Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena ❤️❤️❤️ daj znać jak Franio zareagował
Pilik w poniedziałek będę mocno trzymać kciuki za Was
Dziękuję dziewczyny, Zuzia jest po infekcji już dobre parę dni, wynik ma 717, spokojnie czekam do pobrania w poniedziałek, za dużo mamy zmartwień by i tu coś było nie tak -
ACHIA, na razie nie bardzo
Ale robimy foty co tydzień, tak jak z Tosią
Macie na chwilę, pewnie skasuje rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 09:48
Achia, JustynaG, sliweczka92, Yoselyn82, Aga9090, summer86, Minnie89, Jeżowa, Cabrera, Lunaris, pilik, moniśka..., veritaa lubią tę wiadomość
-
Lunaris, gdy byłam u alergologa z alergią Ani. To pani doktor dała całą listę zaleć. Powiedziała, że jest duża szansa,że wyjdzie z wiekiem z alergii ale NIGDY nie będzie mleko dla niej korzystne. Dlatego najlepiej dążyć do odzwyczajenia od mleka w czystej formie.
To by pokrywało się z Twoimi obserwacjami.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena cudnie wspaniałego czasu we własnym domku w pełnym składzie
Justynka generalnie mówi się że mleko krowie nie jest dla ludzi zbyt korzystne bo źle się trawi i działa szkodliwie na jelita. Jedni to bardziej inni gorzej odczują. Ja zawsze byłam mlekopijem a teraz jakoś mi przeszło z wiekiem ale moje 3 kawy dziennie bez mleczka.... nooooł! Jakoś nie smakuje mi z zamiennikami. Poza tym mogę bez niego żyć. Gorzej z nabiałem... życie bez serka grani... ech... ja prawie nie jem mięsa więc padłabym na takiej diecie jak miał mój syn. Cieszę się że wreszcie ruszyliśmy z jedzeniem do przodu.
Aqulineczka byliśmy na Roztoczu w Suścu. Jeśli ktoś lubi las szuka ciszy i spokoju to polecam! Rowery, kajaki, szlaki na piesze wędrówki, przyroda. W zimie i w lecie równie fajnie.
Admirałka- śliczne obie jesteście
Verita zdrówka- dla męża szczególnie bo oni gorsi niż dzieci jak chorują
Śliweczka TAK teraz czekamy na TWÓJ poród -
LUnaris super, że ferie takie udane! Wyglądasz jak starsza siostra chłopaków! A co do Suśca to wybieramy się tam w sierpniu na kajaki, w sumie na Roztoczu często bywamy i potwierdzam, jest cudnie!
Lena cudownie że już jesteście w komplecie! Dziś sobie własnie myslałam o Was
Verita bardzo Ci współczuję chorób w domu, u nas też ostatnio jakaś czarna seria Dzis mieliśmy miec szczepienie, Młody niby zdrowy ale biorąc pod uwagę całokształt naszej rodziny w ostatnim czasie to odroczyłam temat na minimum 2 tyg. Dużo zdrówka dla Was :*veritaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziękuję bardzo :*
Moja rzeczywistość tak, że wróciłam do #teammatkikarmiace i znów mam czas na forum o 2 w nocy ogólnie na razie jest cudnie Franio jest pozytywnie nastawiony do brata, mówi że „kofa Ipka” cały czas chce go całować i głaskać (no chyba, że ja chce im zrobić zdjęcie) - trzeba tylko bardzo uważać, bo jego miłość jest bardzo intensywna. Czasem jest zazdrosny i widzę, że próbuje mocno zwrócić na siebie uwagę, ale tez staram się każdą wolną chwilę mu poświęcać i robić wszystko, żeby te zmiany wprowadzić w jego życiu najłagodniej jak się da, zobaczymy jak będzie kiedy zostaniemy sami w domu w 3
[u.jpg[/img][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 05:03
Achia, Yoselyn82, Ania_1003, pilik, Minnie89, Aga9090, frezyjciada, JustynaG, veritaa, agulineczka, sliweczka92, moniśka..., Lunaaa, mi88, Flowwer, Cabrera, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Cicho tu ostatnio. Ja melduję, że zaczynamy 38 tydzień, oficjalnie ciąża donoszona, więc mogę już rodzić.
Lena, cudne chłopaki! Franek jest super starszym bratem. Twoje zdjęcia jak zwykle wyglądają mega profesjonalnie. 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 11:41
JustynaG, Lunaaa, pilik, mi88, Yoselyn82, Flowwer, Cabrera, Rucola, Lena21, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Ja melduję że nie mam czasu na nic
Może poprawi się po weekendzie. -
Serduszka puka w rytmie cza-cza? jakieś skurczy(by)ki?
-
Śliweczka udanej wizyty, pochwal się co tam Dr zawyrokował
-
Ja już po wizycie. Mam trochę mieszane uczucia. Szyjka miękka, ale Piotruś główkę ma wysoko i jest taki troszkę powykrecany. Prawdopodobnie wynika to z tego, że długo był ułożony miednicowo. Jednak gin się obawia, żeby nie zrobił psikusa i się spowrotem nie obrócił, więc mam teraz się dużo ruszać (chodzić- żeby to było takie proste 😂) i kręcić bioderkami na piłce. Na KTG skurczy brak, ale często mam twardy brzuch, więc sama nie wiem jak to interpretować. Z Piotrusiem wszystko dobrze. jednak wolę wiedzieć, że to jeszcze nie poród, ale mieć w perspektywie, że może zawsze zacząć się znienacka (bo czemu nie 😂) niż wiedziec, ze moge rodizc w kazdej chwili i przenosić. A miałam nadzieję, że syn zrobi mi urodzinową niespodziankę, a tu nic się na dziś nie zapowiada. 🤣
Lunka, powodzenia. Trzymam kciuki za Zuzinke ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 12:51
Lunaaa lubi tę wiadomość
-
Śliweczka może jeszcze zrobi niespodziankę np Walentynkową.
A skoro dzisiaj masz urodziny to życzę Ci szczęśliwego, zdrowego rozwiązania i dużo zdrówka i energii!
Luna coś nie doczytałam ale jak zawsze Wam kibicuję cokolwiek tam dziś robicie :*
Ja też wróciłam z wizyty- od lekarza zakładowego, dostałam skierowanie do szpitala na toczenie krwi bo mam skrajną anemię powiedziałam że się nie położę nie mam z kim dzieci zostawić, że ja przy moich jelitach mam chroniczną anemię. Nawrzeszczał na mnie ale warunkowo podpisał mi na 3 miesiące dopuszczenie do pracy. Teraz muszę się jakoś wyleczyć i przynieść zaświadczenie z POZ że podjęłam leczenie ambulatoryjne. Ech... do tej pory dobrze się czułam jak zobaczyłam te wyniki to od razu mi gorzejsliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane ;* odpisze wieczorem bo jestem w jednym biegu, dziś powtarzamy morfologię a jutro neurolog.
Sliweczka trzymam kciuki za Piotrusia żeby już został w tej pozycji ;*
Lunaris dbaj o siebie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 13:52
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Aaaa to życzę Wam odwrotnie proporcjonalnych do moich
Lunaaa lubi tę wiadomość
-
Śliweczka wszystkiego najlepszego i niech już się lepiej mały nie przekręca! Nasza Tośka to była uparta do samego końca niestety.
Wrzucam najnowsze brzuszkowe A dziś zaczynamy 16 tydzień
sliweczka92, Aga9090, pilik, Lunaaa, nowa na dzielni, Minnie89, JustynaG, Yoselyn82, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość