X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam parę dobrych dni temu zamówienie w smyku, do odbioru w sklepie, przewidywany termin dostawy 05.12, czyli jutro. A właśnie sprawdzam, że zamówienie nadal w realizacji, nawet nie wysłane. Macie jakieś doświadczenie, czy mogą to ogarnąć w jeden dzień? Wiem, że to przewidywany termin, ale dziecku tego nie wyjaśnię dlaczego Mikołaj zmienił termin dostawy :D nie wiem czy nie anulować i nie latać jutro za tymi prezentami stacjonarnie, ale byłoby to męką...

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, a nie masz nic na mailu?
    Patrzę na moje zamówienie sprzed 2 miesięcy i mam maila o przyjęciu zamówienia, o realizacji i kolejny o przygotowaniu do wysyłki (z tym że u mnie to był kurier).
    Może da się do nich skrobnąć maila z numerem zamówienia i coś dowiedzieć?

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie właśnie nic nie mam, podejrzewam że nie wysłali. Anulowałam, rano będę szukać stacjonarnie. Szkoda mi, bo Pucio był w promce. Dziękuję ;*

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka dzięki za ten wpis- u nas jedno jąderko raz schodzi raz nie - problem z dźwigaczem. Pediatra kazała sprowadzać delikatnie a jak nie będzie poprawy to dopiero do lekarza także dobrze wiedzieć opinię chirurga :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna u nas była taka kolejka w blackweeek że nie było możliwości dostawy do punktów w ŻADNYM salonie w Lublinie! dlatego ich olałam i nie zamówiłam :P trochę nie w temacie, sorka. Obawiam się że nie wysłali i jutro raczej nie dostaniesz :( ale pisz/dzwoń może coś powiedzą.
    (za to przez Smyka kupiłam gry: Super Farmera w wersji De Lux i Fitz -nie wiem kto się będzie jarał bardziej -ja czy syn :P)

Lunaaa lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris lubię za gry :) ja się jaram, że wreszcie moja córka chce dostać lalkę, a nie samochody i psi patrol 😁 chyba się poryczę ze wzruszenia jak jutro ją kupię. To będzie jej pierwsza. już popatrzyłam gdzie dostanę stacjonarnie, tylko za puciem będę latać szukając promocji, bo cebula :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 21:58

Lunaris lubi tę wiadomość

age.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak tak czytam to jeszcze bardziej się cieszę, że mam córeczkę 😅

Luna dobrze, że a ulowalas. Ja mam same zle doświadczenia z terminowością smyka w okolicach Mikołaja/świąt. W zeszłym roku siostry zamówienie z połowy grudnia, miało być 18.12, a było przed sylwestrem...!
    Moje kilka razy podzielili i połowa przychodziła w terminie a druga tydzień pozniej... nie raz też w trakcie kompletowania dostawałam maila ze czegoś już nie ma i zwrot kasy...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik poczekaj aż miesiączki dostanie :D ;)

frezyjciada, pilik, Achia lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz syna, to pilnujesz syna, a jak masz córkę to pilnujesz całego osiedla😂

Takie tam heheszki, co by nie myśleć tyle, że ja też chcę dziewczynkę 😅
    A tymczasem kolejny cykl taśmociąg 🤮

Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez mogę podrzucić Ci moje 26 dniowe ;) tylko uprzedzam że też mam tendencje do siurków :P
    Ciekawa jestem czy nam dane będzie mieć jeszcze jakiegoś szkraba... lepiej nie będę się rozmarzać z tym peselem ech...

Ps o kurcze! już po 23 ja nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam przytomna o tej godzinie! Nie ma to jak wziąć się za sortowanie rzeczy zbędnych-połowa znowu jest "potrzebna" :D

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najnowsze podejście to nie ruszać. Ja stwierdzialam, że to męska sprawa i mąż ma tego pilnować. Ponoć od czasu do czasu sprawdzał, ale na pewno nic na siłę! Teraz synek sam już ogarnia temat, może niezbyt umiejetnie ;) , ale niepotrzebnie się bałam, że coś będzie nie tak, bo przed 3 rokiem życia nie bardzo dawało się odsunąć.

Lunaris tez mamy superfarmera delux. Mi się bardzo podoba, pomału wdrażamy synka. Gorzej z przegrywaniem ;)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka nie bardzo pomogę, ale ja jestem wkurzona po tym całym black friday, który i tak praktycznie nie przyniósł mi oszczędności, bo mam taki problem z dostarczeniem zamówienia z Empiku (miało być do 4 - czyli do dziś), z Lidla (z poniedziałku, ale cały czas wisi w realizacji) i z Apteki Gemini, ale tu już leci w kulki DPD i to tak bardzo, że lepiej dla tego kuriera, żeby na mnie więcej nie trafił - gość od dwóch dni wpisuje, że próbował dostarczyć paczke ale mnie nie było - dziś dzwoniłam do niego z 5 razy, ale echo, zero odzewu, jak dostałam wieczorem znów SMS, że była próba dostarczenia paczki to nie wytrzymałam i wysmarowalam mu bardzo kulturalnego, ale stanowczego smsa z prośba o podanie konkretnej godziny, bo do jasnej cholery mam monitoring i chętnie sprawdzę czy był chociaż w pobliżu, bo z pewnością nie dzwonił do drzwi ani na telefon wrrrrrrrrrrr.... że też tak musza wkurzać ciężarne :O

• Lunaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena niestety też to znam, zdarza się że listonosz/ kurier nie ma ochoty wejść na moje 4 piętro, przez co też dostaje takie smsy lub awizo w skrzynce. Na poczcie złożyłam skargę, choć nic to nie zmieniło. Kiedyś nawet awizo nie dostałam, a paczka leżała na poczcie już dobre parę dni, jakbym o niej nie wiedziała to by wróciła do nadawcy. Najmniej mnie rozczarowuje inpost i paczkomaty.

Spokojnego dnia kochane, zbieram się do sklepów i do pracy ;*

age.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to pochwalę Smyka - zamówiłam w niedzielę wieczorem książeczki kontrastowe, a wczoraj już odebrałam stacjonarnie :) Moje dziecko w weekend zafascynowała czerwono - biało - czarna biedronka i przez godzinę bawiła się w trącanie jej ręką. Wczoraj za to trącała mnie i nie wiedziałam, o co jej chodzi do czasu aż połapałam się, że mam na sobie biały podkoszulek w czarne groszki i ona zapewne doskonale to widzi :) Także na Mikołaja będzie mata i książeczki :)

P.S. Będzie z niej prawdziwa, stereotypowa kobieta- kolkowe (?) marudzenia ustają jak tylko wchodzimy do jakichś galerii czy zwykłego Lidla. W wózku, na spacerze, niby śpi, ale niespokojnie, a w Lidlu prawie śpiączka :P

Lunaris lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - ja zamawiałam ze Smyka w niedzielę. Realizacja miała być do 5.12.
    Przedwczoraj dostałam maila, że czas dostawy ulegnie przesunięciu na okres między 6.12 a 12.12. A dzisiaj z rana już przyszedł SMS od kuriera, że będzie z paczką do południa :)
    Więc może dadzą u Ciebie radę do jutra.
    Dodam jeszcze, że fakturę na maila dostałam wczoraj wieczorem.

U nas kurier z DPD jest fajny. Zawsze przyjeżdża na czas :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka kupiłam już stacjonarnie, mam wszystko co zamówiłam, nawet taniej ;) tamtego zamówienia online nie opłaciłam, więc anulowałam. Jeszcze tylko po pracy muszę jechać po lalkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 11:21

pilik lubi tę wiadomość

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa wrote:
    Kaczorka kupiłam już stacjonarnie, mam wszystko co zamówiłam, nawet taniej ;) tamtego zamówienia online nie opłaciłam, więc anulowałam. Jeszcze tylko po pracy muszę jechać po lalkę

A no to super, że się udało :)

Moją jedyną rozrywką ostatnio jest robienie zamówień przez neta i później czekanie na kuriera :p

Jeżowa lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    A no to super, że się udało :)

Moją jedyną rozrywką ostatnio jest robienie zamówień przez neta i później czekanie na kuriera :p

Witaj w klubie ;)

Kaczorka lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posłałam dzisiaj Wojtka pierwszy raz w tym tygodniu do przedszkola, bo dzisiaj mają Mikołaja i by się pewnie popłakał, gdyby go nie było. A tak to siedzę z dwójką w domu i gilami...
    Ciekawe co dostaną dzieci w tym roku. W zeszłym były puzzle - mapa świata (do dzisiaj bardzo lubi) i gra Chińczyk.

JustynaG lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie czekam na kuriera z moimi lampami do kuchni :) kuriera z dpd mam super, wie że mamy dzieci i zawsze jak ma być po południu, to wie, że śpią i pisze smsa jak jest, że już jest, albo że zostawił paczkę w wiatrołapie. Rano dzwoni, że będzie i mówi o której mniej więcej i pyta czy będę, czy mi pasuje, czy zostawić może u sąsiadów. Lubię go. Listonosz za to to porażka. Potrafi nam wrzucać do skrzynki listy dla połowy wsi, bo mu się jechać nie chce. Czeka, aż będzie miał więcej listów, paczek i dopiero przywozi. Do tego bardzo niemiły.

Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

‹‹ 3555 3556 3557 3558 3559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ