Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się pochwalę prawie donoszonym brzuszkiem https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e8740c1b810.jpg
Tylko jak wrzucam z telefonu to mi obraca...lamka, Lena21, pilik, malka, Malwas, Rucola, Flowwer, Yoselyn82, Maja84, Sarna84, summer86, Jeżowa, blue00, KateHawke, Kaczorka, Barbarka1984, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper brzuszki dziewczyny Ciążowe brzuszki są urocze.
Co do Ashwagandy, to ja uwielbiam jej wielofunkcyjność. To jest adaptogen, czyli pomaga w stanach napięcia i stresu, pomaga w zasypianiu, dodaje energii, poprawia libido i nastrój. Szkoda, że już nie mogę brać
Mam za to wyniki proga 30,9 i tsh 1,76, więc chyba jest na razie okJadranka, olik321, Flowwer, Maja84, Sarna84, Jeżowa, blue00, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c229ff8abfe.jpg
a to mój brzuchol. na razie jestem 4 kg na plusie, ale pocieszam się, ze w cycki też poszłoolik321, Flowwer, summer86, pilik, Yoselyn82, Maja84, Sarna84, malka, Jeżowa, blue00, Lunaris, KateHawke, JustynaG, Kaczorka, Barbarka1984, Emiilka, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kurczę, wszystkie wrzucacie brzuszki, więc i mój się doczekał pierwszego foto (rozmazane bo na szybko).
Na dziś 8-8,5 kg do przodu.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 12:22
Flowwer, Jadranka, Yoselyn82, Maja84, Sarna84, malka, Rucola, Jeżowa, blue00, Lunaris, KateHawke, JustynaG, Kaczorka, Barbarka1984, Emiilka, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Malka, u mnie przygotowania w lesie zarówno jeśli chodzi o porządki jak i gotowanie. Jedynie zakupy mamy ogarnięte.
W planach mam 2 ciasta, sałatkę i jakieś mięsko pieczone dla eMka. Muszę się zaraz zabrać chociaż za część rzeczy, bo się nie wyrobię. -
Sammer nareszcie !!!! A brzuszek wielkości mikro !
Rucola czujesz już ruchy?
Dziewczyny czyli po świętach brzuszki nam się rozrosną ?!!!summer86, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFajne te Wasze brzuszki ja schudłam w nogach, tyłku i na twarzy, a przybieram w cyckach i brzuchu, który powoli zaczyna się zaokrąglac, więc ogólny rachunek póki co mam -2kg po procedurze lub 0kg nie licząc tego co mi przybyło przez stymulacje do ivf.
summer86, olik321, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Flower
Malka ja miałam nic nie robić, ale oczywiście nie umiem tak... i pieke marlenke, sernik i babkę drożdżowa na pewno i myśle o mazurku jeszcze :p
Z konkretów nie wiele - sos tatarski, sos chrzanowy i może się porwę na pasztet z soczewicy.
Rucola, ale Ty zgrabna, piękna!
Summer, mikro brzuszek! Aż się wierzyć nie chce że jesteśmy w podobnym tygodniu :p...Rucola lubi tę wiadomość
-
Pilik, bokiem nie jest jakiś bardzo duży ale patrząc od przodu już tak, jakoś mocno mi w szerz poszło.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/254c7e904c20.jpg
A tu macie mnie slonice hehe nie umiem zrobić by było ładnie prosto tylko tak na boku się układa zdjęciesummer86, Rucola, blue00, Lunaris, KateHawke, JustynaG, Barbarka1984, Sarna84, Emiilka, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Piękne z Was brzuchatki Ale Summer gdzie Twój brzuszek się podział?
Pilik bardzo chętnie bym przygarnęła od Ciebie przepis na ten pasztet.
Ja w tym roku nic nie pichcę na święta, idę na drapane
summer86 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Dziewczyny czyli po świętach brzuszki nam się rozrosną ?!!!
Teraz wrzuciłyśmy wersje brzuszków "przed" a we wtorek będziemy wrzucać brzuszki "po"Flowwer, summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Admirałka, jeszcze chwila i też nam będziesz foty brzuszka wklejać
Bajkaaa, śliczny brzusio! Żadnej słonicy nie widzęRucola lubi tę wiadomość
-
Summer brzuszek malutki! Ale za niedługo pewnie urośnie
Bajka bardzo dobrze wyglądasz, też nie widzę żadnej słonicy!
Rucola cudnie!
Pilik, ale się rozkreciłaś z tym szykowaniem. Ja piekę sernik z polewą malinową, chleb i będę robić jajka faszerowane i pastę z wędzonego pstrąga. Resztę robi mama i teściowa. Zakupy mam już porobione tylko ogarnąć w domu musze jeszcze z rana.summer86, Rucola lubią tę wiadomość