczkaNika, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jadranka wrote:Nika, Łusia zaraz zacznie się ruszać i kompletnie zmienią się jej proporcje. Słyszałam o historiach że dziecko wyrosło z OS a po paru tygodniach/miesiącach do niego wróciło:)
Pilik, wszystkiego najlepszego!
Ale i tak jeśli będę inwestować w jeszcze jakieś otulacze to chyba wezmę os+ żeby panna Miękkie Pupsko miała na dłużej -
pilik wrote:Kurczę Nika ja mam teraz os na testach z mru mru otulacze i jeszcze dwa guziczki na długość i sześć na szerokość mam... mimo grubych wkładów
Na rocznicę życzę wielu (nie)spokojnych wieczorów tylko we dwoje, radosnych dni w powiększonym składzie, cierpliwości do siebie, zrozumienia i wzajemnego wsparcia. Czyli tak trzymać!pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik tak zrobię
cudnie wyglądacie z Ninka. Piękny zwyczaj. Wszystkiego najlepszego !
Patrycja cieszę się ze z Kaja wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 20:36
pilik, sliweczka92, Nadzieja22, Lunaris, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeritaserum- kciuki za starania i żeby okazało się, że to jednak nie polipy!
Pilik - wszystkiego najlepszego! Dużo miłości, cudownych chwil zarówno we dwoje na romantycznych randkach jak i we troje każdego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 20:48
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik super tradycja, wszystkiego najlepszego dla Was
Veritaserum witam w gronie staraczektrzymam kciuki, ja mam już chyba wyprany szaraczkowa mózg, bo choć bardzo chciałam to jakoś nie mam takiego totalnego luzu, ale jeszcze nie szaleje
Pati świetna wiadomość, Kaja cudna i bardzo dzielna
Nika zupełnie nie znam się na wielopielo, ale Franio z małej kluseczki uformował się w małego mięśniaka jak zaczął się przemieszczać
Mój mąż ciagle za mną chodzi i pyta co chce na pierwszy dzień mamy, a ja kompletnie nie mam pojęcia, bo jak w piosence Micromusic jak patrzę na mojego chłopca to „wszystko mam” https://youtu.be/PhID0iDq858StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Pilik, piękna tradycja i piękne zdjęcia
wszystkiego najpiękniejszego dla Was z okazji rocznicy, niech to co najlepsze nadal będzie przed Wami, wielu pięknych wspólnych chwil ;*
Lena, śliweczka, Veritaserum - kciuki za starania o rodzeństwo dla maluszków, niech nie trwają zbyt długo!
Veritaserum, Patrycja, współczuję Waszym maluszkom i życzę im dużo zdrowia a Wam sił.
Justyna, współczuję "pobicia". U nas już się zdarzyło 3 razy, ale teraz już bardzo uważam, ostatnio o mało zęba nie straciłam.
JuicyB, zaglądasz jeszcze czasem?
Ibishka, jak u Was sytuacja? -
nick nieaktualny