Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Nie wiem jak z kawą, ale na pewno to pogoda na Pączka 😍
Julka na świecie! 2940 gramów, 51 cm i 10 pkt!
Relacja i zdjęcia jutro ❤️
Gratulacje!! Odpoczywajcie i cieszcie się tym niesamowitym magicznym momentem! Aż mi się łezka w oku zakręciła Witaj na świecie, Juleczko! -
Reset gratulacje dzielna Mamo całusy dla Juleczki :*
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Relacja dłuższa będzie pewnie kiedy indziej albo dopiero z domu, ale melduję, że Julka urodziła się w 105 rocznicę urodzin mojego Dziadka, a jej Pradziadka. Nie zapłakała jeszcze ani razu, za to karmiłysmy się już dwukrotnie. Śpi obok, a mnie adrenalina dalej buzuje wynieszana z miłością ❤️
Jako ciekawostka- mój dziadek urodziny miał 9.11.1914, zaś Julka urodziła się 9.11 g.19:14- no ma dziewczyna wyczucie czasu 💪😄
Oto Julka:
Dziękuję za wsparcie i na ostatniej prostej i przez całą ciążę, za dzisiejsze myśli i kciuki oraz pozbiejsze gratulacje 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 02:39
Izape_91, Anna Stesia, Siwulec, Cabrera, Lunaris, Patrycja20, frezyjciada, Achia, pilik, Lusesita, Madzik34, Aga9090, Minnie89, Ona-na-na, nowa na dzielni, Kaczorka, Bunia86, ibishka, JustynaG, Ania_1003, Rucola, sliweczka92, KateHawke, Lena21 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Renata w sama porę obudziłam się na siku! Gratuluję!!! Jesteś dzielna a Julcia urocza 😍😍😍😍Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Juleczko, śliczności, niech Ci się dobrze żyje na tym świecie i niech pradziadek opiekuje się Tobą z góry! Miłość bezgraniczną rodziców już masz, a to najlepszy kapitał!
Reset, tak się cieszę! Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i że okres połogu będzie dla Ciebie łaskawy! Pamiętam, że w noc, kiedy urodziłam synka, tez nie zmrużyłam oka, tylko wpatrywałam się w mój cud. Z perspektywy czasu wiem, że to był błąd (), ale nie dało się inaczej. To mistyczne uczucie - urodzić świat.Rucola lubi tę wiadomość
-
Reset - obronne gratulacje !!! Zdrowka dla Was śliczna masz tą córcię ❤️
-
Reset Julka jest prześliczna Twoje trudy porodowe zakończone teraz sama słodycz przytulania
Życzę Ci morza mleczka i spokojnego połogu. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za gratulacje!
Normalnie w niedzielę meldowałam kolejny tydzień ciąży... Dziś byłoby 40+0, a tak to mogę odliczac kolejne tygodnie mojego nowego życia 🥰
Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, aż specjalnie weszłam się zalogować żeby Ci serdecznie pogratulowac, ślicznej córeczki sama żałuje troszeczkę ze Nadia się nie urodziła tak jak miała termin, czyli też 09.11 bo to też dzien urodzin mojej mamy. Mam nadzieję że odpoczęłaś troszkę przez noc a Julcię witamy po tej stronie brzuszka niech rośnie zdrowo i sprawia rodzicom samą radość Cudowny czas przed Wami
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje reset, cudna dziewczynka, będziesz z niej miała mega pociechę! ❤️❤️2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań