Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer najsłodsze buziaki dla najsłodszej Ani wszystkiego najlepszego gratulacje także dla Ciebie za ten rok pełen wyzwań, świetnie się spisałaś :*
Śliweczka no krecha jak marzenie! Niech Maluszek rośnie zdrowo będziesz miała wesołą gromadkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:54
sliweczka92, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer sto lat dla Anulki niech rośnie zdrowo i szczęśliwie
Sliweczka serdecZne gratulacje ! Ja za to dziś powitalam kolejny okres ale u nas słabo że staraniami i też nie robię nic w kierunku obserwacji. Bardziej zdaje się na los
Rucola przykro mi że z kredytem słabo i że żłobkiem. U nas we wtorek ogłoszenie wyników i się okaże czy się dostałyśmy ostatecznie. Jak tak to od 1.09 Ania idzie do żłobka a ja pracę jakoś zacznę od listopada. Kto jak kto ale Ty sobie poradzisz. Dobry fach masZ w ręku
Kurcze więcej nie pamiętam. Czytam ostatnio z doskoku bo Ania ma coś dni mega marudy ale widzę jak z dnia na dzień się rozwija , noce przez to mega słabe ale dajemy radęsummer86, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Summer niechaj Ania przejdzie przez życie z uśmiechem na twarzy. Udanej imprezy jutro.
Śliweczka gratuluję.
Dajcie nadzieję, że z drugą turą pójdzie każdej bez problemu
Lena jak Twoje zdjęciowe poczynania? Szkolisz się gdzieś?
Ja wróciłam do zdjęć. Któraś będzie robić sesję urodzinową?
Macie jakieś pomysły na sesję home made (tzn. plener made)? Chcę sama porobić zdjęcia, ale brakuje pomysłów na aranżację nie za miliony i bez przepychu. Myślę o czymś takim jak na tych zdjęciach. Skrzynka 10zł, balony to nie problem, pistolet do baniek idzie już.
Co jeszcze ciekawego można wykorzystać?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a691adce9def.jpg
Komary niestety nie dają ustać dłużej niż 5 sekund...
I jeszcze miałam pokazać jak wychodzimy obładowani z domu w Stokke . Kocham ten kosz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e61bc8c80984.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 09:21
summer86, Lusesita, Cabrera, sliweczka92, moniśka..., Minnie89, Lunaris, pilik, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Summer spóźnione życzenia dla Anulki. Samych radości i mnóstwa uśmiechu na codzień
Śliweczka krecha jak malowana !
Ania nic nie mów o komarach. Prawdziwa plaga w tym roku, a lato dopiero się zaczęło.
Kurcze, wczoraj po pracy tak mnie ból głowy odciął, że na nic nie miałam siły.summer86, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita- gdzie Ty dokładnie mieszkasz? U nas na osowie chyba naprawdę jest inny mikroklimat, bo ja jeszcze ani jednego komara nie widziałam, nic nam do domu nie wlatuje,a okna mamy otwarte non stop
Ps.u nas znów pobudka 4:15... Matko, co zrobić Żeby to dziecko spało choćby do 6?:pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 07:42
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Achia u nas Kaja wstawała o 5 ale zaczęliśmy kłaść ja trochę później bo zasypiała o 19 a teraz 20/20.30 i wstaje 6/7
Ania samych kolorowych dni słoneczko :* -
nick nieaktualny
-
Hej żyjemy, przyjechał mój brat na tydzień i siedzimy w lesie bez zasięgu (na plaży jest ) obiecuję że odezwę Po weeku. Nadrobienia trochę, mam nadzieję że wszyscy mają dobry weekend. Buziaki dla bandy of slodziakow!
sliweczka92, Lusesita, Jeżowa, Achia, summer86, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Śliweczka - "więcej niż raz" to chyba nie jest właściwie określenie 😂 po tym jak polubiłaś post Justyny kilkanaście razy haha.
Achia a czy w pokoju macie ciemno? Tak mega mega ciemno? Bo u nas dzięki temu pobudki przesunęły się w stronę 6mi88, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa- mamy dość ciemno, mamy ciemne rolety,ale mrok to to nie jest. nie wiem jak zresztą miałabym go jeszcze zrobić..ale czasem zdarza mu się pobudka o 6,czy raz o 7,ale to rzadkosc.a dziś po4 to nawet jasno nie było, bo słońca nie było, chmury były, więc hmmm. zależy jak mu czapka zawieje mam wrażenie.
własnie czytam o porodach domowych i przeciwskazaniach- nie mam szans na takowy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2019, 09:40
-
U mnie średnio, cały czas zmagań się z zapaleniem żołądka i tym zarzucanie żółci. Dostałam inhibitor pompy protonowej choć jakoś nie jestem przekonana do tego typu leków. Muszę chyba też przejść się do dietetyka, żeby zaproponowała jakaś dietę, bo lekarz tylko stwierdził, że lekkostrawna. Przyczepilo się jakieś dziadostwo i tak się mecze...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚