Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
haha 😂 dobra jak ogarnę to zmienię. Mnie ostatnio pokazuje dobrze i myślałam, że wszystkim tak 😂
Edit. Dobra jest. Niech będzie 16+4 , z prenatalnych tak mam w sumie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 13:51
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, w większości przychodni są porady telefoniczne lub online, może jakiś rozgarnięty lekarz doradzi coś dozwolonego przy kp.
pilik, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wklejam Ci z innego forum post koleżanki sprzed kilku dni apropo tego co jej akurat pomogło na ból ucha. Dodatkowo z domowych sposobów - zakraplanie swoim mlekiem, wacik z amolem, geranium do ucha.
Z apteki bez recepty OTOTALGIN 4x 4 krople
Ibuprom co 4, ... 5 h
I przede wszystkim ‼...
Mimo ibupromu i kropli bolało jak diabli wtedy mój najstarszy przyniósł mi ZAGRZANĄ w gorącej wodzie ściereczkę. Dziewczyny... przyłożyłam i dosłownie nie doliczyłam do trzech, jak ręką odjął❗po 5 h zaczęło kłóć znowu i natychmiast po okladzie przestało. Tylko trzeba odczekać aż samo ostygnie ewentualnie dla pewności mieć jeszcze jeden żeby to dłuższą chwilę było w ciepłym. Nad ranem poszłam po nowy i też zaraz przeszło. Więc kropelki+ Ibuprom +CIEPŁY OKŁAD ❗i gorąca herbatka... rozgrzać też od środkaKaczorka lubi tę wiadomość
-
Fozzie to Ty rozpoczęłaś pracę i się nam nie chwalisz? Nieładnie
Tu trzeba wszystko raportować
Cudownie wyglądają te Twoje dzieciaczki.
Pilik, jaki piękny ciążowy brzuszek. Jak ten czas leci, Ninka panienka a Ty na połówkowe zaraz będziesz lecieć. Niesamowite!
Jeżowa cieszę się, że zmiana pracy okazała się strzałem w 10. Home office... no to wspólne eksperymentowanie z Agatką Cię czeka?
Kaczorka Współczuję kumulacji. Mam nadzieję, że zęby szybko przestaną doskwierać.Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Pilik pięknie wyglądasz, a brzuszek już duzy. A Ninka ślicznotka! 💕💕♥️Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Justyna, przy dwójce po powrocie z pracy taki mlyn,że wiesz jak jest 🙈 dokładając do tego koronapanike , to siedzę codziennie i wekuje co się da 🙈
Kaczorka, jak będzie potrzeba to daj znać, podeślę Ci jakieś krople, Mam chyba dicortinefWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 21:04
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Fozzie, to może masz jakiś nowy przepis na weki?
Twój sos pomidorowy to u nas hitA ja kiepska kucharka jestem więc tym bardziej mąż zadowolony.
-
Jeżowa wrote:
Rucola!!! A co to ja widzę na miesięcznym testowaniu?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola napewno nic nie ma?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Rucola wrote:Hehehe to jakieś mojej irracjonalne siki z 6dpo ale dziś już biel więc to raczej wadliwy test niestety
Ale jeszcze nic straconego! Przecież sama wiesz że testowałaś turbo wcześnie. Trzymam kciuki dalej.
Justyna na szczęście w domu nie muszę robić żadnych reakcji chemicznychbędę tłumaczyła dokumentację tylko
pilik lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Rucola przypomnę, że mi pierwszy test wyszedł w 30dc z Filipkiem
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane :* ja mam dziś 24dc ale 7dpo więc dzień cyklu tu jest raczej bez znaczenia
jest jeszcze bardzo wcześnie, wczorajszy cień dał mi nadzieję, dzisiejszy brak cienia mi ją zabrał więc jestem powiedzmy na zero
Oczywiście sikam codziennie rano! Jak tylko będzie się czym pochwalić to dam znać!! Ja ogólnie jestem szczęśliwa, ze zwykła intensywna suplementacja doprowadziła do sytuacji, kiedy owulację mam 17dc i stąd też moje duże nadzieje... Ale przecież większość dziewczyn ma regularne cykle a mają problemy z zajściem.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021