Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ktoś pytał o listę ciężarówek.
6.04.2020 - nowa na dzielni - syn
30.05.2020 - Izape_91 - córka Zosia
sierpień/wrzesień - Pilik
październik - Frez
październik/listopad - JustynaG
Czy o kimś zapomniałam?
Nowa Ty nie zapominaj, że jak ciąża jest donoszona to należy raportować nam tu każdy dzieńByśmy były w gotowości z kciukami!
Izape_91, Jeżowa, nowa na dzielni, Madzik34, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Śliweczka - nam kurtka z zeszłego roku stykła
rozmiar 92. W tamtym roku była do kolan a w tym tak akurat. Ale dobrze, że wiosna idzie, bo zaczyna się robić mała. Chociaż pewnie z H&M byłaby jeszcze dobra 😉
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
JustynaG u mnie 4.09 planowo.
Wkurzam się że nie mam potwierdzenia co do płci bo nie wiem jak mówić do tego małego łobuza (a jak to chłopiec to nawet pomysłu na imię nie mam i nic co testuje mi się nie podoba 🙈)
O rany, chyba misze kupić kurtkę wiosenna. Nina ma taką na styl z jesieni, uwielbia ją, ale noo ona przy mała 🙈 -
nick nieaktualny
-
Pilik, pewnie na połówkowych będziesz wiedziała na 100%
A tymczasem możesz się rozglądać za męskimi imionami. Może coś Ci wpadnie w oko.
Jeśli u nas okazałaby się dziewczynka to moimi faworytami jest Izka i Marta. Bardzo podoba mi się również Ewka ale ze względów rodzinnych u nas odpada.
A chłopiec? No nie mam pojęcia. Podoba mi się Janek ale to tak popularne imię. Z drugiej strony Ania i Jaś. Pasowałby taki duet.
Frez, a przypomnij jakie imię chciał Twój emek dla chłopaka?
A masz jakieś typy dla dziewczynki. -
nick nieaktualnyJustyna dla dziewczynki podoba mi się duuuużo imion, tylko eMkowi żadne😂 dla mnie wymóg podstawowy ma być niezagraniczne, z dala od pierwszej pięćdziesiątki najczęściej nadawanych imion🤣 podoba mi się Antonina, ale jest taaaaaak popularne, że odpada, podobnie Adrianna, Barbara😍, Stanisława-obie nasze babcie tak się nazywają, Marianna-Mania no piękne, tylko tak ma na imię znienawidzona ciotka eMka i w życiu się na to nie zgodzi.
A dla chłopaka to on od daaaawna chce Szczepan 🤦 -
Świetne te hamaki! Ciekawe czy u nas by to przeszło... Tylko gdzie ja mam chustę?
Justyna Jaś to piękne imię i faktycznie duecik Ania i Jaś brzmiałby wspaniale
Pilik w sumie to już bliżej niż dalej jeśli chodzi o określenie płci, więc obyś się dowiedziała i mogła zacząć dumać nad imieniema dla kolejnej dziewczynki jakie masz pomysły?
Frez a Adrianna to teraz popularne imię? Bo jak byłam w ciąży to też rozważałam i wydawało mi się, że na listach było dalekoooo.
Ja wiem, że jak doczekam się synka to będzie Tymek i koniec kropka, ale druga dziewczynka? To będzie dopiero burza mózgów... Już z Agatką były problemy to teraz nawet wolę nie myśleć.
Ekscytująca w porody końcówka roku się nam szykujemoże ktoś jeszcze dołączy? mam taką nadzieję że np. Rucola
Śliweczka to ja bym Ci zdecydowanie źle doradziła, bo Agata teraz nosi 92 😂 w nic mniejszego nie wchodzi jej bebzolek 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 19:34
-
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Hej, ktoś pytał o listę ciężarówek.
sierpień/wrzesień - Pilik
październik - Frez
październik/listopad - JustynaG
Czy o kimś zapomniałam?
Jeżowa nie wiem czy Adrianna jest teraz na topie ale u nas będzie właśnie Ada, może dlatego że żadnej nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 20:00
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa bardzo Ci dziękuję ale ja aktualnie trochę podupadlam na duchu. Nie chciałabym widzieć tej kreski którą zobaczyłam tak wcześnie i w sumie dalej sobie na nią patrzę na teście. Jakoś tak wiary mi brak, ale mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie. A Wy kiedy wracacie do gry??
Frez ja cały czas pamiętam tego Szczepana :p i między innymi dlatego życzę Ci teraz córki, choć głęboko wierzę że jeśli byś się nie zgodziła na Szczepana to musielibyście znaleźć jakiś wspólny typ:)
Justyna chrześniak mojego emka to Jaś, łobuz jakich mało więc się zastanów#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
No to aktualizuję listę ciężarówek
8.07.2020 - Cheresta - córka Ada
4.09.2020 - Pilik
połowa września - Ewela91
październik - Frez
4.11.2020 - JustynaG
listopad/grudzień - Ochmanka
grudzień - Jeżowa
Cheresta Jak mogłam o Tobie zapomnieć... ale już to naprawiłam
Śliweczka hahaha Hana ma bebzol bo to pijak i żarłok? no to mogłyby sobie rączki podać z Anką. Jak na nią czasami patrzę to się zastanawiam czy z tym dzieckiem wszystko ok... bo brzuch ma taki, jakby to ona w ciąży była a nie ja
Rucola,Frez ale to ja tak z tym Jankiem rzuciłam. Przede wszystkim z emkiem na ten temat nie rozmawiałam a druga sprawa - to ja nie wiem kto w tym moim brzuchu siedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 17:51
sliweczka92, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik, mi jakoś pod względem kryterium, które wymieniałaś przy Nince pasuje Bruno
Frez, w takim razie życzę Ci tych falbanek i różów. Imie dla dorosłego w porządku, ale jako dziecko maluch mógłby mieć sporo żartów ze strony rówieśników.
Gdybym kiedykolwiek miała mieć drugie dziecko i byłby to chłopiec, na 90% byłby to Paweł. Ale Ania miała być Kornelią, Lidką lub Natalią, zatem pewnie wyszłoby w praniuAle Lidia nadal mi się bardzo podoba.
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość