Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sliweczka skurcze po oxy są bardziej bolesne!!!!!!!
Wiec nie porównuj:)
Ja bym jechała się pokazać!najwyzej cie odeślą (nie sądzę).
Byłaś pod prysznicem?to naprawdę dobry test....
Ale bardzo dobrze ze zadzwoniliscie po opieke-trzymam kciuki za szybka i przyjemna (he he)akcje!Madzik
Mama 3 corek:) -
Po prenatalnych jakoś tak spokojniej jednak.
W ogóle mam tu jakiś zły suwaczek bo u mnie 12+4/5..!
Niestety zaczynam mieć ciążowe bóle bioder i zaczynam z przerażeniem zastanawiać się jak dotrwam do września. Już się zapisuje do jakiejś fizjo, ale terminy na koniec marca u sensownych 🤦🏼♀️
Do tego od tygodnia jestem chora. Co mi się poprawi to przychodzi koszmarna noc i ledwo wstaje, nie wiem już o co chodzi... dzisiaj czułam się dużo lepiej a od godziny kaszle i czuje jak mi goraczka rośnie
Echh musiałam sobie pogadać...
Już mam stres ze jutro będę musiała iść na spacer z psem a każde wyjście od nowa mnie rozkłada mam wrażenie...
Co do badań jeszcze, lekarz obstawia... chłopaka 🙈 ale czekam na opinie mojej gin, w poniedziałek u niej wizytuje.
I zdjęcie jeszcze dorzucam
Madzik34, sliweczka92, Siwulec, ibishka, Cabrera, frezyjciada, Lunaris, Minnie89, Anna Stesia, Lusesita, Ania_1003, JustynaG, Jeżowa, Rucola, Yoselyn82, Lena21, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Śliweczka ruszaj ruszaj na tą porodówkę bo ja już robię co mogę ale ledwo się powstrzymuje:)a naprawdę chciałabym uszanować kolejność 😉
U mnie od 20.20 skurczybyki ale na szczęście długie odstępy bo 15-20 min. Więc to pewnie tzw. Przedtreningowka:) Bolesne ale bez szału (choć faktycznie ja mam jako ostatnie wspomnienie podpięcie pod oxy jak moje własne byly nieregularne więc mam trochę wybujałe wyobrażenie o skurczach).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 22:25
-
nick nieaktualnyPilik zapisz się gdzieś na tejpy, to serio mega pomaga! A co do choroby to współczuję.... Najgorsze co może być, to chorowanie w ciąży, człowiek i tak ledwo zipie a tu jeszcze osłabienie dodatkowe. Płeć się może zmienić, to racja, ale u mnie jak mówili, że chłopak na prenatalnych, to już tak zostało. Kiedyś ktoś mi mówił, że z dziewczynki częściej robi się chłopiec niż odwrotnie
Śliweczka ależ emocje! Jak za starych dobrych czasów ❤️
Ibishka weź jeszcze trochę zaciskaj te nogi! Jeszcze ciuteczek i będziecie w 100% bezpieczni!sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Pilik ale cudeńko
nogi pokazuje w całej okazałości -to co między nogami też i o ile ze zdjęcia to na dwoje babka wróżyła to z bezwstydności też obstawiam chłopaka
Frez dobrze prawi o tejpach, TENSy też by pomogły ale nie wiem czy wskazane w ciąży (nie licząc sytuacji porodowych).
Śliweczka no miałam spać iść ale weź tu śpij!
Ibishka a Ty tam napar z makówki zapodaj jakiś i zapij melisą -niech się dziecko wstrzyma chociaż do Dnia Kobiet!
Fozzie jak się macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 22:50
-
Pilik
Melevis fajnie Cię widzieć. Pokaż kiedyś swoje 3 cuda
Sliweczka czekamy na wieści.
Fozzie współczuję choroby córki. Oby szybko przeszło.
U nas powoli wszystko wraca do normy. Dziś już wróciłam do pracy. Mała od wczoraj zaczęła normalnie pić i jeść, więc jestem już spokojnaagulineczka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Sliweczka, trzymam kciuki najmnicniej jak umiem! Piotruś chyba chce zobaczyć w końcu, jak jest po drugiej stronie
Pilik, ale ślicznościZatęskniłam trochę do tego widoku. Ale rzeczywiście bezwstydniś, to typowe dla chłopaków, więc mozliwe, że lekarz się nie mylił. Cieszę się, że wszystko z maluchem w porzakdu, to najważniejsze!
Summer, jak tam u Was?
Nika, jeśli zaglądasz napisz, jak żyjesz po powrocie do pracy. Dobrze pamiętam, że miałas wracac od lutego? -
nick nieaktualny
-
Freziku, przypomniałam sobie, że takie niepowstrzymane wymioty ciężarnej miała też Aga, założycielka wątku. Nie wiem, czy ktoś ma w ogóle do niej tu kontakt i mógłby Cię pokierowac. Ale może na pierwszych stronach wątku coś byłoby napisane? Aga chyba brała jakieś tabletki, bo była cieniem samej siebie. Chyba na tę sama przypadłość cierpiała księżna Kate, więc jesli kontakt z Agą będzie niemozliwy trzeba będzie skontaktować się z pałacem Buckingham.
Lunaris, Lusesita, summer86, ibishka, frezyjciada, Fozzie Bear, Jeżowa, Minnie89, Izape_91, Rucola, Cabrera lubią tę wiadomość
-
ANNA S
pliiiiiz
bo dzieci pobudzę ze śmiechu
(choć Staszek już zaczyna swój maraton od 21 dwie pobudki zaliczył)
-
Dzięki dziewczyny 💗
Choć właśnie nogi założone jedna na drugą raczej ;p Nina nam cała rozkraczona pozowała 😂
Ale zobaczymy, też lekarz mówił że częściej są błędy właśnie z dziewczynki na chłopaka (bo mają małe siusiaki - słowa pana doktora 😂), ale tak mu tam ten wyrostek wyglądał. Próbuje się do tej myśli przyzwyczaić bo miałam przeczucie na dziewczynkę jednak..!
Sliweczka jak tam? Noc przespana?
Frez na wątku wrześniowym właśnie dwie dziewczyny wyszły ze szpitala po nawadnianiu i dostały torecan czopki, podobno pomagają właśnie.
Trzymam kciuki żeby die obyło bez szpitala, ale sama w razie czego wiesz że to dla Waszego dobra jakby trzeba było! Żałuje że bliżej nie mieszkaszmam sąsiada pielęgniarza który i w domu kroplówkę podłączy jak potrzeba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 06:28
-
Pilik, cudowne maleństwo
jak ten czas leci bardzo bardzo szybko. Przecież dopiero co @ dostałaś a potem sikancem pochwalilas się
niesamowite
Sliweczka, coś czuję, że już tulisz swojego synka. Mam nadzieję, że zdążyłaś do szpitala. -
nick nieaktualnyKurcze Śliweczka już myślałam, że tulicie się z Piotrusiem... Ehhhh... Ale już bliżej niż dalej!!
Pilik no wiem, że to dla dobra.... Na razie wypiłam szklankę wody i próbuje jej nie zwrócić. Najgorsze, że mąż wyjechał na trzy dni najprawdopodobniej i jestem sama z chłopcami. Starszak zostaje w domu, bo obudził się z mokrym kaszlem i stanem podgorączkowym. Więc muszę jakoś wziąć się w garść...