Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny 😘Szczerze powiedziawszy, to chyba wole siebie z brzuchem niz bez , ale troche tesknie za jeansami sprzed ciąży 😉
Znacie jakies miejsce gdzie mozna kupic termometr bezdotykowy? 🤔 Mialam w koszyku jakis tydzien przed pandemia i glupia nie zamowilam... To teraz mam.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, ale Ty jesteś laska! Ale petarda!
Współczuję wszelkich stresów związanych z pracą emka. Mam nadzieję, że sytuacja się wyklaruje.
Jedyne co teraz możecie, to cieszyć się wspólnymi 2 tygodniami, które możecie spędzić razem.
Termometr może znajdziesz na Allegro? Każdy ma teraz darmowego smarta
W ciąży z Anią czułam się atrakcyjnie. A teraz... Ogólnie źle mi samej z sobą. Czekam na czas w którym znów będę się czuła dobrze w swoim ciele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 09:56
-
Justyna dlaczego? z tego co kojarzę ze zdjęc to też laska jestes!
Ja jestem trochę przerażona bo po odstawieniu Ani mi kg wracają....serio. Jem tak jak do tej pory.
W ogóle dzisiaj zrobilam muffiny które tutaj ostatnio polecała Minnie i kurde są super , moje dziecko je już trzecią...Minnie89, Rucola lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Justyna dlaczego? z tego co kojarzę ze zdjęc to też laska jestes!
Ja jestem trochę przerażona bo po odstawieniu Ani mi kg wracają....serio. Jem tak jak do tej pory.
W ogóle dzisiaj zrobilam muffiny które tutaj ostatnio polecała Minnie i kurde są super , moje dziecko je już trzecią...on niestety nic ostatnio nie je... co nie zmienia faktu, ze sa pyszne!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola może to są faktycznie te zęby. Muffinki mega, myślę ze zamiast jabłek następny raz spróbuję zblendować gruszki
Polecam z tego samego bloga również te kulki. U nas mają zdecydowanie wzięcie ;p
https://mamaalergikagotuje.pl/pralinki-kokosowe-z-ciecierzycy-weganskie-bezglutenowe/Rucola lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Izabelko bardzo Ci dziękuję :* Bardzo chciałabym przejąć po Tobie brzuszek! Wygladasz przecudnie. Co do emka to rozumiem stres i obawy, ale wierze, ze wkrótce wszystko się unormuje, przecież nie mogą wszystkich zwolnić bo gospodarka padnie.
Cheresta piękna Ada!
Pilik gratuluję odstawienia! Jak Ninka zaakceptowała butelkę? na luzie czy na poczatku była walka? Które mleko podajesz? w jakiej temperaturze?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Piękna dziś pogoda.Od rana otwarty taras i grzejemy się na słoneczku. Jak miło!
Upiekłam placek z jabłkami i mi wyszedł, co mnie bardzo cieszy.
Ale zobaczyłam dziś na forum przepis od Frez na chlebek i tak mi się zamarzył taki bochenek. Ale nie upiekę bo nie mam składników a nie chce mi się iść do sklepu.
Pilik, gratuluję odstawieniaPlanuję niebawem przerzucić Anię z mleka modyfikowanego na napój owsiany. Zobaczymy czy zaakceptuje.
Mam wrażenie, że za dużo zmian jej ostatnio fundujemy.
Verita, to chyba skomplikowane. Przede wszystkim to siedzi w mojej głowie. Przez mdłości i wymioty jestem taka przeżuta. Do tego, od kiedy straciłam mleko to straciłam też biust. Z dnia na dzień wygląda coraz gorzej, co też ma wpływ na moje poczucie kobiecości.Czekam na ten czas gdy nabiorę krągłości ciążowych
Cheresta, piękna Ada!
Frez, melduj się po wizycie!
-
nick nieaktualnyZ Dzidzią wszystko ok, moja szyjka też ok, przepływy książkowe. Dzieciątko ma już 6cm
najprawdopodobniej chłopiec....🤦 Tak obstawiała gin, ale dała 70% bo ponoć ciut wcześnie na 100% pewność....
Na razie staram się poukładać to sobie w głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 14:32
pilik, Lena21, Yoselyn82, Minnie89, Ania_1003, Cheresta, summer86, JustynaG, Izape_91, nowa na dzielni, moniśka..., sliweczka92, Kaczorka, Cabrera, Anna Stesia, Rucola, Lunaris, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Frez śliczności
moja kuzynka jest mamą 3 chłopaków i są taką cudną rodzinka !
Iza wyglądasz bosko ! Jak z reklamy dla kobiet w ciążyja szczerze mówiąc czułam się dużo lepiej ze swoim ciałem w ciąży niż teraz :p dużo zdrówka, a koroną nie martw się na zapas, dbajcie o siebie
Cheresta super Ada
Justyna nawet nie mów o biuście, mój po kp z Franiem po prostu wyparował :o dobrze, że są push upy, bo teraz pewnie tez tak będzie
Pilik super, że się udało jeśli tak jest dla Was lepiej :* ja i tak jestem w szoku jak długo dziewczyny wszystkie karmicie i pełna podziwu, ja to chyba jednak jestem jakaś inna :p
My dziś spędzamy miły dzień w komplecie, lubię takie soboty i Wam wszystkim życzę miłego weekendu :* -
Mii ale ślicznotka Zosia 😀
Cheresta piękna twoja corcia a imię śliczne 😜
Iza wyglądasz super, brzuszek pięknie rośnie. Ale Sid rozmarzylam 💕
Frez ale maluszek cudny i jaki już duzy 😀
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lena, ja dla tego biustu to bym mogła karmić do 18nastki :p
Żeby nie było, że karmienie to tylko profity dla dziecka
Frez, to teraz myśl jak tu męża namówić by to nie był Szczepannajważniejsze, że dzieciątko zdrowo rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 16:27
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Ojej, czyli zapowiada się kolejny chłopaczek? Też będzie super
. Będzie z chłopaków super drużyna
Przepraszam ze za dużo nie napisze ale jestem jakaś strasznie wypompowana. Mam na zmianę skoki energii i totalna niemoc. W każdym razie w dwupaku się melduje
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Rucola Ninka pije napój owsiany z biedronki z tej serii go vege. Smakowo i składowo jest bardzo w porządku.
Dietetyczka ostatnio mi poleciła sojowe alpro junior, Podobno składowo najlepsze jakie może być po kp/mm, ale mamy zapas owsianego i nie testowałam póki co.
Frez to co, będzie do skutku? 🙈
Iza wow, ale wyglądasz! Współczuje stresów
Strasznie ciężki czas dla wielu osób...
Rucola a jak w Twojej branży? U nas wszyscy dookoła pozamykali gabinety... -
Frez bardzo się cieszę że dzidzia zdrowa - to zawsze najważniejsze info
jestem pewien że bez względu na płeć będziesz najszczęśliwszą mamą trójki kurczaczków
-
Frez sliczne dzieciątko😍 niezależnie czy chłopiec czy dziewczynka oby zdrowo rosło
Iza super wyglądasz 😉 i doskonale Cię rozumiem, że denerwujesz się jak to wszystko się ułoży. Mi zabrali szkole rodzenia i jestem troszkę spanikowana, bo jednak liczylam, że sporo się tam dowiem i nastawie się pozytywnie na poród. Na szczęście eMek pracuje normalnie, zamówień im nie brakuje. Ma umowę do końca czerwca więc wolałabym, żeby nie mieli przestoju, bo w razie problemów finansowych w firmie on poleci jako pierwszy 😕 -
Frez najważniejsze, że dziecko zdrowe. Mi w drugiej ciąży też na początku mówili, ze raczej chłopak, dopiero na polowkowych wyszła 100% dziewczynka.
Nawet jak będzie chłopak będziesz mieć swoją rodzinkę.pl będziesz królową
Verita i Pilik super, że macie odstawienie za sobą. Ja miałam teoretycznie niedługo po nowym roku, a karmię do tej pory i wcale nie idzie to ku końcowi. A jak z drzemka w ciągu dnia? Nie wyobrażam sobie usypiania Uli bez cycusia. Chociaż ostatnio i tak spi mi tylko na rękach 🙈Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Frez, ale śliczności!!
Szczepanek!!
A tak na serio to z płcią to wiadomo, że jeszcze na stówę nie wiadomo, więc uszy do góry! Może do połówkowych sobie wszystko też poukładasz, bo przecież nie na wszystko mamy wpływ. Ale tylko jako anegdotę powiem Ci, że znam babeczkę, co urodziła 10 chłopaków, dopiero jedenasta trafiła jej się dziewczynka. I na tym zaprzestali produkcji. Gdyby mi ktoś o tym opowiedział, tobym nie uwierzyła, ale tutaj znam ten przypadek osobiście. Wszyscy zresztą wielkie chłopy i naprawdę nie mam pojęcia, jak tam wyglądają zakupy spożywcze lub gotowanie.
Iza, Twój brzuszek wygląda tak, jakbyś sobie piłeczkę schowała pod bluzkę. Mała szaleje?Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Agulineczka z drzemkami wiele nie podpowiem bo to nasza zmora odkąd odstawiłam... slania się ze zmęczenia od 10/11 (wstaje przed 5), a zasypia (choć może lepsze słowo - pada) koło 13/14. Na początku walczyłam, usypiałam na różne sposoby, czasami się udaje w hamaku, ale najczęściej już ją zostawiam i zajmuje do momentu całkowitego zmęczenia, wtedy prawie sama zasypia, a ja ją chwile przytulam albo daje butelkę i kładę się obok. Wczoraj i przedwczoraj walczyła strasznie, bo przecież nie jest śpiąca, więc zrobiłam w końcu obiad i jak tylko siadła do fotelika i zjadła dwa kęsy to zaczęła odlatywać 🙈 wtedy jej starcza przeniesienie do sypialni praktycznie 😂.
Nooo ale z plusów ostatnio w dzień potrafi spać dwie godziny, co się jej wcześniej nie zdarzało.
No i dużo lepiej śpi w nocy (jak jej nie męczą zęby to budzi się najczęściej raz).
Cheresta, a nie myślałaś o jakiejś opcji przygotowania do porodu on line? Są teraz kręgi dla kobiet i szkoły rodzenia, które ratują się żeby przetrwać ten czas i właśnie robią opcje zajęć online (choć wiadomo, że to płatna opcja niestety)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 01:18
-
Frez gratulacje! Pomysł sobie będziesz jak królowa w otoczeniu synów i męża
a tak na poważnie ja zawsze chciałam mieć 3 synów. Mój mąż ma dwóch braci, wesoło miała z nimi teściowa :p
Agulineczka u nas w zasadzie pierwszy tydzień usypial mąż do drzemek też i bujał na rękach po czym zasypiała.
U mnie zasypia też bez problemu na rękach bądź 2 razy zdarzyło mi się dosłownie odłożyć ją do łóżeczka, chwilę pogłaskać i sama zasnęła. No i podobnie jak u Pilik drzemki trwają ok 2h co wcześniej było nierealne. Drzemki ma regularne od 12 do zazwyczaj 14.
Sen nocny z jedną tylko pobudka na wodę, a dziś np spala od 20 do 6.20 czyli starej 5.20 wzięłam ja do nas i jeszcze śpi.
My nie podajemy żadnego mleka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 07:22
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualnyJa to raczej widzę, że będę służącą czterech samców, na obiad będzie potrzebne pół prosiaka, a chleb będę kupować na kilogramy. Tony ubrań zbierane po mieszkaniu, rozcięte łuki brwiowe, wezwania do szkoły i liga mistrzów.....
Szukam sobie spa.... Przynajmniej dwa dni!
🤦Lunaris lubi tę wiadomość