Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik i ja z kciukami!! Dasz radę ☺️
Poproszę też chociaż o dobre myśli w nasza stronę, bo dzisiaj Chrzciny Zosi, mma nadzieję, że będzie grzeczna i nie da jakiegoś popisu haha :pveritaa, frezyjciada, Cabrera, pilik, Yoselyn82, Suszarka, Jeżowa, Kittinka 3.0, Lunaris, Kaczorka, sliweczka92 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dopiero nadrobiłam,ale kochana Pilik i ja trzymam kciuki!
obym była już nawet z tymi kciukami spóźniona!
-
Dziękuję dziewczyny!
Maluch ze mną 💗
Przed 14 się urodził.
3320g i 53cmFozzie Bear, JustynaG, Kittinka 3.0, olik321, Cabrera, veritaa, frezyjciada, Cheresta, Jeżowa, Patrycja20, KateHawke, Suszarka, Frelciaa, Minnie89, moniśka..., Lunaris, Yoselyn82, summer86, malka, agulineczka, Jedna_z_Wielu, Bajkaaa, Anna Stesia, Morusek, Rucola, Kaczorka, sliweczka92, Cccierpliwa, Elleen lubią tę wiadomość
-
Pilik, gratuluję! W dobrym momencie odświeżyłam stronę
Tulcie się ile tylko możecie. A gdy znajdziesz czas to oczywiście zdaj raport z przebiegu porodu. -
nick nieaktualny
-
Ale mam wyczucie kiedy wejsc na forum 😜 pilik gratulacje dzielna kobieto 🤗
Iza napisz potem jak Zosia przeżyła ten wielki dzień. My poczekamy chyba do Wielkanocy bo za dużo się u nas dzieje -
Pilik ogromne gratulacje!!!
-
Taki okruszek...
Dziękuję dziewczyny!
Poród ciężki, ale chyba lekkich nie ma 🤔 ale najważniejsze że już po i że wyglada na to że z Tytusem wszystko w porządku 💗
Ja bez szwanku całkowicie!
Patrycja20, Cheresta, olik321, moniśka..., Jeżowa, Lunaris, Fozzie Bear, Cabrera, Yoselyn82, summer86, frezyjciada, veritaa, Bajkaaa, JustynaG, Anna Stesia, KateHawke, Morusek, malka, Rucola, Kaczorka, sliweczka92, Cccierpliwa, Kittinka 3.0, Izape_91 lubią tę wiadomość