Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez, nie wiem jaką stopę ma Florek, ale Ninka 19/20, mamy te kalosze i są super https://allegro.pl/oferta/fagum-stomil-bfkidsw-g-kalosze-piankowe-20-21-8435662743
A na dowód różowa panienka z wczorajszego spaceru 😂
Malgonia, frezyjciada, Rucola, sliweczka92, JustynaG, veritaserum, Lunaaa, Kaczorka, Yoselyn82, Lusesita, Lunaris, Anna Stesia, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik dzięki! Zaraz zamawiam! Florek nosi 19 z marki elefanten, stopa jakieś 11,6, ciężko zmierzyć, bo zwiewa jak chcę żeby stanął na kartce😶 ale tu u siebie mniejszych jak 21 nie znalazłam, więc mi z tym linkiem spadłaś z nieba!
pilik lubi tę wiadomość
-
Sliweczka w maju miała 17... aktualnie adidasy 20 już na styk. Strasznie szybko te nogi rosną...
Frez stacjonarnie ja widziałam od 22 kalosze jak szukałam...! Teraz już by były w miarę, ale jak kupowałam w sierpniu jakoś to były sporo za duże -
nick nieaktualnyStopy rosną dzieciom mega szybko. Starszak w czerwcu 22 a teraz trzewiki kupiłam 27!!!! I to wcale nie są za duże! 5mm luzu... Boje się kupować zimowe, bo kij wie ile ta noga mu do grudnia urośnie😱 nie muszę chyba mówić ile już kasy przewaliliśmy w tym roku na buty, a tym bardziej, że takie na podwórko musi mieć dwie pary, no i "do ludzi" oddzielne. No masakra
-
Frez, to jeszcze podrzucam nasze, odgapione od Jadranki:
https://allegro.pl/oferta/demar-dino-f-kalosze-dla-dzieci-eva-lekkie-20-21-8507671537?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Też super!frezyjciada, sliweczka92, veritaserum, Lunaaa, Kaczorka, pilik, Rucola, Malgonia, Yoselyn82, Lusesita, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualnyJustyna ja póki nie pracuję jeszcze, to odbieram Anię ze żłobka ok 14.45 i prosto ze żłobka idziemy na placyk zabaw, trochę pochodzić. ok 16 wracamy do domu. Jak tylko nie pada to idziemy, szkoda mi jej ,,kisić" cały dzień w domu ;/ Wracamy , Ania się trochę pobawi i ok 18 już ją kąpiemy a do 19.30 odkąd chodzi do żłobka to idzie spać.
Reset super brzuszek to naprawdę tuż tuż
Sliweczka gratulację!!
Pilik ale Ninka wyrosła. Taka duża panienka Czas leci strasznie szybko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:47
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Justyna, pierwsze tygodnie po powrocie do pracy codziennie szybko się przebierałam i szłam z Anią na dwór. Teraz wygląda to gorzej, bo zeszły tydzień był deszczowy a w tym fatalnie się czuję i w efekcie dziś był pierwszy dzień od niedzieli gdy wyszłam z Anią na spacer i plac zabaw.
Dla nas obu to spora zmiana, bo całe lato spacery były dwa razy dziennie po 1,5 godziny.
Pilik, Mi88 - Ninka i Zosia są przeurocze w tych kaloszkachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 20:23
mi88 lubi tę wiadomość
-
Mi88 urocza Zosia! A kalosze chyba takie same to są wyglądają podobnie i też z pianki te nasze.
Veritaserum oj strasznie szybko to leci, Nina biega, rozumie wszystko, zaczyna mówić. Niesamowite to takie!
Dziewczyny co do spacerów - a może mialybyscie opcje odbierania malucha na nogach? Wtedy wracając można jakąś okrężną drogą i spacer z powrotem zaliczony. A jak nie ma możliwości ani czasu/siły to maluchom nic się nie stanie bez spaceru (szczególnie patrząc na to jak szybko zaczyna się robić ciemno i jaka się robi jakość powietrza...) -
Reset, powiem Ci, że ja nie do końca ogarniam te skurcze na ktg. Gdy zostałam przyjęta na oddział, miałam rozwarcie na 3cm i skurcze się pisały tak na 60-70. Na tamtym etapie to był totalny luz. Mogłabym z tymi skurczami wsiąść za kółko. Potem były nawet takie na 90 i te już czułam. A potem zaczęły się prawdziwe bolesne skurcze i je czułam już porządnie na 40.Nie kumam tej maszyny.
Pilik, no właśnie nie bardzo. Po pracy to ja szybko chcę małą odebrać (odbieram ją koło 16:30) i wrócić do domu na obiad. A po obiedzie to mała raz dwa zasypia bo ona zmęczona po żłobku. Czasami nawet w trakcie obiadu nam zaśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 21:11
-
Pilik ja będe odbierać Lewka ze żłobka na nogach, bo mamy dosłownie 10 minut spacerem a pomysł okrężnej drogi jest doskonały!!! Po drodze jest jeszcze biedra więc i zakupy zaliczymy Tylko niech mi to moje dziecko przyjmą!!!!! Chciałabym żeby lewko poszedł do dzieci. Wiem, ze na poczatku będzie ciężko, ale czuję, ze u nas to bedzie dobry ruch!!
Ninka i Zosia pięknie się prezentują w kaloszach!! My nie mamy i w sumie nie potrzebowaliśmy do tej pory... Kupiliśmy w lidlu już śniegowce, które ku mojemu zaskoczeniu są cienkie więc smiało zakładamy w chłodniejsze dni. U nas rozmiar 22.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMy niby mieszkamy na wsi, a niestety zaczął się sezon grzewczy i jakiś sąsiad debil, co roku nam robi to samo-smród i szarówka. Nie da się okna uchylić, prania wywiesić, a co dopiero mówić o bieganiu po podwórku... W niedalekim czasie mają nam zrobić plac zabaw taki z prawdziwego zdarzenia, niecałe 2 km od nas , to będziemy mieli gdzie wychodzić wczoraj za dnia byliśmy w lesie, też fajnie, ale jedynie możemy wyjść przed południem jak mam obiad z dnia wcześniejszego. Bo tak to rano starszak do przedszkola, szybkie zakupy, gotowanie obiadu(musi byc punkt 12) no i usypianie juniora, chyba, że starszak chce wracać po obiadku do domu(ostatnio zostaje do samego końca) to najpierw odbieramy Tymka, potem drzemka, a potem to już zaczyna się robić śmierdząco... No nie lubię jesieni, najgorsza pora roku, fuj i tyle.
Summer biedaku... Obyś szybko odzyskała energię i dobre samopoczucie... Kiedy człowiek źle się czuje, a ma dziecko pod opieką, to tak jakby miał całe wojsko pod skrzydłami i armate na plecach... Tulam mocno!summer86 lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Reset, powiem Ci, że ja nie do końca ogarniam te skurcze na ktg. Gdy zostałam przyjęta na oddział, miałam rozwarcie na 3cm i skurcze się pisały tak na 60-70. Na tamtym etapie to był totalny luz. Mogłabym z tymi skurczami wsiąść za kółko. Potem były nawet takie na 90 i te już czułam. A potem zaczęły się prawdziwe bolesne skurcze i je czułam już porządnie na 40.Nie kumam tej maszyny.
Ja ich dzisiaj prawie w ogóle nie czułam... Albo wręcz w ogóle! Teraz mam dużo mocniejsze skurcze, więc nie wiem, co mam o nich myśleć
A na serio to chyba rację ma doktor, że skurcze pisały się też od ruchów i dlatego porodowe, które są samoistne, bolą bardziej.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Frez, dziękuję kochana
U mnie dziś bardzo sentymentalnie, mijają 2 lata od dwóch kreseczdk, które aktualnie śpią na mnie i powodują, że ledwo oddycham ale gdy tylko próbuję ją odłożyć to się budzi. Kocham tą moją Anulkę do szaleństwa i ciężko mi uwierzyć jak szybko te 2 lata przeleciały.reset, veritaserum, Lunaaa, Rucola, Cabrera, Jeżowa, pilik, JustynaG, Yoselyn82, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola u nas żłobek to była świetna decyzja. Miałam tyle wątpliwości a teraz jestem strasznie zadowolona. Wczoraj odebrałam tak uśmiechnięte i radosne dziecko ze szok. A chodzi już na pełen etat moja Ania uwielbia dzieci po prostu. Jak zobaczy na sali dzieci to mama już nie istnieje. Co mnie cieszy
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Ibishka, ja oglądam na alltube.tv
ibishka, sliweczka92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry!
Ibishka z dedykacją dla Ciebie i wszystkich serialomaniaków
http://www.efilmy.tv/serial,107,Chirurdzy-Grey-s-Anatomy-2005-2011,sezon-16,odcinek-1.html
U nas spacerek jest po szkole Frania ok 15: jeśli jest pogoda to plac zabaw do 17-18, jeśli deszcz lub zimno to spacer z zaliczeniem biblioteki po drodze- mamy świetną, lepsza niż sala zabaw Stasio jest jeszcze przed południem na spacerze. Jak czytam o tym smogu i jak wygląda u Was okres jesienno-zimowy to strasznie Wam współczuję i jednocześnie cieszę się że na lubelszczyźnie mamy JESZCZE spokój.
Stasio nosi 20 i właśnie miałam mu kupić te kozaczki w Lidlu zimowe ale skubaniec podkula strasznie palce i nie mogę ich wcisnąć muszę poszukać coś bardziej rozpinanego na boki.
Mój maluszek ma dziś 10 miesięcy ciekawe czy uda mi się zrobić jakieś sensowne zdjęcieRucola lubi tę wiadomość