Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Veritaserum, Hania miała podobnie. Wcześniej turbodrzemki Po 20-30 min, a ostatnio się jej wydłużyly od 1h do nawet 3h czasami! Średnio jest to 1,5h W sensie ta pierwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 07:53
veritaserum, Achia, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzisiejszy z 5 rano, bo dłużej nie wytrzymałam https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89890ed74c9e.jpg
Achia jak siostra ? Są jakieś wiadomości ?Kaczorka, Achia, summer86, Aga9090, veritaserum, sliweczka92, Jadranka, Jeżowa, Cabrera, Rucola, KateHawke, Anna Stesia, emi2016, JustynaG, StaraczkaNika, Karletka, pilik, frezyjciada, Patrycja20, Madzik34, Minnie89, moniśka..., Karma88, Nadzieja22, Lusesita, Lunaris, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
My się meldujemy po zajęciach na basenie. Hania zadowolona,pięknie nurkowala, a teraz odpoczywa w samochodzie.
Teraz lecimy się ogarnąć i kierunek wesele.
Achia, jaka by nie była ta Twoja siostra, to żal mi jej, że się musi tyle męczyć.
Lena, cudownie! 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!
Lena gratulacje, krecha jak malowana!!!
Achia u nas 2 drzemki, tak powiedzmy od miesiaca jest to stabilne. Pierwsza około 2 godziny po wstaniu i trwa średnio półtorej godziny, kolejna w okolicach 15-16 i trwa średnio godzinę.
Veritaserum zaglądałas do buźki?
A ja mam pytanie do wielopielo mam. Czy któraś z Was próbowała systemu AIO z aliexpress? Kusi mnie coś sobie zamówić, tym bardziej, ze dziewczyny na bazarkach sobie chwalą.... Póki co zamówienia mi spływają a nie mam żadnego AIO a nie wiem czy się polubimy....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cabrera wrote:A ja teraz ze łzami wychodzę z każdego sklepu z wózkami, bo żaden wózek nie może się równać z tym moim ukochanym Stokke 🙈
No ale pozapisywalam się na różne fora, sledze namiętnie cały internet i poluje na super turbo okazje 😂
Cabrera, to albo poluj na używane albo zwal na hormony i kupuj, o ile nie będziecie przez niego głodowac 😉
A mi koleżanka poleca swój wózek- hot nom, tylko dziwne mi się wydaje że nie ma go nigdzie w
realu i sprzedaż tylko przez stronę producenta 🤔Cabrera lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Cabrera, to albo poluj na używane albo zwal na hormony i kupuj, o ile nie będziecie przez niego głodowac 😉
A mi koleżanka poleca swój wózek- hot nom, tylko dziwne mi się wydaje że nie ma go nigdzie w
realu i sprzedaż tylko przez stronę producenta 🤔
Jesli chodzi nam o ten sam wózek, to rozwazyłabym mocno siedzenie kubełkowe w spacerówce, bo ja na przykład jestem na nieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 10:37
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola zaglądałam póki co nic nie widać. Jest mega mega maruda ale goracKa odpuściła. Kupy robi takie jak robiła jak jedynki dolne jej wychodziły czyli dosłownie zielony sluz. Ale nie wiem czy to też nie jest wina goraczki która miała. Teraz ma tak 37,2.
Do mnie przyszła dopiero 1 z 3 paczek z wielo. Te wkłady bambusowe są bardzo cienkie w porównaniu z mikrofibra. One naprawdę dadza radę ? Czekam jeszcze tylko na wiadro i nappy fresh i jedziemy z tym tematem ( nie mogę się doczekać ! )
Ja wybulilam i zamówiłam jedną pieluszke AIO.
Ogólnie na razie zamowilam 3 kieszonki , jeden otulacz i jedna AIO i zobaczę co mi podpasuje.
Jeżowa jak tam sytuacja że żłobkiem u Was po przerwie w systemie ? Kurde ja nie chcę zapeszac i się cieszyć ale my się chyba dostaniemy póki co jesteśmy na 7 i 13 miejscu a przyjmują jakoś 21 dzieci do tej grupy. W czerwcu pod koniec będziemy wiedzieć na 100 %. Generalnie jak czytam na grupie to jeśli rodzic dziecko we Wrocławiu to tylko we wrześniu wtedy jest realna szansa na żłobek mając 1 dziecko.
Edit ; Lena no wspaniale ! Kreska przepiękna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 10:39
Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCabrera wrote:A ja teraz ze łzami wychodzę z każdego sklepu z wózkami, bo żaden wózek nie może się równać z tym moim ukochanym Stokke 🙈
No ale pozapisywalam się na różne fora, sledze namiętnie cały internet i poluje na super turbo okazje 😂
A ja Ci powiem -kupuj !
Miałam identycznie z krzesełkiem do karmienia. Pół roku chorowałam na stokke trip trap ( cena nowego masakra chyba 850 zł już ) . Bilam się non stop z myślami co robić bo cena dla mnie mega wysoka i w końcu znalazłam używane w idealnym stanie ( lekko nadgryziona noga przez psa ) za połowę ceny. Jestem zakochana w tym krześle ( drewno, nie zajmuje wiele miejsca , fajnie wygląda przy stole , Ania też zadowolona ) i nie żałuję żadnej zlotowki wydanej na to krzesło .Cabrera lubi tę wiadomość
-
Veritaserum, a jakie masz dokładnie te wkłady bambusowe? Bo są różnowarstwowe i przy wielkich sikaczach trzeba by kupować te grubsze.
Rucola, wprawdzie nie z Ali, ale mam 4 aio i używam ich sporadycznie. To nie jest system dla mnie, ale są mamy, które używają tylko takich. Są na pewno super do żłobka i przy ruchliwym dziecku trochę latwiej je założyć. Ale bardzo długo schna, choć jeśli ktoś ma suszarkę to nie problem.
Lena, kresunia ciemnieje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 11:17
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym wózkiem, to się w sumie cieszę, ze tak szybko znalazłam „swój typ”, dzięki temu mam czas na polowania (spokojnie do sierpnia/września)... już jeden wyczailam, gdzie cena spadła o 800 pln (używana gondola, na „moim” stelażu, tylko kolor nie ten )
Liczę, ze tragi się jakaś okazja ☺️
Achia, tak cały czas myśle o Twojej siostrze...a powiedz mi, jej lekarz nie jest z tego szpitala...może by go jakoś poinformować...może cos wskóra ??? -
nick nieaktualnyCabrera - nie, jej lekarz nie jest z tego szpitala. W ogóle moja koleżanka położna z Poz mówi ,że jak rodzić to albo na polnej (tam pracuje) albo w sw. Rodzinie. A Ty gdzie planujesz?
Siostra na razie cieszy się, że jest na pato,bo łóżko wygodniejsze i dostała jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 11:48
-
Rucola- jak piszę z telefonu to on czasem poprawia, a ja tego nie wyłapię. Koleżanka poleca mi ten: https://hotmompolska.pl/
Nie wiem, po ile na alie, tu jest za ok. 3000 zł.
I teraz tak - też byłam na nie co do kubełkowych spacerówek. A potem nieco poczytałam oraz pomyślałam w jakiej pozycji jeździ np. córka mojego przyjaciela (a że mieszkają 200 m od nas to często wychodzimy wspólnie na spacer tj. ja, on i córa - sąsiedzi w ogóle myśleli, że my rodzina - nie dziwię się już brakowi sympatii jego żony wobec mnie;)) w Joie to nie wiem, czy nie wolałabym kręgosłupa widzieć w tej kubełkowej spacerówce.
Albo dokupić drugą używaną na jakieś dłuższe wyjścia spacerowe, a po mieście mieć kubełkową?
Jutro jadę z M. do dwóch sklepów z wózkami - taki sobie zrobię dzień matki!
Btw. moja Mama nie wytrzymała i otwarła już swój prezent na dzień matki (ponieważ zapraszamy je obie na lody, to ja mojej dałam prezent wcześniej, bo dla teściowej takiego nie miałam, a nie chciałam niezręczności) i zadzwoniła do mnie płacząc ze wzruszenia z powodu dedykacji na etui na okularach (dedykacja brzmiała: "Mamo, zawsze widzisz to, co najlepsze. Kocham Cię, reset). Po czym poryczałam się ja (ach te hormony), a na koniec jeszcze smarkałyśmy obie wspominając babcię. U mamy w domu tata grzmiał, że jesteśmy histeryczki i obie jesteśmy szurnięte, M., który wszedł do kuchni nie wiedząc o co chodzi, był za to przerażony jak zobaczył mnie zapłakaną. (zwłaszcza, że czekaliśmy wszyscy w napięciu na telefon od mojego brata, który obecnie pracuje w Lyonie i po wczorajszym zamachu nie było z nim kontaktu... więc moje łzy i rozmowa z mamą to się mogły M. jednoznacznie kojarzyć. Ale brat cały i zdrowy ).
Tak sobie myślę, że większą część życia marzyłam, by być matką (bo u mnie te wizje to od zawsze:)), a nie doceniałam tego, że równocześnie jestem córką.Rucola, emi2016, sliweczka92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Veritaserum!!! Przez Ciebie moje ciśnienie skoczyło jak przy odświeżaniu bety oczywiście musiałam przypomnieć i login i hasło bo nie pamiętałam hahaha. Jak na razie jesteśmy 23 na Sądową czyli nasz wybór nr 1 i byłoby fajnie jakby się tam udało jeszcze, ale jak nie to jesteśmy na 17 do innego i tam poki co się dostajemy... Byłoby cudnie
Rucola, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Reset to mamy ten sam wózek na myśli Wiesz, ja ogólnie nie mam nic przeciwko kubełkom, w koncu ktoś zezwala na ich produkcję, więc nie mogą byc szkodliwe ale patrzac na naszego Malca i dziecko w kubełku u brata emka (regularnie razem spacerujemy) to tamto dziecko jest "zniewolone" w moim odczuciu. Ale rozumiem, ze ktoś może chciec taką formę wózka. Pozwalam sobie tylko poruszyć temat, bo nie pamiętam czy pisałysmy kiedyś o rodzaju siedziska#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola możesz mnie oświecić co to jest to siedzisko kubełkowe? Bo ja nie wiem :o