Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik jakie tycie warkoczyki 😍 muszę mojemu szogunowi spróbować zrobić. Imię macie piękne dla synka, nie wierzę że czas tak szybko leci, nim się obejrzymy to Ninka będzie tulić braciszka
Kaczorka jak się czuje Oleńka? Gorączka ustępuje?
Justyna, Jeżowa jak się czujecie? Mam nadzieję, że po weekendzie lepiej i odpoczęłyście.
Izape to teraz będziesz się nam meldować codziennie pięknie wyglądasz !
Yoselyn buziaki dla Michałka
My prosimy o małe kciuki jutro, po 3 miesiącach mamy wizytę u rodzinnego, szczepienie i przy okazji będzie odsłuchiwać serduszko czy nie jest gorzej. Spokojnego wieczoru !sliweczka92, Kaczorka, Jeżowa, pilik, admiralka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Luna - gorączka jeszcze dziś rano była a od tamtej pory spokój. Ale za to jakieś czerwone plamki na głowie dostała..
Zastanawiałam się nad tą 3-dniówką, ale tam ponoć wysypka na tułowiu głównie. A u nas głowa.
Chyba zaraz pójdę się rozejrzeć na forum, bo aż ciekawa jestem co to za tajemnicza osoba będzie miała drugiego bobasa 🙂
A powiedzcie mi - Aluśka ma na pośladkach jakieś czerwone, chropowate plamy. To może być AZS? Kilka dni temu były dość małe a dziś jak spojrzałam to jakoś tak się więcej tego zrobiło.. -
Luna, mocne kciuki za jutro!
Kaczorka, u nas przy 3-dniówce była spora wysypka na twarzy, na ciele dużo mniej i młoda własnie ją w maju przechodziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 23:12
Kaczorka, Lunaaa lubią tę wiadomość
-
Summer - to może u nas było to samo. Na głowie takie czerwone plamki. Najwięcej w okolicy włosów, bo na samej twarzy już nie. Na tułowiu chyba też coś ma, ale takie blade. Trzeba się mocno przyjrzeć.
Nie mam pojęcia skąd to.. Byliśmy w środę na szczepieniu i wieczorem już miała temperaturę. Ten wirus tak szybko atakuje?
No i ciekawe czy Ali nie złapie. A 18.05. mamy szczepienie na meningokoki..
A i chyba śledztwo zakończyłam sukcesem 🙂 -
Luna kciuki będziemy zaciskać!
Kaczorka Nina też miała głównie na głowie no i w sumie wysypka największa była dzień po gorączce więc jak trzydniówka to prawdopodobnie jeszcze dosypie zanim zejdzie.
Co do AZS dziewczyny zawsze mówią że to strasznie swędzi, drapie się Ala?
A ja nie ogarniam bo nie znalazłam kto to może być 🙈😂Lunaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Luna kciuki najmocniejsze dla Was jutro ❤️
Kaczorka jak taka "bezobjawowa" gorączka to myślę, że trzydniówka jest bardzo prawdopodobna, nie wszystkie dzieci muszą być obsypane od góry do dołu - u nas były plecki i uda. Zwłaszcza, jeśli gorączka też zniknęła "jak ręką odjął"
Oczywiście też zrobiłam śledztwo, Agulineczka dałaś roboty wszystkim detektywom-amatorom 😂Lunaaa, sliweczka92, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
sliweczka92 wrote:Kurczę, ja też musiałam przeprowadzić małe śledztwo i się udało. Ale super.
Lunka, kciuki za Zuzinka!
A na ktorym forum. To też poszukam. 🤣😂Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Admiralka piękne zdjęcia! I już powoli z górki ♥️ super wyglądasz
Iza piękny brzuszek. Super wyglądasz . Gratuluję ciąży donoszonej 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 07:08
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos, specjalnie dla Ciebie
Uwaga! Spojler psujący zabawę detektywom amatorom jeśli nie chcesz, nie czytaj.
Wskazówka nr 1: Fioletowa strona
No dobra, dla tych co czasu nie mają wertować..
Wskazówka nr 2: Nowy rok, nowe wspaniałościWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 07:44
Yoselyn82, Minnie89, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Yos, specjalnie dla Ciebie
Uwaga! Spojler psujący zabawę detektywom amatorom jeśli nie chcesz, nie czytaj.
Wskazówka nr 1: Fioletowa strona
No dobra, dla tych co czasu nie mają wertować..
Wskazówka nr 2: Nowy rok, nowe wspaniałości
Aaa chyba wiem o kogo chodzi 💕Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Myślę, że dziewczyny,które nie udzielały się tu jakiś czas ... wstydzą się przyjść znienacka i powiedzieć "jestem w ciąży". A przecież niepotrzebnie. Ciąże, porody, trudy macierzyństwa. Dzięki temu ten wątek nadal trwa.
-
Kaczorka AZS swędzi jak jasna cholera, a pupa to takie miejsce, gdzie łatwo o podrażnienia. U nas AZS wychodzi na rękach, nogach, w zgięciach, dłoniach, plecach, na twarzy, uszy. Właśnie chciałam pytać jak dziś Ola, czyli choroba prawie za Wami
Zuzu dzielnie zniosła szczepienie, obowiązkowe mamy na dłuższy czas za sobą. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Szczegółowo omówił ze mną wyniki badania kardiologicznego z lutego, wyjaśnił więcej niż tamta kardiolog, z resztą kiepska była tamta wizyta. Wszystko już rozumiem, muszę znaleźć gdzieś prywatnie holter, w przychodni nie ma holtera ekg, a tam gdzie miałam umówiony jeszcze nie robią. Raczej nie ma szans, że otwór owalny sam się zamknie, ale też nie powinien się powiększać. Jeśli zostanie tak jak jest to na podstawie wyniki echo stwierdził, że prawdopodobnie kardiolog skieruje nas na zabieg zamknięcia, tak by Zuza miała lepszy komfort życia. Kontrolę u kardiologa mamy w wieku 2 lat. Muszę to przetrawić. Cieszę się, że wiem i rozumiem o wiele więcej niż do tej pory, ale też martwię się bardzo. Miałam nadzieję, że żadnego zabiegu nie będzie. Osłuchowo bez zmian, szmery są słyszalne tak samo jak w grudniu (wtedy też była u tego lekarza)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 16:02
Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
-
Luna cieszę się, że lekarz wszystko Ci dokładnie wytłumaczył. Rozumiem, że się stresujesz wizją zabiegu, to w końcu serduszko, sama bym drżała na samą myśl. Ale jeśli to może dać Zuzi bardziej komfortowe życie to na pewno warto. Cieszę się że dobrze zniosła szczepienie, dzielna dziewczynka
Kaczorka tak jak wczoraj pisałam - przy takiej gorączce to trzydniówka to super diagnoza bo wiadomo że już najgorsze zdecydowanie za wami Alusia nie złapała? -
Luna - dobre jest to, że chociaż wiesz co i jak. Mam nadzieję, że wszystko teraz potoczy się jak najlepiej dla Was.
Szkoda, że nie uda się uniknąć zabiegu.. Ale jeśli to ma pomóc Zuzi to pewnie warto się chwilę przemęczyć.
Jeżowa - póki co Aluśka nie ma gorączki. Nie wiem jak szybko mogą wystąpić objawy.
W ogóle nie mam pojęcia skąd u Olki się on wziął. Nigdzie nie łazimy. W środę byłam z nią tylko na szczepieniu i już tego samego dnia na wieczór zaczęła gorączkować. Aż taki szybki by był ten wirus?
Za to dziś młoda była nie do zniesienia.. Cały dzień jęki i płacz.. Ma jednego zęba i mnie nim gryzie. W ogóle jakoś apetyt jej odebrało. Umęczyłyśmy się strasznie. -
Kaczorka nie mam pojęcia jak szybko ten wirus może działać, ale wiesz, ktokolwiek z domu mógł gdzieś go napotkać i przynieść a Ola tylko zachorowała. Trzymam kciuki by Alusię ominęło
Ja byłam dzisiaj na wizycie i przedstawiam 1,4cm człowieka ❤️
Rucola, JustynaG, Minnie89, sliweczka92, Cheresta, moniśka..., pilik, Izape_91, Yoselyn82, Kaczorka, Cabrera, Niercierpliwa v2.0, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość