Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśmy szczepili już trzykrotnie w czasach pandemii i jakoś przez myśl mi nie przeszło, żeby badać Agatka na covid. Ale to oczywiście indywidualne decyzja.
Rucola, Aga9090. lubią tę wiadomość
-
My podobnie jak Jeżowa, mieliśmy 2 szczepienia i testu nie robiliśmy. Nie wiem czy to taka prosta sprawa zrobic na własną rękę ten test..
-
Rucola wrote:Ja właśnie musze umówić Młodego na ospę, szczepicie?
Szczepiliśmy dwa tygodnie temuRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Ja właśnie musze umówić Młodego na ospę, szczepicie?
Szczepiliśmy jedna dawką w grudniu, później zaczęły się choroby a później epidemia. Aktualnie nadrobiliśmy zaległe, pod koniec czerwca może uda się drugą dawkę przeciwko ospie podać. -
Mialam sie meldowac, to melduje, ze rano bylam na IP, skurcze od polnocy, jak byly bardziej regularne co 5 minut to odszedl czop, potem co 10 minut i pojechalismy sprawdzić co sie dzieje. Na ktg skurcze, ale odeslali mnie do domu bo za slabe i jakos im wychodzilo co 6 minut. O 6 rano mialam rozwarcie na 1 palec. Nie spalam nic wiec jak wrocilismy to pospalam ze 2 godziny i teraz ciagle siedze na pilce. Maz dzisiaj zostal w domu, wiec mi razniej, zreszta oboje nie spalismy, to sie nie nadawal. Mała wazy 3 kg. Mam nadzieje ze wieczorem juz sie zaczna porzadne skurcze! Teraz tak roznie... Co 5 co 8 minut...
JustynaG, Cheresta, pilik, GrubAsia, ElfiaKsiężniczka, Lunaris, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, no to teraz powiedz nam chcesz rodzić w weekend czy może jednak w czerwcu?
-
Skuecze nibh coraz mocniejsze, ale nadal co 8-10 minut wiec daleka droga przede mna... Mecze pilke, krece biodrami na skurczu, no niech rosnie.... Jestem strasznie śpiąca, troche podsypiam, mam nadzieje,, ze jeszcze kilka godzin i cos z tego bedzie, bo jak sie cofnie to ja sie zalamie... Od wczoraj mam skurcze.
Rodze w weekend!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 16:11
JustynaG, pilik, GrubAsia, golonat, Lunaris, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
35 tygodniowy brzuchal dobrze pilnowany 😃
Iza a kazali Ci dalej liczyć skurcze i wracać jak będą częściej? Czy rób se pani co chcesz? Niedługo mnie to czeka i nie wiem jak to wygląda 🙈Anna Stesia, Yoselyn82, Jeżowa, Minnie89, Izape_91, JustynaG, Rucola, Lunaaa, pilik, Kaczorka, golonat, Lunaris, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Iza trzymam kciuki! Miałam termin na sobotę i dokładnie wtedy urodziłam
Rucola my na ospę nie szczepimy póki co, ale też nie chodzimy nigdzie żeby mogła załapać, teraz musimy zaległe nadrobić, potem chciałam w końcu meningo. Zobaczymy jak się poukłada, zaufam temu co pediatra nam podpowie bo w końcu mamy świetną lekarkę.Rucola lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Mialam sie meldowac, to melduje, ze rano bylam na IP, skurcze od polnocy, jak byly bardziej regularne co 5 minut to odszedl czop, potem co 10 minut i pojechalismy sprawdzić co sie dzieje. Na ktg skurcze, ale odeslali mnie do domu bo za slabe i jakos im wychodzilo co 6 minut. O 6 rano mialam rozwarcie na 1 palec. Nie spalam nic wiec jak wrocilismy to pospalam ze 2 godziny i teraz ciagle siedze na pilce. Maz dzisiaj zostal w domu, wiec mi razniej, zreszta oboje nie spalismy, to sie nie nadawal. Mała wazy 3 kg. Mam nadzieje ze wieczorem juz sie zaczna porzadne skurcze! Teraz tak roznie... Co 5 co 8 minut...
Iza trzymaj się, już niedługo będziesz tulic Zosię ❤️