Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVeritaserum- ja myślę, że warto celebrować takie święta, rocznice- to pisze też trochę w odniesieniu do postu Reset- i w imieniu dziecka dawać drobiazgi, bo dzieci uczą się przez obserwacje. I jeśli w ogóle byśmy tego nie robili, a nagle jakby Oskar miał np 4 lata i bym go zapytała czy chce zrobić prezent ,bo jest coś takiego jak Dzień Ojca, to wątpię, by mu się chciało ale to tylko moje zdanie, bez urazy poza tym to tworzy wspomnienia, może akurat dziś Oskar niewiele będzie pamiętał, Choć kto wie tak naprawdę ile z tego w nim zostanie...
No i przy własnoręcznym robieniu prezentów można mieć z dzieckiem frajdę ja miałam niezły fun by robieniu tego prezenciku i dowiedziałam się przy okazji, że plakatówki ładnie się spierają :p w sensie plamy z plakatówekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 08:06
mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Veritaserum rozumiem podejście, ale to nie w moim stylu ja za bardzo lubię symbolikę rocznic czy świąt. Wiadomo, że Agatka jest zbyt mała, żeby zrozumieć jaki dziś dzień, a na samodzielne wykonywanie prezentów jeszcze będzie czas, ale... No ale to nie zmienia faktu, że mąż jest tatą i dziś jego święto - więc świętujemy
Lunaris nie płacz kochana! :*
Reset zazdroszczę i kawy, i ciasta ja ledwo żywa spaceruję właśnie z Agatą i tak dumam czy nie wejść po kawę do McDonalda gratuluję kolejnego tygodnia ciąży.
Achia rozumiem Twoją sytuację, bo często jest u nas tak samo - Agata niby śpi, a jednak się wierci, więc mąż śpi, ona śpi, a ja nie śpięAchia lubi tę wiadomość
-
Rucola - ja dostałam na Dzień Mamy piękną, sparsonalizowaną kartkę
A dla męża z okazji jego święta nie mam nic rzeczowego.
Ale zawsze pamiętamy o wszelkich takich świętach/rocznicach i z reguły celebrujemy je bardziej uroczystym śniadankiem
Achia - u nas też tak z reguły jest, że mąż śpi, Ala śpi a matka wystawia cyca.. :p aczkolwiek od kilku tygodni jest lepiej i młoda już tak się nie czepia cyca
Reset - dziś oficjalnie zaczynasz drugą połowę ciąży to teraz już z górki
Emi - i jak noc? -
nick nieaktualnyJasne dziewczyny, rozumiem w pełni. My też świętujemy na swój sposób ale nie robimy z tej okazji po prostu prezentów itp mysle że już za rok będzie to troszkę inaczej , wiadomo że to rodzić musi być prowodyrem ale na pewno dorzuci coś swojego do prezentu
-
dzień dobry Dziewczyny!!!!!
u nas Dzień Ojca zaczął się małą zj***ą emka, ale trochę zasłużył. Posiedział "trochę za długo" z bratem i utrudniał mi sen, ale rano dostał prezent od synka, ja umyłam ręcę ale zaczynam się odzywac
Co do prezentów to dla mnie teraz to jest frajda. Kiedyś zastanawiałam się nad jakością prezentu i to było uciążliwe a teraz uważam ze prezent powinien być po prostu prosto z serca, nawet za 2 złote. Grunt że się pamięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 16:22
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Też myślałam żeby go zamówić, ale właśnie się zastanawiałam, czy nie przesadzają z ceną :p jaką masz pojemność?albo inaczej, jaką wybrać na początek?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej dziewczyny, w końcu miałam chwile żeby nadrobić
Rucola przykro mi, że są komplikacje przy mieszkaniu, ale mocno trzymam kciuki, żebyście znaleźli nowe rozwiązanie
Reset świetnie, że wesele się udało pokazywałaś w końcu kieckę? Albo mi umknęła, albo przegapiłam
Co do planów powrotu do pracy to ja mam podobnie jak AnnaStesia - mój świat się totalnie zmienił odkąd pojawił się Franio
Pilik ja mam paczke owulakow na zbyciu jak się spotkamy w końcu na kawie to zabiorę (kupiłam dla siebie, bo nie sądziłam, że w pierwszym cyklu będzie już kropeczek
Frez jak tam u Was ? Jak się trzymasz dzielna mamo ?
Summer wybacz, że takie spóźnione ale najszczersze życzenia dla Anusi niech zdrowo rośnie ciesząc rodziców każdego dnia !
Emi super wiadomości, dobrze że nie musicie być w szpitalu
Aniu ostatnio Franio był bardzo absorbujący, trochę zaniedbałam zdjęcia, ale czytam, oglądam yt, obserwuje fajnych inspirujących ludzi
U nas potwornie ciężki tydzień, ale powoli wychodzimy na prostą - zaliczyliśmy wizyty u 3 pediatrów, 2 chirurgów, usg, zdjęcia rtg i masażystki-fizjoterapeutki. Franio dalej nie może chodzić, ale gorączki się skończyły i wrócił apetyt.
Dziś świętujemy dzień taty, mąż dostał kubek, personalizowana czekoladę i koszulkę - uwielbiam robić prezenty i obchodzić nasze małe święta
Miłego dnia dla wszystkich !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f70f0adf5767.jpg
emi2016, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Pilik, kiecki nie było, bo miałam iść w innej, ale a) te, co przerabiała mi krawcowa zostały u niej, bo trafiła do szpitala i nie miała mi jak wydać, b) te, co były w domu w ciągu ostatniego tygodnia albo zrobiły się już mocno małe (i np. fatalnie się marszczyly na biodrach itp.) albo wciąż były za duże (pamiątka, kiedy cała byłam sporo grubsza i o ile w brzuchu byłyby wygodne, tak w ramionach do rozmiaru 42 dalej, na szczęście, mi daleko) i ostatecznie kupiłam w piątek kieckę rzutem na taśmę (a w sobotę od fryzjerem i makijażem jeszcze wymieniałam na rozmiar mniejszą). Zaletą było to, że kosztowała na wyprzedaży 34 złote oraz że nikt takiej nie miał. Chciałam kupić inna, miałam upatrzoną, ale w pięciu salonach Reserved nie było rozmiaru i całe szczęście, bo potem na weselu były dwie laski w tamtej kiecce. A ta moja podrasowalam makijażem i fryzurą i czułam się dobrze. Nie cytujcie, usune zdjęcie potem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e58807acbd2.jpgLusesita, Achia, Kaczorka, emi2016, JustynaG, Lena21, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia wrote:Też myślałam żeby go zamówić, ale właśnie się zastanawiałam, czy nie przesadzają z ceną :p jaką masz pojemność?albo inaczej, jaką wybrać na początek?
Achia ja brałam 100ml i na prawdę na długo nam wystarczył. Lnianego niestety nie zuzylam do końca, chociaż dodawałam go też do naszych sałatek.
Teraz znów chciała bym zamówić, ale nie wiem jak to będzie przy tak wysokich temperaturach. Chodzi mi o transport.
Reset no i petarda ! Świetna sukienka. Pięknie podkreśliła brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 11:34
-
A my sobie nie możemy pozwolić na nic innego jak wysłanie zdjęcia...
Więc się cieszcie po prostu ze wspólnego dnia
Prezenty są zawsze miłe, ale nie ma to jak obecność bliskich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 09:21
Achia, Lusesita, Kaczorka, Jeżowa, Patrycja20, emi2016, summer86, Malgonia, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dziewczyny, które walczyły z hemoroidami - co stosować, żeby pomogło? Po pierwszej ciąży mi się zrobiły i teraz powoli mam masakrę..
Aesculan i Criorectum (2-3x dziennie) i Neofitoroid maść tyle razy dziennie ile czujesz że potrzebujesz. Plus podmywanie korą dębu