Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ibishka kciuki!!!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Trzymamy się! Napinania są nieregularne. Ale mam złe przeczucia bo młoda przybiera takie pozy że kilka razy brzuch przybrał kwadratowy kształt i tak jakby mi ktoś na mój brzuch nałożył drugi. I cmi jak na okres. Za 2 h ciąża donoszona
Jadranka, Anna Stesia, innamorata88, Rucola, Emiilka, Lena21, Maja84, pilik lubią tę wiadomość
-
Jadranka serdeczne gratulacje. Malutka jest cudna
Kaczorka dopisz mnie prosze na liste
TP 03.06- synus Maksymilian
Bajka to byl swietny pomysl
My planujemy z mezem rodzic razem
Za tydzien zaczynam popijac herbatke z lisci malin i odpalam masaze migdalowym olejkiem Od 36tc oeparol, a od 38tc akupresura na skracanie i zgladzenie szyjki i chusta rebozo
Mam nadzieje, ze te wszystkie cuda plus grzebienie na porodowce pomoga mi troche szybciej przejsc przez porod.
Wogole to najbardziej na swiecie chcialabym sama odebrac sobie porod
Chyba mam nawalone w glowce hihihiBajkaaa, KateHawke, Jadranka, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Hejka! Rzadko tu bywam, ale jesteśmy na etapie ,,kill the kolka" i delikatnie mówiąc padam na twarz JuicyB, Lusesita, Jadranka - gratulacje! Ibishka - wór kciuków! Pozostałe dziewuszki - super, wasze suwaczki pędzą jak zwariowane a dopiero co zakładałyśmy wątek pozdrawiamy z rozpracowywania maty!! Jutro mija nam 6 tygodni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ae9d3130d65.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34754f60374.jpgJadranka, olik321, Rucola, JuicyB, summer86, Emiilka, Anna Stesia, Lena21, Lusesita, reset, Kaczorka, Bajkaaa, lamka, JustynaG, staraczka1111, Lunaris, Yoselyn82, KateHawke, 91Ewela09, emi2016, Sarna84, E_w_c_i_a, Maja84, pilik lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna Michaś rośnie jak na drożdżach ♡
Ehhh te kolki to zmora macierzyństwa moja siostra stosowała jakieś niemieckie krople.
Wiecie co do mnie dotarło? Tyle lat byłam odseperpwana od dzieci że jestem sto lat za murzynami te wszystkie nowosci o których piszecie, robie wielkie oczy... Dobrze, że ciąża trwa 9 mies, zdążę przygotować sięinnamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Immamorta slodziak
Flowwer do porodu bedziesz obeznana na calego u mnie niby jest sporo malych dzieci w rodzinie a dzis kuzynka meza majaca 3 letniego synka jak zapinalam pas w samochodzie do adaptera patrzyla jakbym budowala statek kosmiczny i w szoku byla ze cos takiego jest...
Takze tez z nowosciami sama sie mimo malych dzieci doszkalalam przez te lata staran a i tak sa jeszcze rzeczy ktore nadal zaskakujaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 22:59
Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Flowwer wrote:Inna Michaś rośnie jak na drożdżach ♡
Ehhh te kolki to zmora macierzyństwa moja siostra stosowała jakieś niemieckie krople.
Wiecie co do mnie dotarło? Tyle lat byłam odseperpwana od dzieci że jestem sto lat za murzynami te wszystkie nowosci o których piszecie, robie wielkie oczy... Dobrze, że ciąża trwa 9 mies, zdążę przygotować się#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flowwer, nawet nie wiesz jak Cię rozumiem
Mnie na przykład zaskoczyły rozmiary czapeczek i skarpetek, o ile ubranka wiedziałam co i jak, tak o czapeczce i skarpetkach musiałam pogooglaćinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Innamorata, Michaś ma już potężny fanklub! Oczywiście samozwańczo mianuję się jego prezesem! Co za słodycz!
Barbarka, a co to za chusta?
Powiem Wam, że tego wszystkiego (wyprawka) jest za dużo. Ja nie ogarniam. Najpierw musiałam się dowiedzieć, co to jest bodziak, a co rampers, potem, w czym prać te ubranka, potem sprawa wózków, nosidełek, spania, rożków, kocyków, wanienek, przewijaków, podkładów, laktacji itp. Wybór na rynku jest za duży i można oszaleć. Z jednej strony fajnie, że jest net, bo wszystko można dzięki niemu kupić, ale z drugiej strony o wszystkim muszę się dowiadywać, sprawdzać, doczytywać... Okropnie to czasochłonne. I ciągle nie mam całej wyprawki, ubranka zaczęłam prać dzisiaj, dzisiaj dopiero przyszła mi koszula do porodu Korzystając z okazji, zapytam Was, dziewczyny, o dobre biustonosze do karmienia - możecie coś polecić do kupienia przez sieć?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane jesteście za wsparcie.
Ostatnia godzina to napięcia co 7-8 min. Dół cmi na okres i krzyże lekko bolą. Ale ból przy skurczach się dalej nie pojawił więc mam nadzieję że to fałszywy alarm. Mąż się śmieje na którą ma w nocy budzik nastawiac. Kazałam mu wypłukać te słowa. Spróbuję się zdarzemnac choć trochę. Nic mi nie da jak będę tak nasluchiwac. Jak się coś będzie działo to mnie obudzi (chyba? ) a może akurat przetrwamy noc.. Dobranoc wszystkim! -
nick nieaktualny