Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny . Melduje się tak na szybko bo Ania marudna dalej .
Byłyśmy u lekarza, podejrzewa jakaś trzydniówkę lub / i zęby podobno idą 4 na raz. GoracKa nadal w okolicach 38-38,5 . Posiew moczu ujemny. Jak do poniedziałku nic się nie wykluje to mamy wrócić.
Dzięki za kciuki ! -
Veritaserum biedna Ania z taką gorączką mam nadzieję, że cokolwiek jej dolega to zaraz odpuści... Trzymajcie się obie :*
Reset wózek to spacerówka od 2w1 Bebetto Vulcano. Ogólnie bardzo polecam ten wózek. Myśmy kupowali używany (wciąż uważam, że wyjątkowo słusznie), ale jego cena jako nowego też wchodziła w grę dla nas. Przez chwilę mi się już nie podobał, a teraz jakoś znowu go kocham tylko my mamy z ciemną ramą, jak szukałam rok temu to w sprzedaży były z białą, a mi się białe ramy nie podobają. -
nick nieaktualnyja pierdziele,
dacie wiarę,że moja siostra nadal rodzi? cały czas ma skurcze, gazu już nie ma, bo lekarz musi zatwierdzić,a jest gdzieś na obchodzie omdlewała,więc dostała kroplówke... dostała tylko scopolan,ale pisze,że i tak płacze z bólu przy skurczach. mooże podadzą jej oxy,bo jest bez niczego, naturalnie, nadal bez przebicia pęcherza. przypominam,że od 1 w nocy jest w szpitalu
Rodzi w Poznaniu- w Raszei. strasznie ją męczą co? -
Dzień dobry!!!!
Kaczorka Alusia jest śliczną dziewczynką, któras z Dziewczyn zauwazyła, zę ma eteryczną urodę. Jestem dokładnie tego samego zdania!!!
Jeżowa pięknie Agatka zajada kawałki!!! Ja wczoraj Młodemu dałam całą brzoskwinię i obgryzł prawie do samej pestki ale chyba faktycznie połówki byłyby rozsadniejsze...
Veritaserum oby to faktycznie były zęby. Dawaj znać jak tam sytuacja na froncie!!
Achia i Lunaris, wszystkiego najlepszego!! Lunaris minimalnie 3 butelki!! (po jednej od każdego syna a trzecia imieninowa ).
Lavendova zastanawiam się czy chcesz kogoś zaskarżyć czy zastanawiasz się co Tobie grozi?
U nas dziś szczęsliwy dzień, Lewko zaczyna raczkować Ogromnie mnie to cieszy. mam nadzieję, ze po drzemce będzie pamiętał swoje umiejętności sprzed hahaha
Jeżowa, Kaczorka, summer86, veritaserum, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Reset Widziałam na Dinusiach, że wspominałaś o problemie z ciuchami.
Ze swojej strony polecam gorąco model LUNA https://misimi.pl/sukienka-luna-spring.html.
Jest to kiecka, która dostosowuje się do brzucha. Jeśli byś chciała to mogę podesłać Ci fotkę robioną 2 tygodnie po porodzie (z małym brzuchem) bo niestety z czasu ciąży nie mam ale do samego końca ją nosiłam.
reset lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Pilik, piękna tradycja i piękne zdjęcia wszystkiego najpiękniejszego dla Was z okazji rocznicy, niech to co najlepsze nadal będzie przed Wami, wielu pięknych wspólnych chwil ;*
Lena, śliweczka, Veritaserum - kciuki za starania o rodzeństwo dla maluszków, niech nie trwają zbyt długo!
Veritaserum, Patrycja, współczuję Waszym maluszkom i życzę im dużo zdrowia a Wam sił.
Justyna, współczuję "pobicia". U nas już się zdarzyło 3 razy, ale teraz już bardzo uważam, ostatnio o mało zęba nie straciłam.
JuicyB, zaglądasz jeszcze czasem?
Ibishka, jak u Was sytuacja?
Pierwszy cykl nieudany. Zaczęłam drugi z nowymi nadziejami.
Staram się podczytywqc ale nie jestem w stanie odnieść się do wszystkich bo Gabrysia jest bardzo ruchliwa więc się nie odzywam i tylko czytam ile dam radę . Na tylko jedna drzemke więc w trakcie dnia zero czasu.
Po wizycie u alergologa i potwierdzonej alergii na nabiał miałyśmy przejść na nutramigen ale to tak niedobre że skończyło się tym że zeszlysny z bebiko całkiem i bez nabiału całkiem jest i brzuch odpukać ok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 20:11
Patrycja20, Jeżowa, Kaczorka, emi2016, pilik, sliweczka92, Anna Stesia, summer86 lubią tę wiadomość
-
Laski wybaczcie, że się nie odniosę, ale ja jestem kurde w szoku pozna implantacja istnieje i plamienie implantacyjne istniejeeeeeee aaaaaaaaaa
JustynaG, Achia, reset, Jeżowa, KateHawke, Kaczorka, emi2016, pilik, Patrycja20, Rucola, frezyjciada, Anna Stesia, Nadzieja22, veritaserum, Minnie89, Jadranka, Cabrera, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aea264dc6313.jpg
Aga9090, JustynaG, Achia, Jeżowa, KateHawke, Kaczorka, ibishka, emi2016, pilik, Patrycja20, Rucola, frezyjciada, Anna Stesia, summer86, Nadzieja22, veritaserum, Malgonia, Fozzie Bear, Minnie89, Emiilka, Cabrera, Madzik34, Lunaris, Bunia86, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena!!!! Aaaaaaaaaa
Kiedy robisz betę?Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena! Cóż to ja widzę 😍 aaaa! 😍
Lena21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam nie mówić Mkowi, ale nie wytrzymałam, bo po mnie to widać z kilometra jak się cieszę już mu robię wykład, żeby się nie wygadał na weselu w niedziele, jejku nie mogę w to uwierzyć a z drugiej strony gdzieś pod skóra coś mi kazało w tą ciąże wierzyć mimo 31 dc i dwóch negatywnych testów wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 19:37
-
Lena, czyli na weselu nie pijesz bo "nadal karmisz"? Czy jakaś inna wymówka?