Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucola kurcze zazdroszczą, że masz rodziców na tyle blisko, że możesz sobie do nich "wyskoczyć"... Ja zawsze się zarzekałam, że nie chce mieszkać blisko, ale teraz przy Agatce byłoby super mama moja jest już na emeryturze, więc to byłoby już w ogóle cudowne. I spokojnie mogłabym na uczelnię chodzić mam nadzieję, że Twoje spotkanie z psiapsiółami się uda. Baw się dobrze
Cabrera kciuki za połówkowe!
Kaczorka cieszę się, że wyjazd urlopowo-urodzinowy się Wam udaje a taką Alusię w restauracji to ja bym chętnie pooglądała
Admiralka to pięknie Wam rośnie Antosia
Emi zapomniałam wczoraj napisać, że wyglądasz pięknie w ciąży!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 11:23
Cabrera, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Lena - pięknie będzie Franuś 2! Albo Franusia :p
Jeżowa - goście tej restauracji to może i chętnie oglądają ale obsługa ma 2 razy tyle roboty, bo Alucha lubi rozrzucać jedzenie.. niby zbieramy po niej, ale nie da się wszystkiego i oczywiście okna będą mieli do mycia, bo są takie do podłogi a panna Alicja nie odpuści takiej okazji, żeby ich łapkami nie umazać :p
Rucola - no ciąże jakoś tak szybko lecą te kolejne szczególnie..
I fajnie, że szykuje Ci się wyjście na kawkę myślę, że w takim przypadku i pogoda nie jest straszna. -
Lena piękny wynik! Będziesz jeszcze sprawdzać dalsze przyrosty? Na kiedy wychodzi termin mniej więcej?
My dzisiaj zbieramy się na przedstawienie w przedszkolu. Kochany synio pięknie nam wczoraj zaśpiewał piosenkę o mamie i tacie. Dziś też mijają dwa lata kiedy dowiedziałam się, że serduszko naszego bąbelka nie bije od rana mi jakoś smutno. Mąż mnie pociesza, bo przecież mamy już 2 szczęścia, mimo wszystko tamte wspomnienia czasami wracają.pilik lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka - udanego "dnia w przedszkolu"
Też się wzruszasz i płaczesz na takich występach?
Emi - ja o wyprawce w ogóle jakoś nie myślę :p ale pewnie przyjdzie czas, że trzeba będzie zacząć. Może w sierpniu :p
A tymczasem wrzucam Wam mój dzisiejszy brzuszek takie tam foto z kibelka w hotelu :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5c4b7587c2e.jpgCabrera, JustynaG, emi2016, pilik, Aga9090, Lena21, Rucola, Achia, reset, Patrycja20, Jeżowa, sliweczka92, Lunaaa, Lusesita, Nadzieja22, Minnie89, veritaserum, Madzik34, Karletka, Malgonia, Jadranka, moniśka..., Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kaczorka piękny brzuszek oczywiście że się wzruszam na takich przedstawieniach, czasem nawet na sama myśl mam łzy w oczach.
Jutro jedziemy do moich rodziców, a od piątku na tydzień nad morze. Na całe szczęście pogoda ma sie poprawić. Muszę tylko jeszcze jakieś spodnie sobie kupić, bo niestety wszystkie lecą mi z tyłka. Waze 5 kg mniej niż przed ciąża jak ktoś ma za dużo to chętnie przyjmę nadbagazKaczorka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jeżowa rodziców mam 50km od domu i to taka fajna odległość, ale jeśli chodzi o codzienną pomoc przy Małym to jednak zbyt dużo. Mamę traktuję mocno awaryjnie tym bardziej że swoje lata już ma. Ale nie ukrywam że taka doba u rodziców sprawia, że ładuje baterie
Kaczorka masz śliczny okrągły brzuszek!!! Widzę że Olo rośnie jak na drożdżach
EMI dla mnie Twoja ciąża jest najszybsza że wszystkich tutaj hahaha pewnie dlatego że piszesz raz na jakiś czas i za każdym razem nie mogę się nadziwić ile już masz na suwaczku A Wy macie już imię wybrane? Nie pamiętam czy pisałaś...Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny,
Prace nad stroną trwają. Niestety, mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie zrobić tej strony sama. Po prostu zrobienie sensownej treści merytorycznej to naprawdę sporo pracy a nie ukrywam, że czasu w ciągu dnia jest niewiele.
Przedstawiam Wam zarys mojej wizji.
https://ex-testerki.wixsite.com/dziecko
Zakładka "O nas" - w wolnej chwili Pilik napisze coś bardziej składnego
Zakładka "Ciąża" - wrzuciłam tam zdjęcie testu ciążowego Leny, mam nadzieję, że nie ma mi tego za złe.
A tu przykład części merytorycznej. Wykorzystałam obszerny wpis JuicyB na temat zwiększania laktacji.
https://ex-testerki.wixsite.com/dziecko/karmienie-piersia
Czy ktoś chciałby opracować jakiś temat?
Achia, Madzik34, Aga9090, Jeżowa, Bunia86, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Jeżowa rodziców mam 50km od domu i to taka fajna odległość, ale jeśli chodzi o codzienną pomoc przy Małym to jednak zbyt dużo. Mamę traktuję mocno awaryjnie tym bardziej że swoje lata już ma. Ale nie ukrywam że taka doba u rodziców sprawia, że ładuje baterie
Kaczorka masz śliczny okrągły brzuszek!!! Widzę że Olo rośnie jak na drożdżach
EMI dla mnie Twoja ciąża jest najszybsza że wszystkich tutaj hahaha pewnie dlatego że piszesz raz na jakiś czas i za każdym razem nie mogę się nadziwić ile już masz na suwaczku A Wy macie już imię wybrane? Nie pamiętam czy pisałaś...
Bo i nie bardzo mam czas pisac kazdą wolną chwilę spedzam robiąc na drutach,uczac sie czegos lub cwiczac po za tym instynkt wicia gniazda mi sie włączył- dzis posprzatalam generalni szuflady w kuchni i meble Łucji oprocz tego codzienne obowiazki a zaraz uciekam robic obiad i moze jakis szybki spacer ? 3 spacery dziennie to za duzo ?
eMek chce Michała i w sumie mi sie podoba ale wolałabym Juleczka dlatego jeszcze ostatecznej decyzji nie ma -
JustynaG wrote:Czy ktoś chciałby opracować jakiś temat?
Póki co się nie zobowiążę, ale można by rozważyć zakładkę prawo dla Mamy czy coś w tym stylu (i najwyżej kiedyś się skopiuje moje wpisy 'prawnicze' dot. urlopów, reklamacji, wypowiedzenia i wszystko, co na bieżąco się pojawi ALE: z zastrzeżeniem, że żadna z tych porad nie zastępuje indywidualnej konsultacji z prawnikiem z uwagi na złożoność i odmienność każdego stanu faktycznego itp.)
Oraz chętnie bym widziała tam zakładkę 'life hacki' - w końcu sporo tu było postów (i pewnie sporo będzie) o ułatwianiu życia - gotowanie/ wekowanie/ odkurzacze parowe/ zakładanie trawników/ polecane odcienie szarej farby itp.
P.S. Sama strona piękna!
sliweczka92, Lena21, JustynaG, pilik, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena, piękny przyrost bardzo się cieszę!
Kaczorka, super, że urlop udany i fajnie, że Aluśka czuje się tam swobodnie
Justyna, świetna robota! Ja chyba w żadnym temacie nie jestem szczególnie mocna, ale jeśli będzie potrzeba to coś chetnie napiszę.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Lena super przyrost! Ja mam zapisany Twój wpis co się sprawdziło i listy też mam Na nich bazowałam zakupy i pakowanie
Emi, Kaczorka piękne brzuszki
Justyna świetna robota! Ja mam w notatniku pozapisywane różne informacje, szczególnie dotyczące wyprawki. Wyślę Ci zaproszenie i wtedy wyślę co mam.Kaczorka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Aktualizacja strony.
Pojawiła się zakładka z poradami. Do aktualizowania na bieżąco.
Pojawił się kolejny artykuł. Tym razem jest autorstwa bodajże Kaczorki (jeśli nie jesteś autorką to daj znać, poprawię) o formalnościach jakie trzeba zrobić po porodzie.
ZAKŁADKA: PORÓD I POŁÓG - FORMALNOŚCI PO PORODZIE
Nadzieja, dodałam do znajomych
Lena, gratuluję przyrostu! Piękna beta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 17:48
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujemy za kciuki i machamy do wszystkich e-ciotek ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/477343254de7.jpg
Maluch zdrowy: serduszko, kręgosłup, raczki, nóżki, główka, brzuszek...bardzo ruchliwy i wstydliwy, nie dał sobie zrobić ładnych fotek
Jedynie do kontroli mala torbiel naczyniowa w główce no i duuuzo wód, afi 19...
A teraz lecę oglądać stronkęJeżowa, sliweczka92, summer86, pilik, JustynaG, Kaczorka, Patrycja20, Lunaaa, Bunia86, Achia, Rucola, Aga9090, Madzik34, emi2016, Minnie89, Anna Stesia, Lusesita, bazylkove, Lena21, Karletka, Lunaris lubią tę wiadomość