X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamuśki :)
    My wczoraj wybraliśmy się do restauracji (z okazji dzisiejszego święta) i naprawdę to było niesamowite! Ania nie miała humoru i już mieliśmy dylemat czy wychodzić a w lokalu zanieśliśmy ją do kącika dla dzieci i pięknie bawiła się.
    Potem zjadła z apetytem zupki :)

Mamuśki, wszystkiego najepszego z okazji Waszego Święta.

Pilik a do Ciebie idą podwójne życzenia, no i buziaczki od Aneczki!

Achia jak tam siostra? No i jak Twój chrześniak znosi czas bez mamy?

Śliweczka czy mogłaś nakarmić małą czymś ze stołu na weselu? czy raczej ciężko? A jak się Hania bawiła? Głośna muzyka jej nie przeszkadzała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 07:13

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie wszystkiego co najpiękniejsze oraz pociechy z dzieci w dniu naszego święta ! :*

Pilik spełnienia marZen z okazji urodzin kochana !

emi2016, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczyny w dniu Naszego święta <3
    Pilik - a dla Ciebie w dniu urodzin zdrówka i wiele miłości :*

Ja się już spłakałam od rana, bo dostałam zamiast prezentu (którego nie chciałam) dedykowaną specjalnie dla mnie kartkę z życzeniami od męża i Ali.. <3

Lunaris, Achia, JustynaG, emi2016, pilik, Rucola, Anna Stesia, Minnie89, Cabrera lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Mamy życzę Wam duuużo siły, jeszcze więcej cierpliwości, przespanych nocy i cudownych uśmiechów dzieci oraz tych małych rączek które się do nas przyklejają ściskając nas za szyję- oby jak najdłużej <3
    Robicie kawał dobrej roboty dziewczyny! wierzcie mi że warto! to najtrudniejsza i najpiękniejsza praca na świecie!

Piliku dla Ciebie jeszcze życzenia urodzinowe bo choć weekendowo jestem wycięta (jutro będę nadrabiać jak zwykle) to widzę że świętujesz :) Życzę Ci energii radości pogodnych dni dużo miłości od najbliższych i żeby optymizm Cię nie opuszczał -tak Cię postrzegam, jako pozytywną osobą, nie zmieniaj się <3

Miłego dnia dla wszystkich, spędzajcie cudownie Dzień Matki!

Anna Stesia lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna- siostra po spędzonym dniu na patolgii przed 23 napisała, że jedzie znów na porodówkę i od tamtej pory cisza... Chrześniak tak sobie, bo raz jest u babci, dziś spał u sąsiadki i tym samym u swojego kumpla i tak no....

Wszystkiego najlepszego dla nas Dziewczyny z okazji dnia Matki:) jestem turbo szczęśliwa że mogę dziś pierwszy raz tak naprawdę obchodzić to święto z Oskarem u boku <3 w zeszłym to była dość wczesna ciąża i tak nie do końca "czułam" to święto dla siebie...
    Życzę nam aby nasze dzieci rosły zdrowe i szczęśliwe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 09:04

• emi2016 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny !
    Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy :) oby uśmiechy i Wam i Waszym pociechom nie schodziły z twarzy ! Zdrowia przede wszystkim !
    A przyszłym mamom życzę szybkiego,lekkiego i szczęśliwego rozwiązania oraz radości z macierzynstwa bez baby bluesów itp :)

Pilik - wszystkiwgo najlepszego z okazji urodzin ! Spelnienia marzeń i zdrowia !

Ja w ramach prezentu leżę i odpoczywam a Łucja z eMkiem spaceruja i mają przynieść croissanty do kawy :) Potem jeszcze wspólny spacer i lody - rozpusta ! ;)

Aż mnie wzięło na wspomnienia - 2 lsata temu powiedziliśmy rodzicom o ciąży skladając życzenia z okazji dnia... Babci ale że to nie ten dzień ? A to za rok bedzie jak znalazł ;) Ehhh... A teraz znów Dzień Matki w ciąży ;) A za tydzień 3 trymestr !

Miłego dnia !

PS: Achia - trzymam kciuki za Twoją siostrę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 09:32

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknego dnia ! Mój skarb właśnie drzemke ma , ja leżę i rozkoszuje się ciszą czekając za moimi rodzicami. Mam nadzieję że spędzimy miły dzień.

Pilik dla Ciebie podwójne życzenia , dużo zdrówka, miłości , spełnienia marzeń, radości z tańca no i żeby biznes się udał. Trzymam mocne kciuki. Ninka ma wspaniała mamę !!!

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas dziś mąż też śniadanie ogarnął :)

Teraz szaleją z Aluśką i dziadkiem i bawią się piłką ;)
    Rucola - też wczoraj kupiliśmy basen dmuchany :p

Zgodnie z tradycją muszę jeszcze dorwać gdzieś Piccolo ;) i zmusić mamę i córkę do wspólnej fotki :p nie wiem z którą będzie trudniej.. ;)

Achia - może siostra w końcu dziś urodzi i będzie miała podwójne święto :)

emi2016, Rucola, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z okazji Dnia Matki właśnie zakupiłam nową chustę, ktora mnie totalnie zauroczyła :) i dziękuję od razu Pilik za pomoc w wyborze <3

veritaserum, emi2016, summer86, Rucola, Anna Stesia, pilik, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko napiszę że na stronie ekomaluch jest 20 % zniżki na nosidła Tula jakby któraś była zainteresowana ;)

• reset Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamusie- z okazji Waszego święta (oraz tak nieco awansem - mojego;)), życzę Wam zdrowia i siły. Nie tylko fizycznej po nieprzespanych nocach, ale i tej psychicznej, która sprawi, że dla swojego dziecka będziecie skałą, opoką, wyrocznią, najlepszą przyjaciółką, pocieszycielką od rozbitych kolan i złamanych serc, życiową bohaterką i idolem. Niech uśmiech Waszych dzieci, ich nowe umiejętności, pierwsze słowa i kroki rozświetlają nie tylko dzisiejszy dzień, ale każdy kolejny!

Pilik- do powyższych życzeń dla Ciebie jeszcze urodzinowo spełnienia marzeń - nie tylko tych jako matki, ale kobiety i żony, miłości, czasu dla siebie i dla męża, satysfakcji z tego, co robisz, ludzkiej życzliwości wokół Ciebie... Słowem: niech Ci się darzy :)

A ja witam się przy niedzielnej kawce i melduję, że niniejszym wchodzę w 17 tc. Ależ to brzmi. I jak to leci... Z jednej strony chciałabym zatrzymać ten czas, z drugiej już bym chciała tulić Pączka. Na razie jednak rozkoszuję się tym, że jest on/a cały mój i sobie we dwoje stworzyliśmy prywatny wszechświat (dobra, czasem wpuszczamy tam M., ale że wczoraj mi podpadł, to dzisiaj jest poza nawiasem :P).

emi2016, Achia, summer86, Kaczorka, Lusesita, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSTAŁAM CIOCIĄ!!!!! <3

reset, summer86, Kaczorka, sliweczka92, moniśka..., emi2016, Karma88, Aga9090, Rucola, Lusesita, JustynaG, Anna Stesia, Malgonia, Minnie89, pilik, Jadranka, Patrycja20, veritaserum, Lunaris, Cabrera, Lena21, Madzik34, Nadzieja22, Bunia86, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    ZOSTAŁAM CIOCIĄ!!!!! <3

Gratulacje! Piękny prezent na Dzień Matki sprawiła sobie siostra 😍

emi2016 lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, kochana, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Niech Ci sie spełniają plany, marzenia ucielesniaja, zdrowie dopisuje, Ninka przysparza powodow do uśmiechu, a cały świat obdarza miłością i życzliwością, tak jak Ty kochasz świat i ludzi.

pilik lubi tę wiadomość

• sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, pewnie wszystko zależy od dziecka. W naszym przypadku Hania imprezę zniosła bardzo dobrze. Na początku był obiad, zjadła tylko ziemniaka i świeżego ogórka, bo niestety resztą jedzenia była sporo posolona. Były też owoce (banany, gruszki, winogrona, te podaje Hani). Trochę polezala na kocyku (Hania dopiero zaczyna pełzac, więc jest łatwiejsza do ogarniecia), trochę była trzymania na rękach Przez nas i przez ciotki i wujkow. Mieliśmy do dyspozycji pokój do spokojnego przewiniecia czy nakarmienia. Tam też ją uspalam i wyjechałam z wózkiem na salę. W takim halasie spala 1,5h, a byliśmy w szoku. W tym czas My sobie tancowalismy, a Mała była pod okiem cioc. Na koniec ja zamotalam, zasnęła w chuscie około 23 i spala aż do około 0:30. My w tym czasie sob8e spacerowalismy oglądając gwiazdy. :D Później poszłyśmy do pokoju, (gdzie było niewiele ciszej niż na sali) i udało się zasnąć Hani przy piersi. Słuchawek wygluszajacych nie mieliśmy.
    Podsumowując. W naszym przypadku nie był to mega wyczyn dla nas, bo Hania jest spokojnym dzieckiem. Hałas jej nie przeszkadzał. Jak widziałam, że potrzebuje wyciszenia, szłam do wcześniej wspomnianego pokoju. :)

Achia, JustynaG lubią tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, gratulacje! :)

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie!!! Wszystkim Wam, tym które już mogą przytulić Maluszka i tym które na razie głaszczą brzuszek życzę samych pięknych chwil zarówno tych spędzonych z dzieckiem jak i chwil oczekiwania na narodziny, bo dla mnie mamą stajemy się od samego początku:)
    Pilik ja myślę że Ty wybrałaś sobie idealny dzień na urodziny bo dla mnie jesteś uosobieniem mamy jaką sama chciałabym być. Z okazji Twojego podwójnego święta życzę Ci przede wszystkim zdrowia, wytrwałości i spełnienia marzeń o drugiej córeczce jak i tych zawodowych.
    Swietujmy dziś :) Pięknego dnia Mamusie!!!

summer86, Anna Stesia, Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje!!!! Napiszesz coś więcej?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Achia gratulacje!!!! Napiszesz coś więcej?
    Czekałam na wiadomośc, bo wysłała wcześniej tylko zdjęcie
    Urodzil się po 12h, zdrowy chłopczyk, 52cm i 3560 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 11:50

Anna Stesia, Kaczorka, JustynaG, pilik, Jadranka, Rucola, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, gratulacje, ciociu! <3

‹‹ 3313 3314 3315 3316 3317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ