Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jedne spodnie kupiłam w h&m jak był rabat, a drugie na olx jak nowe za śmieszne pieniądze w ogóle w ciąży pokochałam olx, wcześniej byłam non stop w trasie i wolałam wszystko zobaczyć i dotknąć a teraz jak jestem uziemiona to wszystko przez neta
Właśnie przed chwileczką zamówiłam tapety do pokoju FraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 21:00
Lunaris lubi tę wiadomość
-
potworu wrote:Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak wiele dla mnie znaczą wasze słowa otuchy!
Dziś jakoś już mi lepiej, trzymam się mysli, że jestem w ciąży pojedynczej, i muszę zrobic teraz wszystko, żeby ten maluch przeżył i był zdrowy. Będzie dobrze, musi być!
Fajnie tu u was, bardzo wam wszystkim gratuluję, że tu jesteście będę oczywiście zaglądać częściej, w końcu w ciąży jestem nadal i tej myśli się trzymam
A tak swoją drogą, to żeby sobie dodać otuchy, zrobiłam dziś małe polowanko na ciuchy ciążowe ( dopiero 11tc, a brzuch już mam spory- ale i przed ciążą troszkę wystawał). Ja obstawiam sklepy typu second-habd, dziś dżinsy nówki sztuki z hm za 9 PLN znalazłam
A wy macie jakieś miejscówki? Nowe kupujecie, czy może po koleżankach macie cos w "spadku"?
(Wiem, że może to głupio brzmieć ,ale muszę trzymać się normalności, żeby nie oszaleć)Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
A ja nie dotarłam do katowic na wizytę. Na S1byl wypadek i jak utknęłam w nim o godz 13.18 to udało mi sie wyjechać o 15.50 a tiry dalej musiały stać. Patrzyłam teraz na stronę i dalej droga zamknięta masakra jakaś.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Potworu, super, że masz pozytywne nastawienie, oby trwało jeszcze co najmniej kilka kolejnych miesięcy i przyniosło owoc w postaci zdrowego bobaska:-)
Co do ubrań ciążowych to ja nie mogę funkcjonować bez legginsów z wysokim stanem – jedne kupiłam w H&M, a dwie pary chyba Gatty. Do tego mam kilka bardzo luźnych sukienek, w których chodzę do pracy, a jakiś miesiąc temu koleżanka poratowała mnie dwiema tunikami. Dziś było tak ciepło, że musiałam wyjść w wiosennym płaszczu i w sumie nie było źle – był cały czas rozpięty.
-
Potworek ja mam jedne spodnie z hm i jedne leginsy, póki co nadal się mieszczę.
Jeśli chodzi o inne rzeczy to kupiłam 2 sukienki, ale w "normalnym" sklepie typu hm czy mohito teraz na święta. Poprostu mają krój z rozszerzanym dołem.
Poza tym musiałam też dokupić z 2 koszulki ze względu na to, że jestem wysoka i te moje były już za krótkie.
Ale to na wyprzedażach za 10 zł dorwałam -
gg88 wrote:A ja nie dotarłam do katowic na wizytę. Na S1byl wypadek i jak utknęłam w nim o godz 13.18 to udało mi sie wyjechać o 15.50 a tiry dalej musiały stać. Patrzyłam teraz na stronę i dalej droga zamknięta masakra jakaś.
-
Anna Stesia wrote:Olik, antygrypina to naturalna mikstura na bazie czosnku, imbiru, cytrusów i miodu, tu masz podane przykładowe przepisy:
http://ohme.pl/zdrowie/antygrypina-3-popularne-przepisy-czyli-domowymi-sposobami-dac-sie-grypie/
Myślałam, że o jakiś specyfik apteczny Ci chodziAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Lamka nic mi nie mów o kurtce na zimę .... planuję zakup namiotu...
malka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze mieszczę się w swoje sukienki. Ale dopiero co dobiłam do wagi sprzed ciąży (w ciągu tygodnia przybrałam 1kg). Brzuszek zaczyna być widoczny więc chyba czas na jakieś zakupy.
Spodobało mi się kilka sukienek ciążowych ale ceny powalają (powyżej 200zł za sztukę). Może uda mi się wybrać do sklepu i poszukać czegoś ładnego, uniwersalnego w rozsądnej cenie co mogłabym w najbliższym czasie nosić. -
mnie strasznie irytuję, że ciuchy dla ciężarnych są dużo droższe od normalnych..
sukienki ładnej za mniej niż 200 zł to ze świecą szukać
Do tego na mnie jakoś dziwnie te rzeczy leżą, mam wrażenie, że ona są na jakieś olbrzymie brzuchy, nawet jak biorę S.
Za to spodnie z hm wybawienie..Lunaris lubi tę wiadomość
-
Potworu, cieszę się, że masz takie nastawienie. Chociaż na pewno nie jest łatwo. Będziesz tu z nami do szczęśliwego rozwiązania i tego się trzymamy
Ja mam parę ciuchów ciążowych z h&m. Nowych, ale z wyprzedaży. Strasznie mi żal kasy na nie było, ale nie cierpię chodzić po lumpeksach. Nigdy nic tam nie potrafię znaleźć. A po koleżankach też się nic nie trafiło. Jak na razie w kurtki i swetry mieszcze się w takie normalne na szczęście. Ale musiałam kupić spodnie i leginsy. Mam też że dwie bluzki z takim marszczeniem po bokach, że brzuch się łatwo mieści.
-
Ja kurtkę zimowa pożyczyłam od siostry teraz trochę gorzej bo nie ma siostra nic wiosennego z 'ciążowej kolekcji' więc chodzę na tzw luzaka:-D kurtka wiosenna rozpieta ale z takim przekazem 'jakbym chciała to może jakoś bym dopiela' trzeba się samemu oszukiwać
Spodnie ciążowe mam jedne dorwane na początku ciąży w szmateksie, wtedy były z luzem teraz są w sam raz a tak to miałam trochę koszulek oversize itp bo lubiłam przed ciąża takie co nie zmienia faktu że móje stroje się ograniczają do kilku wersji
Muszę się zmobilizować i zafarbowac klaki póki jeszcze mam czas bo przy małej to raczej będzie odpadac robienie sobie fryzury. Tylko jak sobie pomyślę o uzeraniu się z włosami sięgającymi do połowy tyłka i robieniu jak to mówi mój mąż 'dziewczynki z ringa' to mi się słabo robi ale farby już kupiłam, ponoć to połowa sukcesu.
I też na plus że dziś się lepiej czuje. Nie wiem czy to kwestia ćwiczeń na SR czy pozytywnej wizyty. Ale dziś chodzę dużo lepiej niż wczoraj wieczorem. Oby noc też była lepsza!
A jutro mój mężu ma urodziny więc od rana pichce. Powiedział że zdaje się na moje zachcianki kulinarne więc usmaże naleśniki lub tortile i nadzieję je farszem z kurczaka ryzu fasoli kukurydzy groszku, pomidorów zblendowanych i sera! Coś ala burrito i do tego kupiłam awokado i limonke więc będzie sos guacamole. Mmm mm.. Na deser lody z owocami
Ale będę jeść ale to oczywiście jego świętoJadranka, olik321, Anna Stesia, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki ja uciekam spać -jutro OSTATNI dyżur
Dobrej nocy!lamka, Emiilka, KateHawke, Bajkaaa, Jadranka, Anna Stesia, ibishka, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, witajcie poświątecznie
JuicyB, gratuluję urodzin przystojnego Hubercika! Piękny chłopczyk! Niech się zdrowo chowa
Kaczorka, piękne zdjęcia! Park Kasprowicza, to moje ukochane miejsce w Szczecinie I te krokusy!
Potworu, trzymam mocno kciuki za zdrowego Maluszka Jesteś bardzo dzielna. Mam nadzieję, że wszystko zakończy się dla Was pomyślnie. My tu będziemy mocno kciukać za każdą wizytę
Rucola, Kochana, nie załamuj mnie tymi mdłościami i wymiotami Już myślałam, że mi przeszło, ale wczoraj od rana strasznie mocno mnie bolała głowa (z powodu tej nagłej zmiany pogody) i wieczorem wymiotowałam (cztery serie po kilkanaście minut). Dzisiaj głowa nadal pobolewa i nadal mnie mdli. Mam nadzieję, że w sobotę, na ślub siostry mi odpuści choć trochę... Jestem świadkową i wolałabym nie puścić pawia przy ołtarzu...
Miłego wieczoru KochaneKaczorka lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kurtki w ciąży to ciężki temat.. :p dlatego chciałam urodzić jeszcze w październiku.
A tym dziewczynom, które będą w zaawansowanej ciąży latem, polecam kupić wygodne klapki szybko się zakłada, bez pomocy osób trzecich.
Ja swoje pokochałam miłością wielkąMalwas, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Aha, i jeszcze chciałam się pochwalić, że odebrałam dzisiaj wyniki, przed jutrzejszą wizytą u gin. Progesteron, przy zmniejszonej suplementacji: 54,29 ng/ml, a i morfologia się poprawiła po odstawieniu Sulfasalazyny i stopniowym odstawianiu Encortonu. Limfocyty nadal poniżej normy, ale znacznie wyżej niż ostatnio
Anna Stesia, olik321, pilik, lamka, Lena21, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emilka - na sobotę zapowiadają śliczną pogodę siostra będzie miała z pewnością piękny ślub. A Twoje samopoczucie się do tego dopasuje i też będzie super
Jasne Błonia i park faktycznie są super ale parkowe alejki to jakieś nieporozumienie jeśli chce się z wózkiem pospacerować. Błoto, kamienie, nierówności.. wcześniej tego nie widziałamEmiilka lubi tę wiadomość