Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Dziewczyny! Idalka waga z dzis 4200 a Tajto 3600 noszą oboje 56, przy czym Dalcia lada dzień wskoczy w 62 Pojutrze 2 miesiące choć tak naprawdę to jakby miesiąc
Yoselyn82, summer86, pilik, Lena21, Suszarka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Zostawiam moja trójeczkę na chwilkę
https://naforum.zapodaj.net/4991583c0632.jpg.html
Cuuudowne dzieciaczki , śliczna rodzinka ♥️🥰 niech dalej pięknie rosną i rozwijają sięRucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola wrote:Dziękuje Dziewczyny! Idalka waga z dzis 4200 a Tajto 3600 noszą oboje 56, przy czym Dalcia lada dzień wskoczy w 62 Pojutrze 2 miesiące choć tak naprawdę to jakby miesiąc
To pięknie rosną i przybierają na wadze 🥰 osoby tak dalej .. już 2 miesiace, leci ten czas szybko przy dzieciachRucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola śliczne dzieciaki, ja płeć rozkminiłam po ubrankach 😆 pięknie idąz wagą, mój kurczak na 2 miesiące miała 4kg, a teraz stuknęło nam 8 miesięcy i 7,6kg. Stanowczo za szybko mija ten czas przy niej
Yos jak się czujesz?Rucola lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
O jacie ile słodyczy!!! Wyobrażam sobie ile pracy i zmęczenia jest przy tej gromadce ale jak tak patrzę to znowu muszę sobie powtarzać: "Nie kombinuj nie dasz rady!" (YOS usuń z cytatu link do foty BTW dzięki przynajmniej się załapałam na słodziaki)
Rucola nie wiem czy to pocieszające ale myślę sobie że nie zależnie od tego czy jest jedno czy więcej dzieci to starszaki często mają "problem" z pojawieniem się rodzeństwa i muszą przywyknąć że już nie są jedynakami. Jestem pewna że i Lewcio i Wy poradzicie sobie z tym szybko bo jesteś świetną mamą
YOS jak tam nasz najmłodszy zawodnik w ekipie?Rucola lubi tę wiadomość
-
Co chcę coś napisać bo akurat nadrobię to coś innego mnie zajmuje... Co pamiętam to napiszę.
Rucola cudowne te twoje słodziaki 😍i dziś już dwa miesiące kończą, woow!
A L. to mega przystojny młody kawaler ❤️ u nas z jednej strony Nat zacałowałaby Juniora na śmierć a z drugiej nie zgadza się na branie go do chusty bo ona chce koniecznie w tym momencie na rączki, najlepiej w tę chustę. I zawsze jest ryk. Czekam aż zacznie być bardziej mobilny i pokaże siostrze jeśli coś mu się nie spodoba.
Lunaris ja już zdecydowanie zamykam produkcję. Po pierwsze bałabym się trzeciej cesarki a po drugie musiałby u mnie psychiatra zamieszkać 😆
Pilik padłam jak napisałaś o myciu zębów psu 😂 u nas tylko lalki mają czyste buzię i stół jest na wysoki połysk od tej pasty 😁 o ścianie nawet nie mówię...
Ale muszę wam się pochwalić. Moje dziecko nie umiało pić z kubeczka więc zrezygnowałam z prób na kilka miesięcy. Wczoraj chciała koniecznie kubek bo go zobaczyła. Przygotowałam się na wodę wszędzie tylko nie w buzi a ona... zaczęła pić normalnie i wypiła pół kubka 😮😮😮 a w żłobku jej tego nie uczyli 🤔 wcześniej nie potrafiła bo cały czas dawała język do kubka zamiast pod kubek - teraz normalnie ustawiła usta do picia. Może to zasługa kubeczków 360° którymi piją w żłobku 🤔Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Kate - to chyba taki wiek już 🙂 moja Alka też długo nie piła z kubka. Nie dawałam jej, bo to taki trzepak, że woda zawsze była wszędzie, tylko nie w buzi.. i jak już skończyła te swoje 2 lata to pewnego dnia dałam jej wody do kubeczka i ona po prostu się napiła 🙂
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Mamy 3 dzieciaków niezależnie od wieku i odstępów między dziećmi są dla mnie mega bohaterkami moich dwóch chłopaków zdecydowanie daje tak popalić, że trudno mi sobie nawet wyobrazić 3 ciąże i dziecko teraz :o ale dziewczyny kiedyś te nasze dzieciaki urosną i jeszcze będziemy wspominać z łezką w oku ten czas tak sobie to tłumaczę :p
Miłego wieczoruKateHawke, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Poprzywiązywac do kaloryfera! HA HA
Śliweczko kiedy poczułaś ruchy teraz w tej ciąży?
Ja z synkiem w 18+3, takie, że już byłam pewna, że to to, z córką w podobnym okresie, tatuś poczuł pierwszy raz w 19+2, bo sobie zapisałam, teraz póki co cisza. Raz mi się coś zdawało, ale ręki nie dałabym sobie uciąć. Niby mówią, ze z każdą ciążą ruchy wyczuwa się szybciej no i się zastanawiam jak długo jeszcze będę czekać. Nie ukrywam, że byłabym spokojniejsza, gdybym już cokolwiek czuła. W czwartek mam wizytę i podpytam lekarza, na której ścianie mam łożysko.
Edit: właśnie się dokopałam w swoich zapiskach, że pierwsze, nieśmiałe ruchy w drugiej ciąży zaczęłam czuć w 16 tyg.
A wy dzie3wczyny kiedy poczułyście ruchy w kolejnej ciaży, pamiętacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 11:32
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka ja w ciąży z Tymkiem w skończonym 19 tygodniu dopiero poczułam pierwsze nieśmiałe ruchy, a dopiero koło 21 tygodnia były takie, że już nie miałam wątpliwości
-
pilik wrote:Kaczorka ja fantazjuje o wysłaniu ich na wycieczkę na Marsa 🤣
Jutro oglądamy mieszkanie do wynajęcia. Kto wie, może już na Wielkanoc powiem 'żegnaj teściowo' 😏summer86, KateHawke, Kaczorka, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dotyczące ruchów. Pocieszylyscie mnie trochę z tym 19/20 tc.
Odebrałam dzisiaj wyniki i niestety hemoglobina zleciała mi do 11,0, hematokryt też poniżej normy. W moczu liczne bakterie, PH dość niskie, bo 5. No nic... W czwartek wizyta to się dopytam. Zbadalam też APTT i mam w dolnej granicy 26 (norma 25-40). Czyli krew dość szybko krzepnie mimo, że jestem na heparynie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚