Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez, niestety nie załapałam się na zdjęcia
pozwolę sobie wysłać Ci zaproszenie do znajomych na FB
Justyna Mały jutro zostaje jeszcze z babcią bo jutro rano muszę iść do pracy a te pierwsze dni ja będę zaprowadzać i odbierać więc pierwszy raz idziemy w piątek. Jutro jeszcze ostatnie zakupy no i niech się dzieje...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!
My ostatnio poza netem bo Hania miała pierwsza chorobę-trzydniowke...standardowo akurat na święta (wszystkie moje córki lubią chorować w wolne dni).
Tak czy siak już po wszystkim ale nadal chodzę jak zombi od nieprzespanych nocy.
Gratulacje dla nowej ciężarówki:)))))
I dla jubilatów również wszystkiego dobrego.
Reset odnośnie przybierania to dziewczyny już wszystko fajnie powiedziały.
Ja tylko dodam ze moja od 4 miesiąca również słabo przybiera...ale lekarz uznał ze taka jej uroda.jest drobna ale długa.nie zdecydowałam się na dokarmianie mm choc pare razy o tym myslalam.
Oczywiście konsultacja z cdl tez była-warto sprawdzić wędzidełko przy okazji.
Sciskam mocno!Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :* Niech dzieciaki będą zdrowe, a Wy spełnione i szczęśliwe
♥️
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, jak najmniej stresów!!
U nas w sylwestra bylo kilkoro znajomych z dziecmi, Leos super sie bawil a pozniej caly halas przespal, za to postanowil wstac przed 6 i nie dal matce za bardzo pospać. dzisiaj dopiero się wyspalam.
Luna, przykro mi ze znowu sie stresowaliscie.
-
Dzień dobry w nowym roku...! Jakoś nadal do mnie nie dociera, że już 2020 😱
A tym samym ja w tym roku kończę z 2 z przodu...
Z rana pojechałam na badania, zrobiłam w końcu bete i proga. Oczywiście już kalkuluje ile powinno wyjść 🤦🏼♀️
I znowu zazdroszczę tym nieświadomym, na luzie podchodzącym do tematu dziewczynom...! Dobrego dnia -
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuje małej porady. Potrzebuję na sobotę jakieś kapcie dla młodego kupić, bo idziemy na urodziny do restauracji. W domu biega w skarpetkach z ABSem ale zastanawiam się nad kupnem, bo tam w skarpetkach jakoś nie bardzo i pytanie jakie wybrać. Czy skarpetki z gumowa podeszwa czy coś innego wybrać..
Czy coś takiego🤔
https://www.smyk.com/p/buciki-niemowlece-grafitowe-old-cars-pinokio-iC10101370030H0GF/i6402376Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 10:44
-
Aga ja odradzam te z gumową. Ta guma jest tak antypoślizgowa, że dzieciaki często się przewracają. Jak hamulec ręczny 😂
Polecam za to bardzo ekotuptusie, to taka mięciutka delikatna skóra do tego są piękne wzory różne(w h&m tego typu też są buciki)
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Pilik kciuki za betę
Aga a nie masz dla Boryska jakichś takich lekkich bucików na zmianę ? Żebyś nie musiała specjalnie kupować ?
Ja dziś byłam na ktg i zamiast się uspokoić to jeszcze się bardziej martwię. Mój prowadzący powiedział, że ktg jest takie sobie, bo było mało ruchów i aktywności maluszka, ale zrobił mi badanie i usg, posprawdzal przepływy wszystko wyglada ok i nie było nic niepokojącego wiec jestem w domu i po prostu mam zwrócić uwagę na ruchy, jeśli będzie ok to w niedziele kojenie ktg, za tydzień ostatnia wizyta i za dwa tygidnie ccWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 13:52
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena nie mam, bo on tylko w skarpetkach pomyka 🙈😅 miał takie tzw niechodki w razie W ale już za małe, no i siła rzeczy muszę kupić.. Ma tylko zimowe dobre ale to będzie zly pomysl mu je tam ubrac, bo tam długo będziemy..
A wybrałaś inny szpital w razie W?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 14:02
-
Dzięki dziewczyny za kciuki!
Mam wyniki i idealnie nie jest,
Beta 840, prog 18,40 (więc jak na mnie całkiem dobry), ale tsh 4,5 i cukier 98 😱
Więc od jutra sobie zapodam euthyrox, kupiłam też paski żeby ten cukier kilka razy skontrolować z nadzieją że to był jakiś jednorazowy wybryk organizmu
Lena mam nadzieję, że Filip nie stresuje mamy i ładnie się rusza!
Rucola kciuki za jutrzejszy pierwszy dzień Lewka w żłobku!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 18:04
Kaczorka, Aga9090, Minnie89, Ania_1003, Lunaaa, Cabrera, Yoselyn82, sliweczka92, Izape_91, JustynaG, Lunaris, Rucola, Jeżowa, veritaa lubią tę wiadomość
-
Pilik ładna beta, prog też ok. Ja też miałam raz podwyzszony cukier i dostałam szybciej skierowanie na krzywą. Okazało się, że to jednorazowy wybryk. Późniejsze wyniki były całkiem ładne. Nie wiedziałam nawet, że na wyższy poziom cukru mogła wpłynąć zbyt wczesna kolacja i pójście spać lekko głodnym.
pilik lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Pilik, szczerze mówiąc TSH jest do poprawy ale chyba nie ma co się tym jakoś bardzo martwić. Najlepiej jakbyś dostała skierowanie do endo i by ktoś Cię sensownie pokierował.
Z tego co pamiętam, to największe problemy z tarczycą miała Ania. Może ona coś podpowie.pilik lubi tę wiadomość
-
Pilik kiedy pierwsza wizyta? Ktory to dokladnie tydzien i dzien? Mój lekarz powtarzał, że najwcześniej w 5+0, żeby mieć pewność, że ciąża prawidłowo się ulokowala i w 7+0, żeby zobaczyć serduszko. Ja w ostatniej ciąży byłam w 6+0 i już bylo widać pulsujaca kropkę
pilik lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Witam w Nowym Roku!
Jako ostatnia chyba pragnę złożyć najlepsze życzenia urodzinowe Oskarowii Agulineczce
wszystkim natomiast życzę wspaniałego 2020 roku! Niech się spełniają Wasze marzenia.
Wybaczcie nieobecność -szczerze to dopiero odnajduję się w rzeczywistości poświąteczno-noworocznejTo było jak wakacje bo nawet w lecie nie spędziliśmy razem z Ciastkiem i dziećmi tyle czasu razem. Trochę szkoda wracać na ziemię ale kiedyś trzeba zacząć sprzątać w domu
Przez 10 dni pozwoliliśmy sobie na totalne nic nie robienie
Zdjęć oczywiście nie zobaczyłam, za to Piliczku gratuluję bety (ja w tym roku mam ostatni raz 3 z przodu także wiesz...)
Podzielam uczucia Cabrery- dla mnie 2019 był najpiękniejszym i najcudowniejszym rokiem mojego życia. I chociaż raz mogę sobie nie życzyć aby kolejny był lepszy niż ten odchodzący. Niech się powtórzy
pilik, agulineczka, Lunaaa, JustynaG, Cabrera, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość