Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik jeszcze 2,5h -damy radę i trzymamy kciuki!
Dzięki za info -super że Lena wypisana. LENKA jesteśmy z Tobą dobrymi myślami
Rucola dobrze to słyszećjeszcze troszkę i będzie lepiej.
Justynka a jak Ania? podleczona? jesteście jeszcze w domu czy już wróciłaś do pracy?
Lunkaa czemu gorzej? więcej ataków czy cos się dzieje jeszcze dodatkowo?
-
Najgorszy dzień jeśli chodzi o lekarza. Mąż się spóźnił więc sama poszłam na wazenie i zmierzenie. Młody na dzień dobry wielki płacz, nie dało się go zważyć i zmierzyć, nie dał się położyć, przewracał się i szalał, uspokajałam go, dawałam buzi, miał rączkę moja na buzi, mówiłam do niego, w końcu jakoś poszło. Wyszłam i pojawił się eMek więc go uspokajał. U Pani doktor to samo wielki płacz, jeden ząbek już wyszedł, drugi wychodzi, marudny jest, płaczliwy itp. później szczepienie i znów problem z położeniem, i wielki płacz a jak dostał zastrzyk to aż wył, mnie się już chciało z tego wszystkiego płakać. Do tego pojawiła się w przychodni teściowa i już i mi ciśnienie podniosla że gdyby ona weszła zemna to by go zagadała i by nie płakał. Nie mogłam już tego biadolenia słuchać . Ale jedyny plus że młody przybrał 740 gram więc o tyle dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 15:40
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris. Ja musiałam podawać 3 krople witaminy D3 właśnie ze względu na ciemiączko. Ale już jest dobrze i mam teraz podawać dwie krople
Pilik kciuki mocne za wizyte!!Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik kochana oczywiście się nie gniewam i ogromnie trzymam kciuki za wizytę
Dziewczyny kochane wczoraj mnie wypisali i był szalony dzień, bo pojechaliśmy do Filipka później biegłam do Frania tak bardzo stęskniona, do tego tak np 2,5 dnia po cc. Wczoraj miałam naprawdę gorszy dzień, musiałam się tak potężnie wypłakać wieczorem kiedy uspilam Frania (przy nim staram się być uśmiechnięta i poświęcać mu 100% uwagi), ale dziś weszłam na salę do Filipka i zobaczyłam, że ma już odłączony cpap i poczułam jakby ktoś zdjął mi 500kg z barków. Jeszcze długa droga przed nami i musimy mu dać czas na zebranie sił, ale mocno wierze w to, że będzie dobrze, a to mój mały bohater:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 21:50
Rucola, Achia, Yoselyn82, summer86, frezyjciada, moniśka..., pilik, sliweczka92, Fozzie Bear, Aga9090, Izape_91, JustynaG, Ania_1003, agulineczka, veritaa, Minnie89, Patrycja20, Cabrera, ibishka, Kaczorka, Lunaris, Madzik34, Siwulec, KateHawke, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena, Franio jest cudny
przepraszam, że wcześnej nie pisałam, ale myślałam o Was i mocno trzymałam kciuki!
Też co chwilkę odświeżam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam, po lekarzu musieliśmy kilka spraw załatwić, panna w aucie się darła więc leciał na telefonie baby shark ;p po powrocie nieudolne próby usypiania i dopiero siadłam...
U malucha wszystko w porządku!
Wg om 7+3, z usg 6+3 czyli idealnie jak wyliczyłam. Gin powiedziała że w 12 tygodniu skorygujemy i wpiszemy datę zgodnie z usg żeby się nikt tą z om nie sugerował.
Oczywiście zaleca mi odstawić kp, a ja zupełnie nie jestem w stanie więc pewnie nie odstawię.. ale powiedziała to w kontekście tego że kp mnie wykończy za bardzo ;p
Serduszko bilonprawidlowo.
Lena piękny Twój Filipek! Silny chlopak<3Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 19:50
Lena21, sliweczka92, Aga9090, frezyjciada, Achia, summer86, Ania_1003, Jeżowa, veritaa, moniśka..., Patrycja20, Izape_91, Fozzie Bear, JustynaG, Cabrera, Rucola, Minnie89, ibishka, Kaczorka, Lunaris, Madzik34, Yoselyn82, Siwulec, KateHawke, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny