Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik i ja z kciukami!! Dasz radę ☺️
Poproszę też chociaż o dobre myśli w nasza stronę, bo dzisiaj Chrzciny Zosi, mma nadzieję, że będzie grzeczna i nie da jakiegoś popisu haha :p
veritaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pilik, Yoselyn82, Suszarka, Jeżowa, nick nieaktualny, Lunaris, Kaczorka, sliweczka92 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny!
Maluch ze mną 💗
Przed 14 się urodził.
3320g i 53cm
Fozzie Bear, JustynaG, nick nieaktualny, olik321, nick nieaktualny, veritaa, nick nieaktualny, Cheresta, Jeżowa, Patrycja20, KateHawke, Suszarka, Frelciaa, Minnie89, moniśka..., Lunaris, Yoselyn82, summer86, malka, agulineczka, Jedna_z_Wielu, Bajkaaa, Anna Stesia, Morusek, Rucola, Kaczorka, sliweczka92, Cccierpliwa, Elleen lubią tę wiadomość
-
Pilik, gratuluję! W dobrym momencie odświeżyłam stronę

Tulcie się ile tylko możecie. A gdy znajdziesz czas to oczywiście zdaj raport z przebiegu porodu. -
nick nieaktualny
-
Ale mam wyczucie kiedy wejsc na forum 😜 pilik gratulacje dzielna kobieto 🤗
Iza napisz potem jak Zosia przeżyła ten wielki dzień. My poczekamy chyba do Wielkanocy bo za dużo się u nas dzieje -
Taki okruszek...
Dziękuję dziewczyny!
Poród ciężki, ale chyba lekkich nie ma 🤔 ale najważniejsze że już po i że wyglada na to że z Tytusem wszystko w porządku 💗
Ja bez szwanku całkowicie!
Patrycja20, Cheresta, olik321, moniśka..., Jeżowa, Lunaris, Fozzie Bear, nick nieaktualny, Yoselyn82, summer86, nick nieaktualny, veritaa, Bajkaaa, JustynaG, Anna Stesia, KateHawke, Morusek, malka, Rucola, Kaczorka, sliweczka92, Cccierpliwa, nick nieaktualny, Izape_91 lubią tę wiadomość

obym była już nawet z tymi kciukami spóźniona!