Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja chyba wszystkie wolimy "przed"
Bajka ja bym ci dała po głowie zawsze pisałaś że masz nadwagę a ja widzę "normalną" zgrabną dziewczynę w ciąży ♡ Ile musiałyśmy walczyć ile wypłakać, sterte leków, zastrzykow, zabiegów przejść by się tak cieszyć naszymi brzuszkami.
Admiralka już twój brzuszek rośnie
Właśnie moja siostra przywiozła 5 kartonów z wyprawka mam m.i. podgrzewacz, 5 x butelki w różnych wariantach, nakładki na sutki, woreczki na mrożenie mleka, kocyki, ręczniki, kombinezony do 2 rż, kurtk, bodziaków sterta, czapeczki, rekawiczki, pieluchy tetrowe, reklamówka zabawek/gryzaków i mnóstwo innych drobnych rzeczy ♡pilik, Maja84, summer86, olik321, Lena21, Jeżowa, Lunaris, Sarna84, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Olik - marlenka to takie miodowe cieniutkie blaty przełożone słodką masą budyniową z kajmakiem. Na wierzch dam chyba skarmelizować orzechy włoskie. To jedno z nielicznych ciast, które lubię jeść i postanowiłam spróbować upiec
Ja ogólnie uwielbiam piec i gotowac...
Bajka po Twoich opowieściach wyobrażałam sobie słonika, a Ty to co najwyżej zgrabniutka foka! Chyba mamy podobne gabaryty
Maja - pasztet już robiłam kilka razy, polecam bardzo. Pyszny! Ważne żeby zrobić dzień przed jedzeniem i porządnie schłodzić, inaczej się rozwali http://www.jadlonomia.com/przepisy/pasztet-soczewicowy-ze-sliwka/ -
malka wrote:Summer brzuszek malutki! Ale za niedługo pewnie urośnie
Bajka bardzo dobrze wyglądasz, też nie widzę żadnej słonicy!
Rucola cudnie!
Pilik, ale się rozkreciłaś z tym szykowaniem. Ja piekę sernik z polewą malinową, chleb i będę robić jajka faszerowane i pastę z wędzonego pstrąga. Resztę robi mama i teściowa. Zakupy mam już porobione tylko ogarnąć w domu musze jeszcze z rana.
Jadę do Ciebie na święta! Sernik z polewą malinową a jajka faszerowane to już nie wspomnę oooohhhh! Aż się obśliniłam.Flowwer, summer86, malka lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja a za mną chodzi prawdziwy żurek śląski, chyba w poniedziałek ugotuję bo w niedzielę idę do teściów na obiad.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Maja a za mną chodzi prawdziwy żurek śląski, chyba w poniedziałek ugotuję bo w niedzielę idę do teściów na obiad.
Moja mama robi żurek najlepszy na świecie, już się nie mogę doczekać niedzieli Ale przez Malkę właśnie siedzę i się zastanawiam czy skoczyć do sklepu po składniki na sernik tylko kolejki w sklepach mnie przerażają...
Pilik super, dzięki za przepis!
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer, też się żurku doczekać nie mogę mój tato nam zaserwuje w niedzielę na domowym zakwasie.
Mam w planach pojeść trochę ciasta, bo normalnie ze słodkim nie szaleję. Mam nadzieję, że zgaga nie pokrzyżuje mi planówFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszły dzisiaj upolowane za 20zł ogrodniczki Przecena była z 70zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e72108ee170.jpg
Ja sobie właśnie wstawiłam murzynka bananowego do piekarnika i 6 muffinek bo ciasta za dużo było. Ale na niedzielę mnie rodzice zabierają także nic nie robię.
Teraz Kluska budzę bo cicho siedzi od rana i mam milion myśli w głowie...
Jak nie on. A melodie z łóżeczkowej karuzeli działają na niego jak płachta na byka Wieczorem myślałam że rozerwie mi brzuch. Na spanie działa na niego tylko auto...Flowwer, Bajkaaa, summer86, Lunaris, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, Maja84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Alez macie piekne i malenkie brzuszki!
Summer u ciebie bardzo mikro chyba w 11tc taki mialam
Pilik jaka slonica?! Piekny brzuszek i taki sam albo mniejszy nawet jak moj a ja kilka tyg za toba
Flowwer super z ta paka!
Mi kuzynka zapakowala ubranka po swojej malej z ktirych wyrosla juz a nie zdazyla za bardzo ponosic na 50 i 56
My z racji ze w pl dzis swieto zaliczylismy sloneczny spacer z psem przy okazji bylismy na lodach a teraz lenistwo... niedlugo musze isc farbowac jajka zeby na swieconke chociaz byly pomalowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 19:10
Flowwer lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
O jacie, ale produkcja stron
Brzuszki macie przepiękne kobiety w ciąży są wyjątkowe i bez znaczenia ile przytyły !
Moj teraz coś tam rośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7da347518f7.jpg
Byliśmy dziś u mojego lekarza na oddziale, bo twardnienia brzucha wracają - pozwolił wrócić do domu ze względu na święta, ale muszę leżeć i dupa... dobrze, że chociaż mam mamy na miejscu to odrobine świątecznie będzieRucola, summer86, Flowwer, olik321, blue00, Lunaris, pilik, Yoselyn82, JustynaG, malka, Kaczorka, Barbarka1984, Lusesita, Sarna84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sammer nareszcie !!!! A brzuszek wielkości mikro !
Rucola czujesz już ruchy?
Dziewczyny czyli po świętach brzuszki nam się rozrosną ?!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Kurcze ja nie czuje ruchow nic a nic. Na raxie sie tym nie martwie, bo ponoc polozenie łożyska które mam sprawia, ze bede czuć bardzo późno... ale nie ukrywam, ze czułabym się lepiej czując Młodego
Nie przejmuj się, ja mam łożysko na przedniej ścianie i ruchy tak naprawdę poczułam dopiero z półtora tygodnia temu. Też się martwiłam, ale niepotrzebnie bo już czuję jak maluch się kręciRucola lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Rucola, z ruchami potwierdzam, łożysko na przedniej ścianie i pewność że to co czuję to ruchy malucha miałam dopiero po 20 tygodniu.
Lena, wygladasz jak z reklamy!Rucola, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lena a nie jesteś sobowtórem Lewandowskiej ?
Rucola jeszcze da popalić z kopniakami
Cierpliwa ciesz się ostatnimi dniami swobodyLena21 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ale z Was piękne brzuchatki!
Ja mogę się pochwalić moją oponką wygląda prawie jak 5 miesiąc ciąży tylko nie w tym miejscu Już się boję co będzie jak mi kurczaczek wypchnie to to do góry...
Flower super wózek! Będziesz zadowolona z Quinny'a mój będzie woził moje drugie dziecko zaczynam powoli robić listę rzeczy do kupienia.
Lamka kiedy wizyta? masz jakieś objawy? -
nick nieaktualny
-
blue to będziemy razem straszyć arbuzem
u mnie niby nic a jednak jakoś przeszła mi ochota na słodkie i ciągle jestem głodna! mięcha mi się chce- kurczak odbiera mi energię i glukozę chyba. -
Cześć Dziołszki kochane!
Jakie wy macie piękneee brzuszki a same chudzinki normalnie. Mi też trochę "wybił się" i zaczyna go być widać a mimo brzucha i cycków w rozmiarze E...to schudłam 2 kg
I jestem przeszczęśliwa bo od jutra mam L4! W końcu odpocznę ale w tym tygodniu miałam taki zajob w pracy żeby skończyć wszystko że nawet się nie mogłam odezwać. Wybaczcie.
W środę były prenatalne a dziś wizyta u mojego Doktorka. Okruszek pięknie i zdrowo rośnie, termin na 12.10. Klejnotów dzisiaj szukaliśmy z Doktorkiem ale jeszcze się zakrywa bobas jeden
Aaa i tętno 171Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 20:29
blue00, summer86, lamka lubią tę wiadomość