Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Pilik a Ninka sama zdejmuje majteczki i siada czy woła?
) i zaciąga mnie do nocnika. Raz nie usłyszałam od razu, jak przyszłam to już się posikała w spodnie, ale siedząc na nocniku 🙈
A ja dzisiaj obchodzę swoje 30 urodziny 😱...Jeżowa, Yoselyn82, Minnie89, JustynaG, Rucola, Anna Stesia, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Pilik wszystkiego najlepszego! Fajną masz datę urodzin (pewnie stwierdzam to już trzeci rok z rzędu haha)
Naprawdę niesamowicie ten czas leci, ledwo co naszym dzieciom kupy mleczne przebierałyśmy kilka razy dziennie, a tu już niektóre wołają na nocnik 😭 gratulacje dzieciaczki, tylko czemu tak szybko rośniecie?
U nas dzisiaj trudny dzień. Koło południa miałam ogromny krwotok, chlusnęło tak, że prawie zemdlałam z przerażenia. Pożegnałam się z maluszkiem, opłakałam bardzo bardzo, pojechaliśmy do lekarza - ja żeby usłyszeć wyrok, mąż jeszcze z nadzieją. I jakimś cudem ten mały człowiek ma się całkowicie idealnie. Potem prawie zemdlałam drugi raz, ale z ulgi, jak lekarz powiedział, że serduszko bije. Nawet chwilkę posłuchałam tego cudownego dźwięku. Mam 3,6cm człowieka pod sercem, ale teraz już nigdy nie zaznam spokoju w tej ciąży.
Mam nadzieję, że Wasze Dni Matki były spokojniejsze. Najlepsze życzenia -
pilik wrote:Sama nie umie jeszcze ściągnąć spodni, ale woła za każdym razem. Długo było „mama, nocnik, sibko!” A teraz mówi że chce siku/bąka (na kupę jej się tak umyslilo i mówi
) i zaciąga mnie do nocnika. Raz nie usłyszałam od razu, jak przyszłam to już się posikała w spodnie, ale siedząc na nocniku 🙈
A ja dzisiaj obchodzę swoje 30 urodziny 😱...
Wszystkiego najlepszego 💯💯🎂🍰🍾Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa, aż mi puls przyspieszyl jak to przeczytałam! Całe szczęście, że maluch dzielnie się trzyma. A lekarz mówił dlaczego to się mogło stać?
Pilik - stooo lat! Ja tam sobie chwalę życie po 30, jako kobieta nigdy nie czułam się lepiej w swojej skórze
Kochane, również wpadłam złożyć Wam życzenia z okazji naszego święta. Jeszcze chwila i niektóre maluchy same nam to powiedzą -
Dziewczyny wszystkiego najlepszego :*
Pilik sto lat! Ale mamie prezent zrobilas 😄
Jezowa pewnie mialas jakiegos krwiaczka, cale szczescie ze wszystko ok z malenstwem. Wspolczuje Ci wrazen
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jeżowa całe szczęście że z maluszkiem wszystko dobrze. Musiałaś najeść się strachu. Mam nadzieję że teraz będzie tylko dobrze. Trzymam kciuki za was! 💕Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa 😱 dobrze, że wszystko ok z malenstwem. Ja bym chyba umarła z niepokoju. Jak się teraz czujesz?
Pilik wszystkiego najlepszego 🎂🍾💯
Iza tak miałam na myśli, że może dziś Zosia się ruszy w taką fajną datę. No ale może dzień dziecka sobie wybierze, kto wie 😉 -
Dobry wieczór Dziewczyny!!!! Wszystkie Mamy! Mam nadzieję wszystkie szczęśliwe mamy
Pilik Wszystkiego Najlepszego! przede wszystkim dużo zdrowia a także sprawnego porodu, przyjemnego połogui samych pięknych dni!!!
Jeżowa ogromnie Ci współczuję tego co przeżyłaśNawet nie chcę sobie tego wyobrażać
Swoją drogą Twoja ciąża mija mi bardzo szybko. A moze masz jakąś foteczkę? zdjęcia z tego okresu są takie rozczulające....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jeżowa, bardzo Ci współczuję tego stresu i aż za dobrze wiem, co przeżyłaś - u nas też było mniej więcej w podobnym okresie krwawienie i szybka wizyta u lekarza, a przed nią morze łez. Dobrze, że z misiem haribo wszystko w porządku i niech sobie spokojniutko rośnie pod Twoim sercem. Przykro mi, że musiałaś coś takiego przeżywac, a już w ogóle, że w Dzień Matki
Pilik, stoooo laaaat! Piękna data urodzinWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 23:04
-
Rucola, sliweczka92, JustynaG, Cheresta, Kaczorka, pilik, Anna Stesia, Minnie89, Yoselyn82, Lunaris, Aga9090. lubią tę wiadomość
-
Jeżowa cholernie mi przykro i z powodu wczorajszej sytuacji i z powodu Twojego samopoczucia. Widać, ze bardzo stresuje Cię ta ciąża od samego początku i nie zamierzam Ci dawać "złotych rad" bo wszystkie wiemy że to bez sensu. Życzę Ci żebyś choć trochę odetchnęła po prenatalnych które już tak niedługo... i w miarę rozwoju ciąży aby strach przeradzał się tylko i wyłacznie w radość z oczekiwania na małego Jeżyka (w ogóle fajne imię dla chłopca Jerzyk, choć wiem, ze Wy macie Tymka).
W temacie Tymków Frez odezwij się! Twoje samopoczucie też mnie bardzo martwi.
Nie tak powinny wyglądac ciążę. Zdecydowanie nie tak. Bojkotuję te "złe" wahania hormonalne!!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jezowa, o matko! Współczuję wczorajszego stresu. Ja też w ostatniej ciąży przez podobny przeszłam. Co prawda, żadnego krwotoku nie było, ale ślady zywej, czerwonej krwi i dość silne skurcze. Jechałam do Wrocławia z mężem żegnając się z ciąża i ryczac. Po dwóch wcześniejszych poronieniach każdy taki widok wywoływał u mnie panikę. Na szczęście na usg niunia miała się całkiem dobrze 😊
Myślę, że odetchniesz trochę po prenatalnych. Ja bynajmniej wtedy poczułam ulgę, choć oczywiście całkiem stres się nie skończył. Przypomnij mi, kiedy masz prenatalne?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jeżowa,bardzo współczuję Ci tego stresu. Najważniejsze,że wszystko w porządku z maluszkiem. I jutro masz chyba podgląd u swojego gina.
Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni straszak, jaki Cię spotkał. -
Jeżowa śliczny dzielny mały człowiek 🙂 trzymamy kciuki za prenatalne
Melduję się po ktg, zapis dobry, chociaż Ada kopała jak kangur. Nie myślałam że to aż tak słychać, jej serduszko biło tak szybko i każdy ruch który ja czułam miał odzwierciedlenie w odglosach pracy maszyny. A usg mi znowu nie zrobił choć ostatnio mówił co innego 🤨 ot uroki wizyt na NFZ. Za to odebrałam wynik posiewu na paciorkowca, ujemny, możemy rodzić 😊Rucola, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Cheresta super, że posiew ujemny i ktg prawidłowe
Justyna miałam mieć jutro wizytę na NFZ, ale lekarz był wczoraj w przychodni i mnie przyjął poza kolejką, więc jutro już nie idę. Mam jeszcze wizytę u mojego "głównego prowadzącego" w przyszłym tygodniu w środę.
Prenatalne mam póki co zarezerwowane na 19 czerwca, ale właśnie po to idę w środę jeszcze, żeby zweryfikować termin prenatalnych.
Rucola wiesz co, już było naprawdę lepiej z moją psychiką w tej ciąży, ale wczorajszy dzień zniwelował wszystkie postępy. Bardzo bym chciała się obudzić, jak już dzidzia zacznie kopać, żebym mogła trochę odetchnąć . Choć prenatalne też na pewno mnie uspokoją. -
Jeżowa, to Ty będziesz mieć pranatalne tego dnia co ja "wizytę połówkową w ramach NFZ"
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Cudowny maluszek. Cieszę się że wszystko jest dobrze. Rosnijcie zdrowo 💕Jeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Mam pytanie czy robić test na covid małemu przed szczepieniem.
Teściowa się upiera bym zrobiła. HmmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️