Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena aż mi serce mocniej zabiło!!!
Achia co do porodu siostry - pytanie od kiedy oni liczą i jak akcja trwa to niestety tak bywa czasem... chociaż fakt że mogliby pomóc choćby przebijając pęcherz...
Moja bratowa rodziła pierwsze dziecko 32 godziny, drugie 23...
obu Twojej siostrze już szybko poszło!Lena21 lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Lena, czyli na weselu nie pijesz bo "nadal karmisz"? Czy jakaś inna wymówka?
Jeszcze o tym nie pomyślałam chyba powiem najpierw, że muszę odwieźć Frania do mojej mamy, a później najwyżej nasciemniam coś, że nie chciał spać i muszę być pod telefonem -
A u nas małe kombo. Hani dziś wyszedł pierwszy ząbek, zaczęła pełzac do przodu i w końcu ogarnęła obrót z brzucha na plecy
Karma88, Achia, Anna Stesia, Nadzieja22, JustynaG, pilik, Patrycja20, veritaserum, emi2016, Kaczorka, Lena21, Jeżowa, Minnie89, Cabrera, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Rucola tak 1 cykl starań, 6.05 byłam u ginka na kontroli po cc, a dziś pozytywny test i masz rację to będzie wyjątkowy dzień mamy
frezyjciada, Anna Stesia, JustynaG, pilik, Patrycja20, veritaserum, Aga9090, emi2016, Kaczorka, sliweczka92, Jeżowa, Rucola, Karma88, Nadzieja22, Cabrera, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Śliweczka, no to rzeczywiście kombo u Was. Gratuluję jednak postępów no i pierwszego zęba.
U nas takie skoki rozwojowe kosztowały cięższe noce i więcej marudzenia w dzień. -
nick nieaktualny
-
Lena- cudowne wieści! Jak je przeczytałam, byłam akurat na szkoleniu (nie pytajcie, czemu będąc w ciąży, w piątek wieczór zgłosiłam się do udziału w szkoleniu...!) i aż pisnęłam na całą salę!
Jeżowa- te bebetto oglądałam (mnie wpadło w oko luca pro, ale one ogólnie niewiele się różnią) zaraz po połowkowych jako jedne z pierwszych, potem Luna mi odradzała i zaczęłam grzebać też po innych modelach. Chciałabym jednak spróbować znaleźć wózek prawie idealny, czyli taki, gdzie i głęboki, i spacerówka będą mi (oraz Pączkowi) pasować. Wiem, że większość dziewczyn radzi nie inwestować w glęboki, a potem wymienić spacerówkę, nawet oglądałam te, które one powybierały (m.in valco czy joie) z opcją gondoli, ale w tą stronę to też nie zadziała - jak dla mnie one są za mało amortyzowane w wersji głębokiej.
Justyna- dzięki za namiary, chyba się złamię i zamówię tą sukienkę
Lena21, JustynaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena, cudowne wieści! Piękny prezent na Dzień Matki trzymam mocno kciuki za betę i spokojnę ciążę!
Ibishka, cieszę się, że się odezwałaś. Brak czasu w pełni rozumiem. Trzymam kciuki za starania!
Rucola, gratulacje dla Lewcia. Domyslam się jak wielka to radość dla Was.
Kaczorka, Aluśka jest śliczną dziewczynką kiedy ruszacie na urlop?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 20:45
Lena21, Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Lena aż mi serce mocniej zabiło!!!
Achia co do porodu siostry - pytanie od kiedy oni liczą i jak akcja trwa to niestety tak bywa czasem... chociaż fakt że mogliby pomóc choćby przebijając pęcherz...
Moja bratowa rodziła pierwsze dziecko 32 godziny, drugie 23...
obu Twojej siostrze już szybko poszło!
Ona możliwe, że pojedzie na patologie. Jest wkurzona i wyczerpana. Lekarze nie zaglądają do niej na salę. Mam tylko nadzieję, że ma ktg i monitorują malucha... -
Achia, u mnie prawdopodobnie też by poród długo trwał, gdyby położna nie przebiła pęcherza i kazała mi mówić lekarzowi, że wody same odeszły. W każdym razie kciuki za siostrę.
-
O matko kochana, dziękuje bardzo dziewczyny ! Powoli szok mija i zaczynam panikować czyli norma jutro jeszcze nasikam na ostatni test, który mam a w poniedziałek beta i progesteron (na szczęście mam jeszcze w domu luteinę jak coś)
Anna Stesia raczej nie włoskie bambino (chyba, że jakoś wyjątkowo wytrzymały zawodnik się trafił) ale zrelaksowane włoskie jajeczko jak najbardziejsliweczka92, JustynaG, Achia lubią tę wiadomość
-
Lena!!! Ależ mi podniosłaś ciśnienie! Chyba nie zasnę z wrażenia!
Achia - straszne jaja z tym porodem... Mam nadzieję że jednak do rana będzie po wszystkim!
A ja dziś zostałam miło zaskoczona, bo zobaczyłam na koncie zwrot z urzędu skarbowego, o którym kompletnie zapomniałam. I oczywiście już przepuściłam te pieniądze, haha!Lena21 lubi tę wiadomość
-
Reset no ja o spacerówce za dużo nie powiem jeszcze, jak na pierwsze wrażenie jest ok, natomiast taki Valco Snap4 waży o połowę mniej - przy cięższym dziecku może to być naprawdę zaleta. Sama zresztą snap4 rozważam jako następca natomiast z gondoli jestem bardzo zadowolona i jedna z dłuższych na rynku z tego co się orientowałam. A ten model wybrany przez Ciebie jest PIĘKNY! To jakaś nowość? Bo chyba bym przy zdrowych zmysłach nie wybrała vulcano ponad lucę 🙈
Rucola i jak tam, Lewcio po drzemce nadal umiał czworakować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 21:22