X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, trzymamy kciuki, Kochana! ❤

Lunaaa lubi tę wiadomość

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2020, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna współczuję, że jeszcze raz musicie podchodzić do pobrania. Najczęściej podwyższone płytki są właśnie po infekcji. U mnie po tygodniu była spora różnica, a też się stresu najadłam.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lunaaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2020, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka a mogę spytać jaki wynik był u Was?

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa wrote:
    Nasza morfologia do powtórki, zbyt duża ilość płytek krwi, rodzinny kazał za tydzień powtórzyć, czy to od infekcji :( oby tak, bo więcej nie zniosę złych wiadomości
    Luna z płytkami to miałam dużo do czynienia. Jak jest ich więcej to pamiętaj, że za chwilę się ich poziom zmniejszy by za chwilę znowy było ich więcej. Od infekcji napewno mogą być podwyższone także spokojnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 21:18

Lunaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2020, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja też trzymam kciuki,żeby to było od infekcji! szkoda tylko,że nikt Was nie uprzedził,że warto poczekać z badaniem, skoro Zuzinka chora :( a jak ona się czuje?a Ty jeszcze walczysz,czy już lepiej z Twoją chorobą?

• Lunaaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia musiałam zrobić morfologię do neurologa, mimo choroby. Obie jesteśmy już w miarę zdrowe.

Dziękuję, zobaczymy co wyjdzie za tydzień. Serce mi pęka, że znów muszę ją kłuć

Nasz najkochańszy Synek już z nami 💙 29.12.2022 (36+6)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2020, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna u nas w zeszłym roku w lutym przy zapaleniu oskrzeli płytki były 640 tys, w listopadzie w szpitalu była morfologia co 2 dni i kolejno 690 tys, 330 tys i 532 tys.

Lunaaa lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Nie dałam rady wczoraj siąść do komputera wczoraj.

Luna :( mam nadzieję chociaż że to całe kłucie przyniesie Wam konkretną diagnozę.

Aniu u nas niestety mleko bez laktozy się nie sprawdziło. O ile gorzka czekolada nie uczulała Franka o tyle kakao gotowe dla dzieci typu Nesquik czy Puchatek to do tej pory jest masakra! Tu masz przykład -prawdopodobnie jest winowajcą obecnych zmian :( słabo widać bo w nocy robiłam.

2c81966efd62.jpg
    Noga - ta brązowa plama to zaleczona blizna na której non stop odnawia się kolejna alergia (te same miejsca o których pisałaś) obecnie przysuszone drapanie ale jak był mały lub w wakacje potrafi mieć ranę na całą długość tej blizny :(

3263f6688f07.jpg
    Słabo widać te krostki -już podleczone ale są od miednicy po samą pachę po obu stronach, mega swędzą, takie same ma na łokciach. Jak był mały to były na plecach bardziej i biodrach.

Oczywiście wszystko musisz testować po swojemu bo co dla jednego jest ok dla innego już nie. Ponadto z czasem alergie mogą ustępować- Franek obecnie je 80% rzeczy których nie mógł wcześniej ale to zmieniło się dopiero po 4 rż (nabiał dopiero teraz jak 6 skończył ale nie w całości i nie dużo na raz). SZukam jeszcze dysku ze zdjęciami to pokażę Ci jak był młodszy- teraz to pestka w porównaniu z tym co było na początku.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A realcja z Ferii proszę bardzo :

Było bardzo fajnie :) Wzięliśmy domek z kominkiem, okazało się że całkiem sprawny tv z dużą ilością programów i WiFi hulało ale nie było czasu. Chodziliśmy po lesie, nad Zalew na spacery, popołudniami jak robiło sie ciemno to basen, bawialnia, grota solna.
    Przyjechała do nas mama na jedną noc (2 sypialnie w domku plus salon kuchnia i łazienka), fajnie bo posiedziała z dziećmi -zrobiliśmy ognisko a my mieliśmy wieczór dla siebie :)

Zabraliśmy nowe planszówki na wyjazd (Monopol junior ze świąt i Super Farmera -Franek katował nas nim cały wyjazd- strzał w dziesiątkę!). Stasio ładnie się bawił w chodzenie :D śmiga już sam od czasu do czasu lądując na pupie jak się za mocno rozpędzi. No i WRESZCIE zaczął jeść kaszę z miseczki łyżeczką. Może uda się ograniczymy butelki bo nadal jest ich w ciągu dnia sporo.

Baterie naładowane! Wczoraj byłam w pracy zebrać papiery do badań okresowych, wzięłam grafik-dobrze to wygląda. Mam dużo weekendów a na tygodniu tylko 3 razy. Do biura idę jutro podpisać umowę także luty zapowiada się jak na razie rewelacyjnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 08:20

Achia, nowa na dzielni, sliweczka92, Rucola, pilik, Siwulec, Lena21, Cabrera, JustynaG, Kaczorka, Yoselyn82, Lunaaa, reset, Ochmanka, ibishka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LUNARIS super ferie!

LUNA, współczuje ponownego kłucia :(

U nas wszystko dobrze i w końcu jakoś spokojnie :)

mi88, ibishka lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozumiem, że to ja jestem następną w kolejce? 😱❤

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna u nas 640 tys , u mnie po infekcji (leczenie antybiotykiem) prawie 800tys. Po tygodniu u córki w normie, u mnie nadal ponad, ale sporo mniej. Kolejna morfologia po ponad 2 tyg wykazała ilość płytek lekko ponad 300tys

Admiralka kontaktowalas się może z Alunia na innym wątku?

Lunaris widać, że ferie udane. Gdzie to było? :) no i w życiu nie dałabym Ci tyle lat ile ponoć masz ;)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wyglądasz jak rakieta!! Bomba.

A sStasio jest tak uroczy... W ogóle ślicznych masz synkow ale co się dziwić po takiej mamusi. Super że ferie się udały :)

Ja mam w domu szpital. Dosyć że Ania chora to mąż który został na zwolnieniu na nią też jest chory i ma gorączkę.... Ciężko.

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Luna u nas 640 tys , u mnie po infekcji (leczenie antybiotykiem) prawie 800tys. Po tygodniu u córki w normie, u mnie nadal ponad, ale sporo mniej. Kolejna morfologia po ponad 2 tyg wykazała ilość płytek lekko ponad 300tys

Admiralka kontaktowalas się może z Alunia na innym wątku?

Lunaris widać, że ferie udane. Gdzie to było? :) no i w życiu nie dałabym Ci tyle lat ile ponoć masz ;)

Nie, a co się dzieje? Wiecie, że ja tu zawsze jestem z doskoku i czasem mnie coś ważnego omija.

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    admiralka wrote:
    Nie, a co się dzieje? Wiecie, że ja tu zawsze jestem z doskoku i czasem mnie coś ważnego omija.
    Alunia na wątku po poronieniach i chyba na lipcówkach próbowała się z Tobą kontaktować. Wykryli u niej ostatnio taśmę owodniową i się biedna stresuje. Była w szpitalu we Wrocławiu i tam kazali dzwonić jej do Łodzi. Chyba jutro ma tam jechać. Wiem, że u Ciebie też była taka taśma. Chciała się z Tobą skontaktować, żeby popytać o kilka rzezy.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, że się nie odniosę, chciałam Wam tylko dać znać, że właśnie wracamy do domu <3

sliweczka92, summer86, pilik, Achia, admiralka, Lunaaa, Minnie89, Cabrera, JustynaG, Aga9090, Kaczorka, Yoselyn82, moniśka..., agulineczka, veritaa, reset, mi88, frezyjciada, Jeżowa, Lunaris, Anna Stesia, Rucola, ibishka lubią tę wiadomość

• sliweczka92 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, cudownie! ❤

<3
    k0kdcwa14mfoy763.png
    <3
    o1483e5ewjmvno6w.png
    <3
    ijpbdf9h3waux8rd.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna cudowne wieści! Nareszcie 😍😍 pięknych rodzinnych chwil 💗

Lena ja i Nina też miałyśmy po infekcji podniesione, wierzę, że to tylko to!

Sliweczka na to wygląda ;)
    Jak w poniedziałek na wizycie będzie wszystko dobrze to chyba i ja się odważę na suwaczek 🤭

Lunaris cudowne ferie!

Jezowa zaglądasz tu czasem? Jak się macie?

Achia a Wy lepiej?

sliweczka92 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Alunia na wątku po poronieniach i chyba na lipcówkach próbowała się z Tobą kontaktować. Wykryli u niej ostatnio taśmę owodniową i się biedna stresuje. Była w szpitalu we Wrocławiu i tam kazali dzwonić jej do Łodzi. Chyba jutro ma tam jechać. Wiem, że u Ciebie też była taka taśma. Chciała się z Tobą skontaktować, żeby popytać o kilka rzezy.

Na lipcówkach i dalej bywam jeszcze rzadziej niż tu :(
    Zaraz się do niej odezwę.

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cudownie! ♥️ Jak będziesz miała chwilkę, to daj znać jak Franek zareagował na braciszka :)

Pilik tak, tzn Oskar nadal pociągający, ale już nie gorączkuje. Byliśmy dziś znów u pediatry, zeszło mu na uszko niestety stąd temperatura do wczoraj się utrzymywała, miał być antybiotyk jeśli crp byłoby powyżej 30, a wyszło 25. Więc skoro przestał gorączkować to chyba idzie ku dobremu. Ale jutro będę dzwonić do pediatry się upewniać czy nie dawać na pewno antybiotyku.
    Żłobek od poniedziałku ponownie. Mąż zdrowy, ja mam zawalone gardło i seksowną chrype, ale jakoś daje radę ;)
    Trzymam już kciuki za Twoją wizytę!:)

Admiralka a brzusio rosnie? Bo wiesz -zdjęcia mile widziane:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 17:32

‹‹ 3603 3604 3605 3606 3607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ