Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Coś mnie wywaliło z forum i nie mogłam się zalogować
Lunka dzięki, że pytasz, nie chce zapeszać, ale Franio na razie bardzo dobrze, rozwala mnie kiedy mówi, że „kofa Ipka” - od jutra mąż wraca do pracy wiec zobaczymy jak będzie teraz
Achia ale nas wzięłaś z zaskoczeniaogromne kciuki za okruszka !
Lunaris cholerka nie brzmi to dobrzedbaj o siebie kobieto ! Jeśli mama może zostać z chłopakami to może faktycznie warto rozważyć szpital na weekend ?
Achia, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Reset a nie masz gdzieś w pobliżu chirurga stomatologa? U mnie w mieście- a zaznaczam, że to wieś w porównaniu z Krakowem 😂 jest przynajmniej 4stomatologow którzy podcinają wędzidełko. Florek też miał podcięte, bo kiepsko było z jedzeniem
Jasne, że mam, tyle, że ta neuro poleciła tamta lekarkę, bo ponoć w Krakowie nikt tego sensownie nie robia że neuro wzbudziła moje zaufanie, to i w tej kwestii zaufałam. Napiszę maila, zobaczymy, co odpiszą. Miesiąca nie wytrzymam, mnie serce teraz boli jak wiem, skąd to szarpanie u Julki... Biedna, męczy się po prostu
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, ja przecież podcinałam Milciowi wędzidełko w Krakowie u laryngologa. Termin praktycznie z dnia na dzień, mogę dać Ci namiary. Oni zajmują się małymi dzieciaczkami głównie. Moja środowiskowa i porodowa położna mi ich polecały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 17:27
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wizyta w porządku, lekarka fajna, okazało się, że jest ordynatorem. Skierowała nas na EEG, mamy termin za ponad miesiąc... Bezwzględnie kazała robić holter, bo stawia na podłoże kardiologiczne, za równe dwa tygodnie wizyta u kardiologa. Ona musi wykluczyć zmiany neurologiczne, a że nie podoba jej się obniżone napięcie mięśniowe i wiotkie stawy skokowe to jak wyżej, EEG i kontrola. Rozwój umysłowy, ruchowy w normie. Nic ta wizyta więcej nie wniosła narazie. Dziękuję za kciuki. Zaraz biorę się za szukanie butów i kapci dla Zuzi, jeszcze tu problemy mi były potrzebne
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Reseciku to idź gdzieś szybciej... Bo te problemy będą się pogłębiać, ja wiem jak z Floraśkiem było....
Miesiąc czekać nie będę, dziś napiszę, czy kogoś nie poleca w Krakowie, a jak nie to uśmiechnę się do Minnie o namiary.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie proszę. Jakie są najlepsze buty dla maluszka? Lekarka wymieniała firmy specjalistyczne ale nie cholery nie zapamiętałam w tym zamieszaniu, może będziecie wiedziały. Z tanszych polecała Bartek/konecki/elefanten. Emelki też
Jeszcze dodam, że Zuzia ma rozmiar 19, a część ma od 20Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 19:44
-
nick nieaktualnyLunaaa wrote:Dziewczyny pomóżcie proszę. Jakie są najlepsze buty dla maluszka? Lekarka wymieniała firmy specjalistyczne ale nie cholery nie zapamiętałam w tym zamieszaniu, może będziecie wiedziały. Z tanszych polecała Bartek/konecki/elefanten. Emelki też
Jeszcze dodam, że Zuzia ma rozmiar 19, a część ma od 20Lunaaa lubi tę wiadomość
-
Lunka polubiłam przez przypadek. My mamy emelki (rozmiar 19), jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Kosztują trochę, ale są warte swojej ceny. Teraz się rozglądam za kolejnym rozmiarem na wiosnę. My przymiezalismy w specjalistycznym sklepie (polecam się do takiego wybrać, dobiora fachowo rozmiar. Mają do tego specjalne buciki z wycietymi palcami, w których dokładnie widać, jaki zapas w bucie ma dziecko). Ja placilam 189, ale widze w necie, zw można dobrać trochę taniej. Jeszcze jedna ważna kwestia, to Pani w sklepie na początek bezwzględnie polecala trzewiki (niezaleznienod pory roku), najlepiej sznurowane, im więcej "dziurek" tym lepiej dopasujesz buciki do stopy dziecka. Mamy też buciki innej firmy i widać różnicę w chodzeniu.
Lunaaa lubi tę wiadomość
-
Frez, Sliweczka dziękuję za polecenie ;* gdybym tylko miała kiedy jechać przymierzyć z małą
liczę na sobotę. Emelki mi się najbardziej podobają, bo są w miarę stonowane, szukam właśnie czegoś konkretnego. Emelki są podobne do korneckiego, którego kupowałam starszej, ładnie w nich chodziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 20:55
-
Ja synkowi pierwsze buciki kupowałam właśnie emelki. Świetnie trzymają stopę. Ulci jeszcze nie kupowałam, bo najwięcej czasu spędza w wózku W spiworze lub w aucie. W domu to skarpetki antypoślizgowe.
Lunaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚