X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna czekamy na holter, wizytę u kardiologa w poradni mamy w lutym

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, niestety nie załapałam się na zdjęcia :( pozwolę sobie wysłać Ci zaproszenie do znajomych na FB :)
    Justyna Mały jutro zostaje jeszcze z babcią bo jutro rano muszę iść do pracy a te pierwsze dni ja będę zaprowadzać i odbierać więc pierwszy raz idziemy w piątek. Jutro jeszcze ostatnie zakupy no i niech się dzieje...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!
    My ostatnio poza netem bo Hania miała pierwsza chorobę-trzydniowke...standardowo akurat na święta (wszystkie moje córki lubią chorować w wolne dni).
    Tak czy siak już po wszystkim ale nadal chodzę jak zombi od nieprzespanych nocy.
    Gratulacje dla nowej ciężarówki:)))))
    I dla jubilatów również wszystkiego dobrego.

Reset odnośnie przybierania to dziewczyny już wszystko fajnie powiedziały.
    Ja tylko dodam ze moja od 4 miesiąca również słabo przybiera...ale lekarz uznał ze taka jej uroda.jest drobna ale długa.nie zdecydowałam się na dokarmianie mm choc pare razy o tym myslalam.
    Oczywiście konsultacja z cdl tez była-warto sprawdzić wędzidełko przy okazji.
    Sciskam mocno!

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Frez, niestety nie załapałam się na zdjęcia :( pozwolę sobie wysłać Ci zaproszenie do znajomych na FB :)
    Śmiało! Zapraszam ;)

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :* Niech dzieciaki będą zdrowe, a Wy spełnione i szczęśliwe :) ♥️

Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Ania_1003 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna odpisałam.
    Achia wysłałam zaproszenie.
    Nika może Ty również masz czas na dniach?

JustynaG lubi tę wiadomość

[age.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, jak najmniej stresów!!
    U nas w sylwestra bylo kilkoro znajomych z dziecmi, Leos super sie bawil a pozniej caly halas przespal, za to postanowil wstac przed 6 i nie dal matce za bardzo pospać. dzisiaj dopiero się wyspalam.
    Luna, przykro mi ze znowu sie stresowaliscie.

• pilik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w nowym roku...! Jakoś nadal do mnie nie dociera, że już 2020 😱
    A tym samym ja w tym roku kończę z 2 z przodu...

Z rana pojechałam na badania, zrobiłam w końcu bete i proga. Oczywiście już kalkuluje ile powinno wyjść 🤦🏼‍♀️
    I znowu zazdroszczę tym nieświadomym, na luzie podchodzącym do tematu dziewczynom...! Dobrego dnia :)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2020, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje małej porady. Potrzebuję na sobotę jakieś kapcie dla młodego kupić, bo idziemy na urodziny do restauracji. W domu biega w skarpetkach z ABSem ale zastanawiam się nad kupnem, bo tam w skarpetkach jakoś nie bardzo i pytanie jakie wybrać. Czy skarpetki z gumowa podeszwa czy coś innego wybrać..

Czy coś takiego🤔
    https://www.smyk.com/p/buciki-niemowlece-grafitowe-old-cars-pinokio-iC10101370030H0GF/i6402376

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 10:44

• pilik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja odradzam te z gumową. Ta guma jest tak antypoślizgowa, że dzieciaki często się przewracają. Jak hamulec ręczny 😂
    Polecam za to bardzo ekotuptusie, to taka mięciutka delikatna skóra do tego są piękne wzory różne :) (w h&m tego typu też są buciki)

Aga9090 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik kciuki za dobre wyniki!

Melevis co tam u Ciebie? Jak się czujesz i jak sobie radzisz?

pilik lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, kciuki za bete! :)

pilik lubi tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik kciuki za betę :) Aga a nie masz dla Boryska jakichś takich lekkich bucików na zmianę ? Żebyś nie musiała specjalnie kupować ?

Ja dziś byłam na ktg i zamiast się uspokoić to jeszcze się bardziej martwię. Mój prowadzący powiedział, że ktg jest takie sobie, bo było mało ruchów i aktywności maluszka, ale zrobił mi badanie i usg, posprawdzal przepływy wszystko wyglada ok i nie było nic niepokojącego wiec jestem w domu i po prostu mam zwrócić uwagę na ruchy, jeśli będzie ok to w niedziele kojenie ktg, za tydzień ostatnia wizyta i za dwa tygidnie cc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:52

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2020, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nie mam, bo on tylko w skarpetkach pomyka 🙈😅 miał takie tzw niechodki w razie W ale już za małe, no i siła rzeczy muszę kupić.. Ma tylko zimowe dobre ale to będzie zly pomysl mu je tam ubrac, bo tam długo będziemy..

A wybrałaś inny szpital w razie W?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 14:02

• pilik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kciuki!
    Mam wyniki i idealnie nie jest,
    Beta 840, prog 18,40 (więc jak na mnie całkiem dobry), ale tsh 4,5 i cukier 98 😱
    Więc od jutra sobie zapodam euthyrox, kupiłam też paski żeby ten cukier kilka razy skontrolować z nadzieją że to był jakiś jednorazowy wybryk organizmu

Lena mam nadzieję, że Filip nie stresuje mamy i ładnie się rusza!

Rucola kciuki za jutrzejszy pierwszy dzień Lewka w żłobku!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 18:04

Kaczorka, Aga9090, Minnie89, Ania_1003, Lunaaa, Cabrera, Yoselyn82, sliweczka92, Izape_91, JustynaG, Lunaris, Rucola, Jeżowa, veritaa lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ładna beta, prog też ok. Ja też miałam raz podwyzszony cukier i dostałam szybciej skierowanie na krzywą. Okazało się, że to jednorazowy wybryk. Późniejsze wyniki były całkiem ładne. Nie wiedziałam nawet, że na wyższy poziom cukru mogła wpłynąć zbyt wczesna kolacja i pójście spać lekko głodnym.

pilik lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • pilik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka ooo, ja zjadłam specjalnie koło 18 lekką kolacje tylko.
    Mamy glukometr więc jutro zmierzę z rana i zobaczę... teraz mnie chyba najbardziej to tsh martwi jednak

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, szczerze mówiąc TSH jest do poprawy ale chyba nie ma co się tym jakoś bardzo martwić. Najlepiej jakbyś dostała skierowanie do endo i by ktoś Cię sensownie pokierował.

Z tego co pamiętam, to największe problemy z tarczycą miała Ania. Może ona coś podpowie.

pilik lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik kiedy pierwsza wizyta? Ktory to dokladnie tydzien i dzien? Mój lekarz powtarzał, że najwcześniej w 5+0, żeby mieć pewność, że ciąża prawidłowo się ulokowala i w 7+0, żeby zobaczyć serduszko. Ja w ostatniej ciąży byłam w 6+0 i już bylo widać pulsujaca kropkę :)

pilik lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku!

Jako ostatnia chyba pragnę złożyć najlepsze życzenia urodzinowe Oskarowi <3 i Agulineczce <3

wszystkim natomiast życzę wspaniałego 2020 roku! Niech się spełniają Wasze marzenia.

Wybaczcie nieobecność -szczerze to dopiero odnajduję się w rzeczywistości poświąteczno-noworocznej :P To było jak wakacje bo nawet w lecie nie spędziliśmy razem z Ciastkiem i dziećmi tyle czasu razem. Trochę szkoda wracać na ziemię ale kiedyś trzeba zacząć sprzątać w domu ;) Przez 10 dni pozwoliliśmy sobie na totalne nic nie robienie :D

Zdjęć oczywiście nie zobaczyłam, za to Piliczku gratuluję bety (ja w tym roku mam ostatni raz 3 z przodu także wiesz... ;) )

Podzielam uczucia Cabrery- dla mnie 2019 był najpiękniejszym i najcudowniejszym rokiem mojego życia. I chociaż raz mogę sobie nie życzyć aby kolejny był lepszy niż ten odchodzący. Niech się powtórzy :)

pilik, agulineczka, Lunaaa, JustynaG, Cabrera, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 3577 3578 3579 3580 3581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ