Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frez♥️♥️♥️ matko i córko, Wy już 3 dziecko, a my się ledwo z jednym wyrobimy na styk😂
O kurde, Achia Ty też?? Gratuluję) ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:45
Achia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frez
ale jajaaaa, i niech z tych jaj się wykluwają następne dzieciaki
A my się adaptujemy, tzn ja siedzę w holu, Milan na sali. Jestem z Panią umówiona, że dopóki nie będzie płakał to siedzi w środku, a jutro już idę do domu od razu.
Przed chwilą pani wyszła i powiedziała że Milan...tańczysliweczka92, Lunaaa, Izape_91, Aga9090, Achia, Cabrera, Yoselyn82, summer86, JustynaG, Rucola, Anna Stesia, Malgonia, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie dacie spokojnie popracować
piękne kreseczki Achia
FREZ!ale suprajz piękny na walentynki jak znalazł! Gratulacje !
Ps chętnie skorzystam że sprawdzonych środków, napisz w wolnej chwili nazwę to poprosze dr o przypisanie.
Melevis bardzo dziękuję :-* jeśli nie potrzebujesz to ja chętnie. Odezwę się wieczorem z domu to ustalimy szczegóły
Dzięki za wsparcie dobre kobiety!
Minnie superoby tak dalej
Wracam do pracy bo mnie wywalą.Melevis, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Sliweczka spóźnione życzenia! 😀
Achia po cichu gratuluję 😍
Luna mocne kciuki za was! 💪💪😀
Frez ooo po cichu gratuluję.🥰
Pilik cieszę z udanej wizyty. Maluch pięknie rośnie. 😊
sliweczka92 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:Minnie to extra!
A jak było na wejściu? Poszedł bez problemu?
Tak, ciocia go wzięła na ręce i poszlidziś był godzinkę, jutro zobaczymy, może dłużej. Widzę że im młodsze dzieci tym łatwiej wchodzą. Siedziałam z mamą 2-latka i płakał non stop przez 40 minut
A ja nie płakałam!Achia, sliweczka92, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Melevis wysłałam zaproszenie
-
Achia wrote:Agulineczka ja dostałam @ w sierpniu i cykle były ponad 40dni. A przed ciążą równe 27/28 dni. Karmisz jescze? Bo wtedy to cykle to w ogóle mogą szaleć cały czas. Tak mi gin mówiła.
Tak, karmię jeszcze. Głównie w nocy. Myślałam, że skoro 2 pierwsze cykle regularne to już tak będzie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lunaris napisałam priv
Agulineczka jest wesoło, zwłaszcza teraz, gdy cała trójka chora w domu. Najważniejsze, że starsze zaakceptowało siostrę i co chwilę podchodzą, całują i głaszczą. Chociaż teraz nie bardzo mogę im na to pozwalać... ogólnie polecam, za 10 lat będzie fajnie 😂agulineczka, sliweczka92, Achia, Minnie89, Aga9090, pilik, JustynaG, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Melevis no to mnie przekonałas 😆
Ja po pierwszym dziecku chciałam drugie jak najszybciej. Tym bardziej, że trafiło mi się całkowicie bezproblemowe, kochane dziecko. Wyszło jak wyszło. Tak naprawdę prawdziwe macierzyństwo i zmagania z rzeczywistością zaczynają się przy drugim dziecku, kiedy nie jesteś w stanie poświęcić całego swojego czasu jednemu dziecku. Wierzę, że z trójką jest jeszcze weselej 😉, ale jakoś mnie to nie przeraża aż tak. Chyba lubię wyzwania 😛 no moze bardziej te zawozenie rano dzieci do przedszkola, konieczność zmiany auta dostosowanego do 3 fotelików, wspólne chorowanie,itpSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyAgulineczka to mnie zmartwiłas :p tzn w teorii wiem że tak jest, ale Ośkar to moje oczko w głowie i mam nadzieję, że poradzę sobie z wyrzutami sumienia, jeśli się takowe pojawią- że nie poświęcam mu tyle uwagi...ale najbliższe 8mcy nasze i wszystkie place zabaw też
sliweczka92, agulineczka, JustynaG, Cabrera, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia nie jest tak źle 🙂 jest po prostu troche ciężej. Np rano nie szykuje tylko jednego dziecka do przedszkola i go zawoze i mam trochę czasu dla siebie, ale muszę też ubrać mała, czasem ja obudzić, mimo, że słodko spi, bo nocka słaba. Ubierać w te kurtki, wkładać do fotelików, wyciagac przed przedszkolem, żeby za chwilę znowu zapinac Mała w foteliku i wracać z nia z przedszkola do domu. Kiedy próbuje położyć Mała, a Wojtuś jest w domu, bo jest np przeziębiony i muszę mu w tym czasie znaleźć zajęcie, żeby było cicho, ale przy tym bezpiecznie, bo jednak zostawiam go samego w drugim pokoju. Kiedy maluję z synkiem farbkami, bo mu obiecalam, a Ulcia wisi mi przy nodze i jeczy, bo chce bym z nią pooglądala 10 raz te same książeczki... Kladzenie na noc samemu (na szczęście rzadko) dwójki też nie jest łatwe. Zakupy z szybkim starszakiem i młodsza w wózku...Kiedy ostatnio oboje byli chorzy, corka nie chciala mnie ani na chwile puscic, zaraz był wielki placz, a synek tez prosił, zeby mamusia z nim polezala, badz poczytala bajeczke....No wiele, wiele codziennych zajęć, które nagle okazują się trudniejsze pod kątem logistycznym niż przy jednym dziecku. No ale nie wyobrażam sobie nie mieć tych kochanych brzdacow ❤❤Kiedy patrzę jak synek przytula siostrzyczke z taka miloscia, kiedy próbuje jej coś wytłumaczyć, czegoś nauczyć, kiedy siedzą razem w pokoju i się śmieją z jakis wyglupasow 🙂🥰 bezcenneSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚