Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
moniśka... wrote:Prawie 4 lata, ale ok 2 lata nie mialam czucia w okolicy blizny i do tej pory przy zmianie pogody potrafila mnie ciagnac. Niby przed ciaza jak sprawdzałam na usg to ladnie wygladala.
To sporo. A skąd takie długie odrętwienie w okolicach cięcia?
U mnie już minęło, ale jeszcze przy dotyku odczuwam ból poniżej pępka.. -
Serduszko wyglada ok. Na polowkowych nam potwierdzą czy iść na echo serduszka. Mały ma 320gram wiec wyprzedza termin o okolo 5 dni.
Mi się skrocila szyjka do 3,27 cm. Ale byc moze przez wczorajsze wymioty. Sprawdza mi na polowkowych za 2 tyg.
Dziękujemy za kciukisummer86, KateHawke, Lusesita, Bajkaaa, Jadranka, pilik, malka, staraczka1111, JustynaG, Cccierpliwa, Yoselyn82, Sarna84, blue00, Flowwer, Emiilka, Jeżowa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Olik, cieszę się że z serduszkiem i maluchem wszystko ok. Pięknie rośnie
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, tylko gdy coś jest niejasne.
U mnie po połówkowych wyszly wątpliwości, stąd zalecenie echo. -
Flowwer no niestety
ale przerazajace to jest bo sa kobiety ktore maja na punkcie wygladu fizia i rozpaczaja ile w ciazy przytyly itp i pozniej mozna zalamac czlowieka psychicznie opowiesciami jak to wszyscy zaraz po porodzie figura idealna a ona dalej jak w ciazy...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
summer86 wrote:Lusesita, dziękuję. Dziś się właśnie ratowałam migdałami, ale średnio pomogły.
Będę musiała unikać nawet śladowych ilości cebuli i czegokolwiek smażonego.summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualnymoniśka... wrote:Prawie 4 lata, ale ok 2 lata nie mialam czucia w okolicy blizny i do tej pory przy zmianie pogody potrafila mnie ciagnac. Niby przed ciaza jak sprawdzałam na usg to ladnie wygladala.
A na zgagę polecam orzechy włoskie lub migdały -
Lusesita wrote:Cholera wyniki niestety podskoczyly.
Czyli już nie jest tak pięknie
Jutro zadzwonię do mojej ginekolog i zobaczymy co dalej.
Może by się udało jeszcze pociągnąć trochę ta ciąże bez ryzyka -
nenusia wrote:Kochana, jeśli mogę się wtrącić. Jestem po trzech cesarkach, w 2013 ostatnia , przy bliźnie nie mam czucia już. Czuje taki dziwny dyskomfort tzn. reka czuje ciało, a brzuch już nie ( trochę łopatologicznie to wyjaśniłam)
A na zgagę polecam orzechy włoskie lub migdały
Na szczescie po dzisiejszej wizycie blizna ok, wiec nie ma przeciwwskazan to porodu sn, Synus ma juz 2440g, takze ladnie rosnie. Wszystko inne tez ok, kolejna wizyta za 3 tyg a pozniej juz wyczekiwanie na maluszkaJustynaG, malka, Flowwer, Kaczorka, nenusia lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:No wlasnie ja tak 2 lata mialam, beznadziejne uczucie ale na szczęście pozniej sie unormowalo.
Na szczescie po dzisiejszej wizycie blizna ok, wiec nie ma przeciwwskazan to porodu sn, Synus ma juz 2440g, takze ladnie rosnie. Wszystko inne tez ok, kolejna wizyta za 3 tyg a pozniej juz wyczekiwanie na maluszkaoj zacznie się lada moment tu na forum dzieciątka pojawia się na świecie
-
Bajkaaa wrote:A dużo przekroczone te próby masz? Może to jeszcze nie jest aż taki duży problem?
Może by się udało jeszcze pociągnąć trochę ta ciąże bez ryzyka
Wygląda to tak.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1538ec5a2236.jpg
Niby nie jest beznadziejnie, ale zobaczymy co ginekolog powie. Ja już się stresuje. -
Lusesita wrote:Niby nie jest beznadziejnie, ale zobaczymy co ginekolog powie. Ja już się stresuje.
Ale nie stresuj się bo lekarz odpisze lada chwila a ty ewentualnie szykuj się na szybsze spotkanie z małżeństwem w najgorszym wypadkutakże to może być koniec odpoczynku hehe